Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /тема 87/ Всичко е възможно...

• 51 213
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
Ето го и клипчето в ютуб Wink
https://www.youtube.com/watch?v=78aHwAMhrVc

# 436
Ханде е много красива. Тази любов така добре и се отразява. Тя цялата сияе. Sparkling Heart Nature Sunny

Анъл и Сарп днес пуснаха туитове в подкрепа на Башак и песента от сериала. Оставям линк, който желае да гласува. Simple Smile

https://m.numberone.com.tr/en-iyi-dizi-sarkisi/

Последна редакция: вт, 04 май 2021, 22:02 от midnight__sun

# 437
Ханде е много красива. Тази любов така добре и се отразява. Тя цялата сияе. Sparkling Heart Nature Sunny

Анъл и Сарп днес пуснаха туитове в подкрепа на Башак и песента от сериала. Оставям линк, който желае да гласува. Simple Smile

https://m.numberone.com.tr/en-iyi-dizi-sarkisi/
Башак е на второ място! Заслужава победата!

Да се допълня!👇

Защо ли изпитвам наслада от този поглед на Селин?😈

Последна редакция: вт, 04 май 2021, 22:32 от Ели-mama

# 438
  • Пришълец
Не е зле Ханде с бретон, хайде дано и Керем вземе пример и се реши на промяна, че неговият перчем ми боде очите Imp

Пишат нещо за актьора в ролята на Ферит за участие в Обади се на мениджъра ми, но дали е потвърдено и гост ли ще бъде или напуска ПнВ, ще се чуе...

Ели, сцената с договора я харесвам много и аз. Докато обсъждат точките, Еда поставя и своите условия. А Серкан какво доволно изражение извади след като тя се подписа... Любов от пръв поглед Stuck Out Tongue Winking Eye

# 439
Пишат, че ще е само гост и ролята ще му е епизодична. Няма информация да напуска сериала. Simple Smile

# 440
  • Пришълец
Ааа, добре. За Мелиса както и да е, но ако и други последват примера ѝ ще е кофти...

# 441
  • София

Ако беше Керем:
"Малдивите бяха много добри .. направихме кану .. карахме велосипед ... Направихме много снимки (и да, никога няма да ги видите mouhahaah) .. направихме много айпи сейлер ... ядохме много плодове и зеленчуци ... Говорих с рак ... да, прекарахме красиви празници благодаря!"

Или с две думи:  Животът е много красив...   

А ето и превод на интервюто с Ханде:

Р. -  Какво правиш тук?
Х. -  Благодаря.
Р. -  Добре дошли. Току-що се върнахте от Малдивите, как бяха празниците? Можем ли да поговорим за вашата сладка почивка на Малдивите?
Х. -  Беше много добре, забавлявах се. Сега просто напуснах снимачната площадка.
Р. -  Снимките за марката продължават?
Х. -  Да!
Р. -  Казват, че г-н Керем е в Америка. Имате ли новини за това?
Х. -  Не, той не е. Той се връща към снимачната площадка. Скоро ще започнем да работим, така че е невъзможно!
Р. -  Излязоха ваши снимки, хванати за ръце. Какво можете да кажете свързано с това?
Х. - Това е толкова красиво. Благодаря ви!

Последна редакция: ср, 05 май 2021, 00:29 от БлагаВест

# 442
Ох, момичета, не знам какво ми става днес. Пак съм тук, обещавам за последно тази вечер. За лека нощ ви оставям моите фаворити за най-харизматични двойки според моята класация:

