Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /тема 87/ Всичко е възможно...

• 51 213
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Не знам кой празнува днес, но честито...знам обаче, че е работен ден...

При нас също вали....

„Няма значение колко бавно отиваш, стига да не спреш.“ – Конфуций
Това е за работещите днес

# 451
Гости, днес празнуват - Ирина, Ириней, Мирослав/а.
Вярно че, днес е работен ден , но някои почиваме 😁,  за после не ми се мисли 🤪
Но като за замисля, Керем ще блъска в залата, Ханде явно ще снима реклама, е кой е най работния 🤨

И нещо, което прочетох тези дни " На вратата ми почука любовта. Аз само отворих ."

Последна редакция: ср, 05 май 2021, 10:32 от Slawena

# 452
Привет и от мен! Честит празник на именичките, да са живи и здрави!

# 453
  • София
Balloon Здравейте, момичета! Balloon
Честито на именичките, да си носят името със здраве и да им носи много късмет!

Още една любима сцена... Heart

За любима реплика на Еда. Сещам се нещо от втори епизод, мисля. На хладилника й пишеше: “Казвам се Еда, ако не ме харесваш - елведа (довиждане).” Серкан го прочете, когато тя го развеждаше из дома си. Набило ми се е в главата и често си го повтарям. Макар с моето име да няма рима, използвам го в речта си, признавам си. Grinning

# 454
Бърборанка, как да няма рима : Казвам се Ромина и който не ме харесва "довиждане" от мен има! Joy

# 455
  • Плевен / София
Изборът на любима фраза на Еда е като любим момент или мелодия от сериала....мисия невъзможна...
Ето една от моите любими " Ако слънцето изгрее ,  има надежда"- 9 серия...разходката в гората

И като сме на теми фрази се сетих за една на Айдан" Обичам цветарката като човек. Но като снаха и на враговете си не я пожелавам."....Да...Голям камък хвърли, голяма дума не казвай...

Последна редакция: ср, 05 май 2021, 12:03 от gostenka68

# 456
  • София
Hands Raised Hands
Бърборанка, как да няма рима : Казвам се Ромина и който не ме харесва "довиждане" от мен има! Joy

# 457
  • София
Мелиса няма много да ми липсва през втория сезон. Пожелавам й един успешен нов проект. Радвам се, че в него участие ще вземе и Бурджу. Много я харесвам, а й тя е първа приятелка с нашето момиче, Ханде.
Заглавието е доста интересно, "Хитра, самотна дама".  Очаквам да е интересен този сериал. Само да не е конкуренция на СЧК. 

Много ми харесва Ханде с бретон.  Каква промяна има в нея. Поотслабнала, загоряла от слънцето на Малдивите.
Тя сякаш е преродена. В тази промяна аз виждам и влиянието на AŞK! Как една любов може да те направи невероятно красива и щастлива.

Възхитена съм от Ханде. От къде това спокойствие. Същият Акиф, който й създаде невероятни проблеми, не спираше да бълва всеки ден измислици по неин адрес, сега идва и най-безочилво иска интервю от същото това момиче, което омаскари. А тя с една блага усмивка и невероятно спокойствие, му отговаряше. Такова благородство могат да притежават само чистите по душа хора.  А този пишман-журналист е едно падение в тази гилдия.  Защо сега не попита нещо за Мурат Акдоган? Нали беше сигурен и имаше доказателства, които никога не ги показа. Аз не бих забравила такова нещо, но Ханде е над тези неща. С нейното поведение, тя го постави на колене.

# 458
Жив е той, жив е... Satisfied

https://www.instagram.com/p/COds-pQMsPy/

“Wait... are you 43 years old?”
“You were obsessed with that too, Kerem! Everyone‘ş sharing their 20s, that’s our trend”
Чакай ... на 43 години ли си?
И ти беше обсебен от това, Керем! Всеки споделя 20-те си години, това е нашата тенденция.

Последна редакция: ср, 05 май 2021, 14:26 от midnight__sun

# 459
Здравейте,момичета!
Честит празник на всички празнуващи!
Връщам се да Ви чета Blush
Не видях да е публикувано-
Айше е публикувала следното-цветята на деня.Това цвете символизира дъхът на едно дете и е символ на любов ,чистота,невинност и т.н./превод от английски/.
И започват коментари,че Айше ни е сътворила сватба и/или бебе.Хайде,дано !

