Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /тема 87/ Всичко е възможно...

• 51 201
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Покрай пандемията и строгите мерки въведени от Ердоган в Турция, хората там вече започнаха да се бунтуват. Три седмици пълен локдаун. Нищо не работи, не могат да излизат.
По този повод попаднах на коментар на една жена в Туитър, който е ретуитнат от Неслихан Йълдан. 

Цитат
Моето предложение към уважаемия министър, ако желаете, можем да се оттеглим в региона на Централна Анадола през лятото и ще се върнем, когато приключи туристическият сезон.

# 526
Здравейте, мили момичета, Sparkling Heart

В последните минути на 6-ти май се класирам, за да ви поздравя с празника! Честит имен ден на всички празнуващи!

ally.yor, Sparkling Heart на твоя въпрос - Мелис не е следвала Ханде, нито пък тя нея никога досега. Знам, защото от много време следвам и двете. Майката на Керем отдавна започна да следва Ханде, както и бащата на Ханде последва Керем още през лятото на миналата година. Според мен търсят излишни сензации.

Мелис се разсърди, че в секси сцени тагват нея и Керем. Това беше повода да припомни, че той ѝ е брат. Напълно я разбирам и не мога да си представя каква е била идеята на феновете, за да постъпят така.

Аквамарин и Славена, Sparkling Heart вижте на какво попаднах:

Предполагам, че феновете от цял свят си мечтаем едно и също! С интерес очаквам дали ще ни опровергаят сценаристите!

# 527
ally.yor, Sparkling Heart на твоя въпрос - Мелис не е следвала Ханде, нито пък тя нея никога досега. Знам, защото от много време следвам и двете. Майката на Керем отдавна започна да следва Ханде, както и бащата на Ханде последва Керем още през лятото на миналата година. Според мен търсят излишни сензации.
Вярно, че майката на Керем следваше Ханде, нещо съм се объркала. Grinning На Мелис сторито го изтървах, но после го видях на няколко места в Инстаграм и тук. Благодаря за пояснението! Heart

# 528
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден изпълнен с много настроение и усмивки Wink

# 529
Добро утро, момичета! 💜
Пожелавам ви прекрасен пролетен ден!
Днес според Туитър е ден 7 или "Сцена на ЕдСер, на която си плакал най-много"

Моята сцена едната е тази:
- Серкан, погледни ме, това съм аз - Еда!!
- Не знам как да ти го обясня!? Не помня нищо! Ням нищо такова, щом не го помня!

А другата е тази:
Серкан ще си дойде. Вярвам го. Усещам го. Ще си дойде!

Или ако трябва да обобщя... на целия 29ти епизод си изплаках очите. 😀

Последна редакция: пт, 07 май 2021, 07:56 от Есенна магия*

# 530
Абсолютно съм съгласна! Да, публични личности са, но това не означава, че трябва да споделят всичко. Личният живот си е личен живот.
Гледайки последното "интервю" с Ханде ми стана много неприятно, на момичето видимо не му се говореше, но ако, представи си ги подмине и не им се усмихне ще я оплюят, че е надута, че се носи в облаците и какво ли още не.
Ами има право човекът да иде да види семейството си, без да е нужно хората да знаят.
Това в Туитър е луда работа, Йок днес Керем е слушал тъжна песен, знапи са се разделили, затворил се е вкъщи, не влиза в интернет.
Та и разбирам зашо Мелис Бюрсин е реагирала с такъв пост. То понякога се минават всякакви граници. Хубаво фенове, хубаво обипат уж, ама оше малко ще искат и камера да си сложи в къшата инда предава 24/7 какво прави, давайки обяснения защо го прави, как го прави и защо не го прави иначе.
И аз съм му фен, ама живота не попва и не свършва с него и с ХанКер.

Иначе липсват ми, хайде да почват снимките, да има снимки, стоеита, нешо да се разтъжи малко човек.

# 531
  • Кърджали
Аз трудно се разплакавам на сериал ( по-често сълзите ми се появяват от момент на неочаквано добро), но най - ми се насълзиха очите на два момента
1.Когато Серкан научи от баща си за връзката със смъртта на родителите на Еда

2.  Просволутото Bitti

3А и тук ми се насълзиха леко. Разговора след раздялатс

Въобще там емоцията ми беше най-силна.
Моментите в които се върна с амнезия не успяха така да изкарат такава емоция в мен.

# 532
Алекс, и аз си мислех за първия момент, много емоционален, ама много. 💔
Но и Ханде беше блестяща в 29ти епизод, просто нямам думи..

