Пазаруване от НМ, тема 51

• 47 537
  • 747
  •   1
Отговори
# 720
Амчи от там почва, от 44, взимам и от редовното, и от +  Simple Smile за такива като мен, със задник тип Кардашиян Joy Wink

# 721
Искам да попитам при поръчка на бански от сайта, после можели да се връща евентуално ако не пасне размера? Води се бельо по принцип и не знам дали да рискувам да поръчам?

# 722
Искам да попитам при поръчка на бански от сайта, после можели да се връща евентуално ако не пасне размера? Води се бельо по принцип и не знам дали да рискувам да поръчам?
Аз съм връщала няколко пъти бански, докато си улуча размер.

# 723
Връщала съм бански, няма проблем

# 724
И аз съм връщала, трябва да е с хигиенна лепенка.

# 725
Някой има ли информация от кога започват намаленията? Виждам, че в част от чужбинските сайтове са започнали.

# 726
Срамота,таман се навих за чехли,една 40ка няма .

# 727
  • София
Аз имам дрехи размер 170 за деца, като иначе съм европейски 40.
Но са по-скоро момчешки, момичешките ме стягат в кръста (и корема)

# 728
Аз навремето поръчвах един раиран пуловер за 170, отиде на майка ми , която носи Л размер.
Изобщо не е доволна от суитчера с качулка- пран е на 40 градуса и така се разшири и скъси, че стана смехотворна кройка.

# 729
Днес съм с една тениска ,която поръчах по ЧП май,бейсик серия е.Направо е разкош ,проста ,черна ,обаче някак си пада много хубаво.Още ще търся сега,поне едничка.И по намаленията ще си нашопингувам и спи-рам.Той мъжът ми знае,че G точката е в края на думата shopping все пак 😂

# 730
Не започваха ли около 20ти намаленията 🤔

# 731
Аз вече съм в недоумение от размерите на обувките им. Хора, нося 36-37, при тях се е случвало и на 38 да ми стърчат петите от летните обувки. Направо се депресирах. И всички модели са с различна дължина на стелката. А най-шокирана останах, когато едва си напъхах крака отпред в едни сандали, стъпалата ми са супер тесни, като вафла са. Такова чудо сефте ми се случва.

# 732
На мен пък  ми е странно, че от дамските съм 39, а от детските ми стават 38, без проблем.
Сега съм с еспадрилите, толкова ми са удобни, не ги свалям. 38 са и има малко място отпред.

# 733
  • Mostly in my mind
Чадърче от физически магазин, да ми е в тон с лака. Намалено от 15лв

# 734
Ей, защо ме дразниш сега? Simple Smile
Само чадър нямам, имаше едни по 5 лв., аз къде спах тогава, не знам?

Честито! Heart

Общи условия

Активация на акаунт