Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /тема 87/ Всичко е възможно...

• 51 219
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
# 421
Здравейте, момичета! Relaxed

Nocturne
@nocturnestyle
·
7 мин
On the set all day, something HUGEEE is coming!

Реклама нямахме за новата колекция. Най-вероятно това да е. Thinking Мислех си и аз, че е възможно да включат и мъжка колекция с Керем, но ще се разбере.

Не мога да избера само един любим момент. Наистина са много, но в момента в съзнанието ми изкачат две сцени, които съм гледала много пъти. Една от тях сигурно всеки ден ми излиза в Туитър и винаги ми става хубаво като я видя. Това е сцената от годежа им, когато се прегръщаха. Гледах, връщах и си казвах, че не Серкан, а Керем прегръща така силно Ханде и не си я пуска.  Flowers Cherry Blossom

Втората сцена е от 5 епизод в Анталия. Финалът, когато Серкан тръгна след нея, хвана ръката й, и отпрашиха на фона на "Gold". Cupid

# 422

Hands Point Up Аз да ви покажа още един момент, когато Еда се прехласва по Серкан, та си забравя мислите момичето! Grinning Пак светът е за двама! Heart Heart

Едит:

И една прекрасна Ханде! Heartpulse

Последна редакция: вт, 04 май 2021, 16:03 от Ели-mama

# 423
Еда Gift Heart 1 - 39

и за баланс Wink

# 424
Сериала в почивка, реалити Малдиви и то приключи, главните герои преминаха в зоната на здрача, като от време на време има някой проблясък за да ги видим Stuck Out Tongue Winking Eye... Ами не съм доволна , но кой ли ме пита Joy

ПП: Аз така си мрънкам, профилактично Sunglasses

Последна редакция: вт, 04 май 2021, 16:21 от Slawena

# 425
Още цветя, за най-красивото цвете. Flowers Hibiscus Sparkling Heart

# 426
Има врата към душата ми, чийто ключ вярвах, че е изгубен.. Докато не срещнах Единствената, която най-после ми показа, че никога не е имало ключалка.
Или с други думи "Почукай на вратата ми"

# 427
#NEWSЕлиф (PR и социален мениджър на SÇK) каза, че интервютата, които е правила с Ханде и Керем за Испания и САЩ

Още една новина

Dobra Adam
@ImDobradam
Hande Erçel soruları gelmeye devam ediyor sürekli. Bu yıl sonu, gelecek yılın başı için Hande'ye 2 tane sağlam dizi teklifi gittiğini söyleyeyim. Kabul eder mi etmez mi bilemeyiz fakat biri Netflix orijinal yapımı, diğerini söylemeyeyim

Въпросите на Hande Erçel продължават да идват. Позволете ми да ви кажа, че Ханде получи 2 солидни предложения от серията за края на тази година и началото на следващата година. Не знаем дали ще го приемем, но единият е оригинал на Netflix, нека не казвам другия.
Питат и за Керем

Dobra Adam
@ImDobradam

Ortak olarak teklif aldıkları birçok proje var Simple Smile

Има много проекти, за които те са наддавали съвместно.Simple Smile

# 428
  • Пришълец

И в заключение: щастието е в малките неща, на най-неочакваните места, стига само човек да последва сърцето си Two Hearts

# 429
  • Плевен / София
Гладни има ли ?

Когато думите са излишни...

# 430
Нов репортаж с Ханде от днес. Казва, че са си прекарали много добре на Малдивите. Питаха дали е вярно, че Керем е в Америка и тя казва, че не е, тъй като започват снимките на сериала.
https://www.instagram.com/p/COddYIrgqz3/?igshid=mg36un5ls619

# 431
https://mobile.twitter.com/zaynsbursin/status/1389642138514825217
Журналистите са прихванали Ханде за малко, според момичето качило клипа казва , че връзката й е много добре и отрича Керем да е в САЩ. Много е сладка с това бретонче, почвам да си променям мнението Joy
О.А. писали сме едновременно, но го оставям, защото не знам дали всички отварят линковете от инстаграм.

# 432
Любовта доста добре се отразява на Ханде Gift Heart

Без изненади ... Бамби е отново № 1 Purple Heart

# 433
  • Плевен / София
Утре ще трябва да поработим, затова да си покажа любимите моменти от 8 серия...Нали може ?

на Айдан

Когато си сгазил лука и ти трябва помощ от приятел...

Когато не можеш ти да кажеш "Не си тръгвай" се сърдиш на Сириус...

И гвоздеят в борбата за справедливост....Доказателството е налице....но обидата остана...

Спорен работен ден утре....и събирайте сили за Гергьовден....

# 434

????🤘

https://pin.it/3wM8uaW

🤩 Още една любима сцена! Договорът! Намирам символика в това, че Еда му подаде договора близо до сърцето! А усмивката на Серкан след подписа е неподражаема, 🤘чооок доволна! Heart Heart

Ханде ми е много сладка с новата прическа. 🧚

Общи условия

Активация на акаунт