Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /тема 87/ Всичко е възможно...

• 51 195
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
  • Плевен / София
На мен ми звучи тъжно....
Дишай отново

# 556
  • София
Надали има мъж, който да остане безучастен пред Бамби!

Днес написах, че сценаристите на СЧК могат да вземат идея от живота. Явно са ме прочели.

Ей, голяма любов са Мави и тати... А Тати е станал на захарен памук, така се е разтопил от нежност...

# 557
  • Плевен / София
Моят ден с тъжни спомени завърши с това....

Кажи, че ме обичаш

И превод на песента...
Скрит текст:

# 558
  • София
Напоследък си гледам отделни откъси от нашия сериал с любими моменти...
Гледам ги в Ютуб канала на сериала, дори субтитри не ми трябват, защото знам репликите наизуст вече. Grinning
И реших да ви донеса един много любим за мен момент - запознанството на Еда със Сириус. Blue Heart

П. П. Много се смях и на следното - ентусиазмът на Еда, когато видя конете, и как Серкан я отряза при молбата й да отидат при тях. Joy Тук Еда все още не беше барала по настройките на робота. Wink

# 559
  • София

Кажи, че ме обичаш

И превод на песента...
Скрит текст:
Гости, разплака ме с този прекрасен клип и с тази невероятна песен! Успя, в деня за най-тъжните спомени!

Знам, че това което ще кача не е по темата, но все пак косвено е свързана с днешната тема.
Скрит текст:
Тъжна съм от кончината на една прекрасна певица, Ваня Костова. Един по един си отиват певците от Тоника, с които израснахме. Първо беше Иван, после  Гого, а сега и Ваня.
Качвам едно много хубаво нейно изпълнение. Вярвям, че сега Ваня ще приглася на ангелите, там горе, с нейният ангелски глас. Поклон Ваня. [/size]

https://www.youtube.com/watch?v=S73g7TDhqlg

# 560
  • Бургас

Кажи, че ме обичаш

И превод на песента...
Скрит текст:
Гости, разплака ме с този прекрасен клип и с тази невероятна песен! Успя, в деня за най-тъжните спомени!

Знам, че това което ще кача не е по темата, но все пак косвено е свързана с днешната тема.
Скрит текст:
Тъжна съм от кончината на една прекрасна певица, Ваня Костова. Един по един си отиват певците от Тоника, с които израснахме. Първо беше Иван, после  Гого, а сега и Ваня.
Качвам едно много хубаво нейно изпълнение. Вярвям, че сега Ваня ще приглася на ангелите, там горе, с нейният ангелски глас. Поклон Ваня. [/size]

https://www.youtube.com/watch?v=S73g7TDhqlg

Скрит текст:
Благодаря ти, мила, за скрития текст! И на мен цял ден ми е криво и тъжно! Отиде си този, наистина, ангелски глас! Много жалко! Явно нещо изведнъж е станало, щом Милица пише, че вчера са кроили планове и щом е искала албум да издаде с песни по стихове на Петя Дубарова

# 561

Цeлyвaм тe, зaщoтo тe oбичaм.
He ми e нyжнo твoйтo вчepa,
a yтpe e тaĸa дaлeч.
Mълчaниeтo e дoвepиe –
oчитe тиxo ĸpacнopeчиe.
Mигa в пpeгpъдĸa дa зaĸлючим,
дa бъдe нaш, дa бъдe вeчeн.
И ĸoйтo пъpви пpoгoвopи,
тoй пъpви нe oбичa вeчe.

Дамян Дамянов

# 562
  • София
Тони,
Скрит текст:
съобщиха че е починала от инфаркт. Предполагат, че е резултат от пост COVID-19, който е прекарала през м.април тази година.
Нарочно качих клип от младите й години. Нека я запомним такава, млада.
Казвали са ми, че когато двама души, мъж и жена, имат много сходни външни черти на лицето, те ще имат много хубав и сполучлив брак. Дано да има доза истина.
В тази връзка, ето на какво попаднах. Тези двамката, както се вижда, имат много общи черти. Какво ли им е предопределила съдбата. Дано да са щастливи. И двамата го заслужават.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
А този господин Акиф Яман, прочул се с фалшивите новини относно Бамби и Мурад Акдоган, сега се е захванал с друга мисия.
Луд умора няма. Тръгнал е да търси Керем. Докато не го намерел нямало да спре да го търси. В пряк ефир текат въпроси и коментари към него. Всичките са ехидни и подигравателни. Питат го намери ли Керем, къде е Керем, много поздрави от Керем. А някои направо го наричат "Лъжец". Като гледам обаче на него не му пука. Смее се и му е весело. А тази, която е качила клипа е написала:
Цитат
Този е идиот ... 🤦‍♀️😂
Каза, че търси Керем всеки ден и не може да го намери. Но той няма да се предаде и ще го намери тези дни😂😂
По-добре да не се опитва, може би иска някой 👊 (юмрук) в лицето си

https://twitter.com/home?lang=bg

Последна редакция: сб, 08 май 2021, 00:13 от БлагаВест

# 563
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден изпълнен с много настроение и усмивки Wink

и Честит Рожден Ден на Еда Birthday Balloon Tada
https://twitter.com/i/status/1389669863501750278

# 564
Добро утро, момичета! 💙❣
Желая ви слънчев и усмихнат ден! По-надолу съм сложила и днешното предизвикателство от Туитър. ❣
Аз днес ви черпя, защото синът ми има рожден! 💙

Днес темата в туитър е Любими 4 епизода на ЕдСер. Започвам първа:

1. Епизод 5 - Анталия

2. Епизод 12 -  След признанието

3. Eпизод 28 - Близо до заветното "Да!"

И 4. Епизод 38 - Най - после ЛЮБОВ!