Фаворити са ми ЯМира и ЕдСер. Мира и Яман не мога да ги откъсна от сърцето си - те ме накараха да започна да гледам турски дизита!!! За вълшебните Еда и Серкан си знаете! Елиф и Йомер много ми влязоха под кожата, а РейМир ме бяха пристрастили в първи сезон, после не съм гледала, но като двойка са ми топ!
👍 Марги, Еда и Секан в сцената с договора са ми и много секси - Еда с това червено боди и червени обувки, Серкан с ризата с навити ръкави - освен целия заряд на сцената, погледите, заяждането между тях, всеки си следи важните за него точки и тези детайли са ми много въздействащи. Еда - нахакана и щура, Серкан - самонадеян и сигурен в своята неотразима харизма. Влюбени един в друг инати, прикриват взаимния си интерес един към друг с договор! 🥰

# 443
  • In the light side of the Moon!
Привет момичета 🤗
Ханде е много сладка с бритон, имам чувството, че е напълно променена. Какво ли прави един бритон и един Керем 😂
Малко като, че ли се стресна от журналистите...някак лек уплах, като, че ли усетих. Нейния бодигард ли се опита да спре журналистите, та единия викаше "не пипай, не пипай...само интервю се опитваме да вземем, татлъ репортаж "😂 с моя турски това разбрах, но като че ли стреснаха момичето ни!

# 444
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден изпълнен с много положително настроение и усмивки Wink

# 445
Добро утро и щастлив нов ден ,момичета ! ☺❤

Това, че живота е неповторим, го прави така красив и очарователен...
Днес ви пожелавам да чувствате с душите,
да живеете със сърцето, да превръщате всеки миг във вълшебство,да гребете с пълни шепи хубави моменти. ...И да направите днешния ден по-щастлив, по- усмихнат и по -добър от вчерашния......
Имайте една вълнуваща, пъстра и много щастлива Светла сряда.....Бъдете цветни,усмихнати, пълни с енергия и хубави мисли .....И не забравяйте,че тези които ценят
стойностите  на щастливите мигове , трупат съкровище за цял живот...
За добро начало на деня за всички ВАС! ! !☺❤
Ханде и Керем завинаги ! ❤

# 446

Добро утро, момичета! 💙
Желая ви успешен и усмихнат ден, изпълнен с много слънчеви лъчи!
Толкова много ми липсва сериалът и нашитв Еда и Серкан (Ханде и Керем)..... 😭

# 447
Добро утро! Минавам бързо - Честит празник на мадамите, които празнуват 🌷🌷🌷 Мирето, Irinak и всички останали, които са с тези имена, но са прикрити Simple Smile Бъдете здрави!

О, и за да не изглежда само като поздравителна картичка по ТянковТв, ще кажа - Ханде с бретон ми напомня на периода от Азизе. Супер чаровна е, изглежда леко отслабнала, но до колко е истина - не знам. Обаче има нещо друго, което не е хубаво за мен - хората с бретон не се къдрят така, както хората без бретон. Нищо, няма да я върна, но един мерак по-малко 😆

# 448
Добро утро Flowers Hibiscus
На мен Ханде ми се видя и доста бронзирана 😅 но не знам дали е хванала супер тен на Малдивите или просто са я напръскали с нещо , заради рекламата , пишеше че са я хванали на сета на рекламата за Nocturne. И наистина бузките й съвсем са изчезнали Joy
Керем се крие като партизанин , никакъв го няма тези дни , ама няма да се оплаквам , щом разбрах, че преди момичетата по 6м чакали за някоя нова снимка и съм по-толерантна Joy
Предполагам , че към 17.05 ще започнат снимки и ще имаме пак "гадаене на сценарий по снимки от сета" Joy
Вчера не успях да се включа - любима реплика на Еда, от есенната разходка "това, което ти се струва като край всъщност е ново начало" или нещо такова беше. Марги, за днес каква е темата Thinking

Много пъти са ми казвали , че си нямам никаква идея какво представлява животът.
Но никога не се осмелиха да ми кажат , че не знам как да се усмихвам.
Все едно първото и второто са две различни неща.
Усмихни се. Това е заповед.

Cesar Ortiz

# 449
Здравейте!
Само минавам...

На празнуващите днес, честито!

Общи условия

Активация на акаунт