# 460
Close Ако е някой бебек, значи Айше ханъм ни чете ... или... да, но аз не я чета. Така че, коя първо е написала не знам Rolling Eyes
Сезон някой си, епизод пореден
Скрит текст:
Мъжка идилия, гласът на бебе Каан
Дом Болат. Бебе Каан сух, преоблечен в марково боди, рижавия перчем зализан на една страна. Големите кафеви за сега очи на мама Еда гледат съсредоточено татко Серкан, който е седнал срещу неговата кошара и пише ли пише на лаптопа. " Ей, баща ми, аз съм тук. Виж колко умно те гледам. И как да не разваля причестака ала Серкан Болат и да не измачкам това красиво боди,все едно не съм ти син. Обаче пелината ми нещо ми обива, знаеш ли? Май не си оправил единия крачол... И сега какво? Ще чакам мама да се появи ли? Нали я няма, сега ти се грижеше за мен. И моля те, не искам онази  превземка баба ми Айдан. Щом ме види и започва да ми прави едни физиономии, точно като смачаканото пате , което Сириус ми носи да си играя, а ти изпадаш в ужас когато го  видиш около мен. А виж, Сейфи е друга работа, щом ме види и означава , че коремчето ще е пълно, а пелената доволно суха, до следващия път. Добре де, ритах с крака, нослето ми посиня да се бия с тази глупава дрънкалка. Обаче още не съм се научил да измервам градуса под който трябва да си наместя коремчето за да се обърна към теб. Като казах коремчето, онова нещо пак започна да се разхожда там и ми става едно ... опс, пръцнах и май ми се стопли дупето. Тате... Тате...А, няма да се разберем с теб. Гладен съм, мириша на гадно и ми е скучно.... Ще започна с аааааааааааааа... За разкош и сълза ще пусна и няма да ти се усмихвам, само на мама ааааааааааа....Искам мамаааааааааааа. Я  да видя с едно око , дали най после ме видя , че съм тук. Тц, мамаааааааааа . Ужас! Този да не е заспал там. Я да погледна. Оф, тежат ми май бузките. О, благодаря Сейфи, че се появи. Онази превземка баба ми, нали не тича след теб?"
- Серкан бей, Каан плаче поне от пет минути, не го ли чувате?
- Чувам го Сейфи, чувам го. Но Еда много го е разглезила. Не му е дошло времето за хранене, преди малко го изкъпах и преобух. Нека се учи на самодисциплина, а и имам още много работа.
- Серкан бей, но той е бебе...
- Така е Сейфи бебе е, но децата трябва от малки да се учат да самоанализират света около себе си, да се самодисциплинират...
- Добре, че Еда ханъм не е тук, че ще видите едно опознаване... Ела, Каан.
- Сейфи, какво правиш? Не го слагай на дивана до мен, тук може да има микроби, всъщност има. Сложи го на масата за повиване... Кккакво? Каан, тази пелена как успя да я напълниш така. - " С мерак и чалъм, баща ми. Ти като не можеш."- Ама не я слагай тук до лаптопа ми... Каан, не! Не прави така! - " Какво? Само си ритнах без да искам пелената и Упс май отиде на онези големи хартии"- Чертежите на онова игрище са това, сине! Сейфи... "Остави тов тате, знаеш ли колко е хубаво да си по голо дупе и пудрата ...Апчихи...да те гъделичка"- Сейфи, Каан май е настинал. Кихна един път, чули го.
- От пудрата е Серкан бей. А и човек е, нормално е да кихне.
- Не, не. Трябва до го заведем на лекар. - " Къде ще ме разкарваш сега бе, баща ми? Знаеш ли колко съм гладен. Я по добре върви забъркай един коктейл с мляко или дай от онези шишета, които мама остави, иначе ще видиш каква самооценка имам за себе си и дали характера ми е на Йелдъз или Болат." - Сейфи, разчисти тук, аз ще отида да му стопля млякото, че те май три часа са минали преди 20 минути. Само мама да не разбира, сине. - " Ти ще кажеш!''
5 мин по късно, бебе Каан реве та се къса. Сейфи, го подава на Серкан, който от 5 минути разбива млякото за да няма бучки в него. като преди това го е извадил от стерилизатора внимателно.
- Серкан бей, той не млъква и плаче много жално.- " А как да плача, въодошевено, знаеш ли как ми престъргва на стомахчето.''
- Дай го Сейфи, аз ще го нахраня. Не ми трябва пелена... Ето Каан. Ама че, си лаком. На тати лъвчето, внимавай...по полека... Сейфи, не мислиш ли, че яде повече от колкото трябва. Дали не трябва да у вземем по нискокалочирно мляко и без това кърмата на Еда намалява, а и заради диполомирането ще се налага да отсъства все повече... Сейфи? Май си е отишъл, сине... Така , изяде ли всичко. Браво! Сега да се оригнеш. Така по гръбчето... - " Ох, че ми стана тежко, пак бързах, но то с такъв нервак като тати как да е. Ако някой го потърси и ме зареже гладен... Ще кажа на мама... Ох, това се надига нагоре ..." - Пльок- " Отиде на тати марковата риза. Тате, не съм аз виновен. От самодисциплината е да знаеш. Шом ме потупаш по гръбчето и така... Сега да спя или да ти правя мъжка компания."- Каан, сега ще те оставя на леглото за да се преоблека, а ти никъде няма да ходиш нали? - " По тъпо нешо не бях чувал. Аз още не мога да си вдигам краката до носа, ти да ходя. Обаче сега ще ти разкажа за двете си ръчички." - Каан, ти като мама, май не млъкваш и за минута. Поне разбрах, че си довършваш изреченията. Добре. Така , слагам кошарата ти до мен, ще слушаш, а аз има още малко работа и после, ще се разходим из градината или ще отидем да видим баба Айдан. -" Тате, само не и нея. После ще те дисциплинарм цяла нощ да знаеш и без това мама не ме чува. Добре де, ще слушкам, от мен да мине." - Каан. Май заспа. Ох, Еда, как се справяш? - " Чувам те, ако искаш и теб мога да науча, баща ми. Самодисциплина и самоопознаване е..."