Последна редакция: сб, 08 май 2021, 07:54 от Есенна магия*

# 565
Рождения ден на Еда Йълдъз бил днес

Магийка, живо и здраво да синчето!
----
Керем се покри ето това е Керем който познавам.Само това ще кажа!
Край на медийното позиране.

Вчера Литъл Фатих каза,че ни очаква изненада свързана с Керем.
Ами освен пак да играят баща и син? Уау ако е така много обичам този бебек тандем!

# 566
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
"Не можеш винаги да живееш щастливо, но винаги трябва да си щастлив, че живееш."

Магия, честит рожден ден на твоето момче. Да расте здрав и много щастлив. Прекрасно детство и сбъднати желания.

# 567
  • Пришълец
Магия, да ви е жив и здрав и много да ви радва! Kissing Heart

Предпочитани моменти имам във всеки епизод, но любимите ми са три. Такаа...
Еп. 3: Фиктивния годеж. Един робот започна да се издава, че също има чувства и по време на танца стана ясно, че не съжалява ни най-малко за създалата се ситуация покрай сключването на договора. За разлика от всички останали, които не одобряваха семплостта при Еда, той я погледна с възхищение и каза, че по-красива не би могла да бъде...

Еп. 7: рожденият ден на Робот Болат. Неведнъж съм подчертавала (до втръсване по-скоро), Joy че този епизод ме докосна истински. Защото на човек му трябва твърде малко, за да е щастлив, но много време му отнема, за да го осъзнае...

Еп. 9: повторна употреба на белезниците или както казва Алекс "роботите не са това, което бяха" Stuck Out Tongue Winking Eye
Обикалят цветни градини, слагат белезници, забелязват цветя или липса на зеленина, искат да бъдат надежда за някого, подреждат терариуми... Такива работи. Stuck Out Tongue Winking Eye
Но от друга страна, робота си е робот. Вместо просто да признае грешката си и да се извини, избира трудния начин и отправя делово предложение, но все по-трудно разграничава работа от личен живот. Освен думите на Еда, че щом изгрее слънце винаги има надежда, красиви ми се струват и тези на Серкан (не си спомням точно във връзка с какво), че " може да се получи, може да не се получи, може да приключи, но може и да продължи вечно" Heart

# 568
Здравейте

Преди точно една година Ханде и Керем се следваха в инстаграм!

от Айше

Ayşe Üner Kutlu
@KutluUner
İyi ki doğdun Eda Yıldız. Cesaretine, neşene, dobralığına, aşkına ve dostluğuna bayılıyorum. Seni tüm güçlü ve zayıflıklarınla seviyorum. Bana çok şey öğrettin. Ona ruh katan @HandeErcel
 iyi ki varsın.
#HappyBirthdayEdaYildiz

Честит рожден ден Еда Йълдъз. Обичам вашата смелост, радост, откровеност, любов и приятелство. Обичам те с всичките ти силни и слаби страни. Ти ме научи на много неща. Това му дава душа@HandeErcel
толкова се радвам, че те имам.

от продуцентите
MF YAPIM
@mfyapimtv
Hayat hep mucizelerle çalsın kapını...

İyi ki doğdun #EdaYıldız!

Нека животът винаги чука на вратата ви с чудеса ...
Честит Рожден ден#EdaYıldız !

#SenÇalKapımı

Сторита на Ханде и Керем
https://twitter.com/i/status/1390929539136696321

Керем е отговорил на феновете

Много ви обичам !!! От време на време трябва да правим детоксикация в социалните медии

Съжалявам, че бях на детокс в социалните медии

Последна редакция: сб, 08 май 2021, 11:01 от sani1212

# 569
  • Кърджали
Магийке, да ти е живо и здраво порасналото момче! Да има едно приказно и вълшебно детство с много чудеса и игри!
Любими ЕДСер епизоди. Тов ае по-лесно от любими ЕдСер моменти.
Епизод 3 с фиктивният годеж и един робот който, започва да усеща ,че нещо става със сърцето му

Епизод 6 - Кой ще си получи урока ? Еда, че не може да взема решенията  своя глава или Серкан, че разума и сърцето му вече говорят различни неща?

Епизод 11 - Малкият принц ....и " Не заминавай"

Епизод 38...Или да се разтопим от любов

Общи условия

Активация на акаунт