# 533
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Имам профил само във ФБ, но вчера явно съм била ясновидка и споделих една от най тъжните сцени за мен...Когато Серкан избираше пръстен за Селин...Въобще всички серии от 29....до сватбата на Еда и "спомнянето" на Серкан са ми тъжни  и съм ги гледала по един-два пъти, за да си доизясня с превод видяното на онлайн...Чувствах се зле, котаго Селин злорадстваше пред Еда с тънка усмивка, когато тя говореше на Серкан да не мисли за миналото...да не ви развалям повече настроението....Еда е мека Мария и бързо прости на Серкан...аз не съм.....Може би , защото съм влюбена в друг мъж...
Ето една от моите тъжни сцени...други Магия вече сподели...

# 534
  • Бургас
Здравейтееее!
На патерици - Честити да са всички преминали през май месец празници на всички, които са празнували!!! Simple Smile

Христос Воскресе!
Честита Св. Ирина!
Честит Гергьовден!

Момичета, не мога да определя нито най-тъжен момент, нито любим.....
Във всеки епизод имаше по нещо, което ме изненадваше, което ме усмихваше, което ме провокираше да го мисля с дни, да ми стане тъжно за един или друг герой, да виждам доволството и щастието в очите на друг......
Ще мине малко време, ще си повторя сериала, на български, всички епизоди вкупом и тогава, може би, ще мога да отсея.
Сега, когато чета вашите споделяния, ами..... аз съм съгласна с всички!
Жалко, че в Ютуба няма качени преведени на бг епизоди.
 Бих ги гледала на голям екран, на ТВ, с огромно удоволствие!

Пуснах си "Любовта не разбира от думи".
Израстването на Ханде е Уааау!
Определено е от значение и партньора, наистина! Бурак не ми е от любимите актьори, може би чисто физически.....
Ханде сега е различна! Сякаш не върви,  а се носи на см над земята! Да не говорим, че така слаба е супер! С бретон-също!

Ако имам време и ми дойде музата ще се постарая да изгледам и сериалите на Керем. Гледах Тандема и Вампирите. Съжалявам много, че не ги продължиха! А, за другите, бях чела, че са с тъжен край и нещо не ми се започват.

Стига толкова за днес!
ГУШ!

# 535
  • София
Здравейте!

Аз също трудно плача на филми - по-често пускам сълза на щастливите сцени, изпълнени с любов, отколкото на тъжните. За да ми въздейства една тъжна сцена до толкова, че да се разплача, трябва да е мнооого тъжна наистина... Broken Heart

Затова ще изброя сцените, които са ме натъжили в нашия сериал. Разплакана не съм била, но се е случвало очите ми да са насълзени.

Ще давам в хронологичен ред:

1. Когато Серкан научи истината за инцидента с родителите на Еда...

2. Разговорът им, докато Еда засаждаше цветя в офиса...

3. Когато Серкан се раздели с Еда...

4. Когато Еда се раздели със Серкан...

5. Първата сцена от 29-ти епизод, когато Еда разхождаше Сириус и погледна към самолета в небето... Тук и песента допринесе много за емоцията...

6. Контрастът между щастието, любовта на Еда и студенината, безчувствието на Серкан...

7. Отчаяна и в безизходица Еда...

8. Когато любовта на живота ти предложи брак на друга пред очите ти...

9. Писмото за раздяла...

# 536
  • Плевен / София
След изчерпателният и онагледен пост на БРО, аз мога да ви предложа две тъжни клипчета

превод на песента..
Скрит текст:

"Сърцето ти ме помни"

Щастливи и тъжни моменти събрани в едно...Като живота ни....

# 537
И аз се сетих за някои от сцените на БРО, но реших да оставя възможност и на други да се включат..

# 538
  • Плевен / София
Като сте казали да ни е тъжно....продължавам...
Каменно студено

превод на песента...
Скрит текст:
Магия честит нов подпис....Пак не мога да прочета надписа.....Cry

# 539
  • София
Борба за кокала...

https://www.instagram.com/stories/handemiyy/2568165007330344459/

Днес  темата е за най-тъжните моменти. Но аз не обичам да тъгувам и да страдам, затова избягвам и да си ги припомням. Предпочитам ето такива моменти. Не знам от коя серия беше, но наистина може да ти разпали яко сърцето.

За да спазя днешната тема ще кача момент, в който наистина и на мен ми стана много болно за Еда. Каква безизходица изразява лицето на Еда. Болка и страдание.

Последна редакция: пт, 07 май 2021, 12:43 от БлагаВест

Общи условия

Активация на акаунт