Последна редакция: ср, 05 май 2021, 17:51 от Slawena

# 461
  • Плевен / София
И така сме на тема "любими"...Моите любими моменти от 9 серия....

От времето в лятната къща ........

Тук без малко да забият сватбени камбани...

и най вълнуващият...една звезда сбъдва желание...

Ако имате желание споделете вашите от тази серия...

# 462
Здравейте, мили момичета, Sparkling Heart

Мила Ирини, Честит Имен Ден! Много здраве, любов, щастие, радост и безброй сбъднати мечти ти желая от все сърце! Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

Много благодаря на всички, прекрасни момичета за хубавите пожелания! Да ви се връщат многократно!

Ето и малка почерпка от мен:

Скрит текст:

Шампанското е изстудено! Наздраве за наше здраве!

Серкан нали има алергия към ягоди, ще скучае на нашето ягодово парти. Ето и за него нещо подходящо, което е напълно здравословно и по негов роботски вкус - букети с плодове и зеленчуци:

Скрит текст:

Много ми беше сладка сцената на плажа, когато представяше Еда на Селин и Ферит. Наричам я моята ягодка, каза Серкан и се изпиха с очи с Еда.

Знакова фраза на Еда, с която ще я запомня: "Ненавиждам те, Серкан Болат! Ти си робот! Безчувствен робот!".

Няколко месеца по-късно от робота няма и следа! Превърнат от красивата, цветна фея в грижовен, чаровен, емоционален и страстен мъж!

# 463
  • Плевен / София
Здравейте, мили момичета, Sparkling Heart

Мила Ирини, Честит Имен Ден! Много здраве, любов, щастие, радост и безброй сбъднати мечти ти желая от все сърце! Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

Много благодаря на всички, прекрасни момичета за хубавите пожелания! Да ви се връщат многократно!

Ето и малка почерпка от мен:

Скрит текст:

Шампанското е изстудено! Наздраве за наше здраве!

Серкан нали има алергия към ягоди, ще скучае на нашето ягодово парти. Ето и за него нещо подходящо, което е напълно здравословно и по негов роботски вкус - букети с плодове и зеленчуци:

Скрит текст:

Скрит текст:
Много ми беше сладка сцената на плажа, когато представяше Еда на Селин и Ферит. Наричам я моята ягодка, каза Серкан и се изпиха с очи с Еда.

Знакова фраза на Еда, с която ще я запомня: "Ненавиждам те, Серкан Болат! Ти си робот! Безчувствен робот!".

Няколко месеца по-късно от робота няма и следа! Превърнат от красивата, цветна фея в грижовен, чаровен, емоционален и страстен мъж!
Благодаря за страхотната почерпка....обожавам ягоди.Честит празник...
Още един прекрасен момент от 9 серия...
Когато не знаеш какви цветя да избереш "робота" прави терариум

За съжаление не намерих, за да ви припомня друг прекрасен момент от 9 серия....Когато Серкан се обади на Еда, че ще я вземе за последният и ден във фирмата и след това взе "специалната" чаша и тя от черна започна да става червена...
За утре ще ви припомня 10 серия, а в събота 11 серия...другата знакова в сериала ни...

Скрит текст:
В неделя пътувам за София и ще ви следя вече само през телефон....Няма преговори и клипове...Това оставям на вас...

# 464
  • София

"Ханде, всичко може да се случи по всяко време, красива моя".

Общи условия

Активация на акаунт