Подходящ ли съм за нея?

• 6 731
  • 222
  •   1
Отговори
# 30
  • Най-красивата страна
Ами да,безхарактерен си.
Как така тя те нарича идиот,шизофреник...а ти търпиш и я обичаш?
Къде ти е достойнството?
Защо позволяваш да се държи така с теб?

Какво се очаква от мен да направя? Да я зарежа, въпреки, че държа на нея и искам да се оправим? Знам, че това е изхода, най - бързият и лесен начин....

Назад в темата ти казаха какво да направиш.
Тропни по масата.
Излез и затвори вратата след себе си.
Да разбере,че няма да търпиш обиди..

Тя те обижда ,не те уважава,а ти държиш на нея???
Покажи,че имаш някакво достойнство бе човек..Мъж си все пак..

# 31
Когато двама души се съберат да живеят заедно неминуемо се стига до някакви кавги, породени от чисто битови ситуации. Напасват се характери, свикваш да живееш физически с този човек, НО подобни обиди??? Нито аз съм обиждала така, нито съм била обиждана по този начин. Отделно, липса на интимност?
Привикай я тази мома на масата, да сяда и да казва кое не й харесва, въобще някакви чувства към теб има ли, можете ли да водите нормален за двойка живот, да градите, както казваш ти. Ако въобще не иска комуникация и вдига само скандали, явно общо бъдеще заедно нямате, освен ако не си ок да водиш такъв начин на живот.

# 32
По-скоро не иска да бъде с теб и вместо да ти го каже и да се разделите те прави на маймуна.

# 33
  • Варна
Авторе, интелигентните жени не боравят с речника на "голямата ти любов".
И двамата си нуждаете от специалист. Тя, за да лекува, истериите и мнителността си.
На теб  явно не ти е ясно що е то любов и нормално отношение.
Цялото и отношение към теб показва ненавист. А ти желаеш да и угаждаш. Може би нямаш опит с жените или си с ниска самооценка.

# 34
  • Най-красивата страна
Хората се държат с теб така,както им позволяваш.

# 35
Хората се държат с теб така,както им позволяваш.

Няколко пъти съм й казвал, че начина, по който ми говори с нищо не допринася за оправянето на ситуацията и тя ми казва, чее напълно заслужено и че ако е видяла и капка усилие или локига нямало да се стигне до тук..

# 36
Е той явно е с ниска самооценка,но и момичето никак не мисля,че се държи нормално.Какви са тези истерии,обвинения,мнителност и т.н ако наистина не си направил нещо фрапантно.Тя по-скоро търси интрига и драма може да и харесва,но очевидно,че си играе с теб и колкото повече се опитваш да и угаждаш толкова повече ще ти се качи на главата.И не интелигентните и умни мъже или жени не псуват и нямат такъв речник и отношение.

# 37
подобни обиди??? Нито аз съм обиждала така, нито съм била обиждана по този начин.
Radeva, интелигентните хора се разбират по интелигентен начин. При теб е било така, а и при повечето от нас. Но има и хора, с които никакъв начин не работи. Те просто си живеят в някакъв свой измислен свят, наистина граничещо със шизофрения.
За тази ситуация, за която писах в предния си пост, там жената си е внушила някакви неща, за които мъжът изобщо не й е давал основания. След няколко месеца комуникация, в която преобладават конфликти, ожесточени спорове с цел подчиняване на мъжа като куче на синджир, той не издържа и решава - не сме един за друг, не можем да бъдем дори и приятели, единственото разумно решение е да се разделим. Жената обаче отговаря - Ще определяме дата за сватба...
При друг негов опит - пак така дипломатичен, тя казва - трябва да решим в кой град ще живеем - твоя или моя...
Ей такива неадекватни неща. Докато човекът реши да й каже в прав текст, че всичко е в нейната глава и за свое добро е да отиде на медицински преглед...
На нещо такова ми прилича и това тук.

# 38
  • Варна
С какво те впечатлява тази жена? Твърдиш, че я обичаш. Но тя демонстрира антипатия.
Emillia-m, има аналогични случаи и от двата пола.

# 39
С какво те впечатлява тази жена? Твърдиш, че я обичаш. Но тя демонстрира антипатия.

Много принципен човек е... Не веднъж съм говорил с приятели относно това -- когато сме в добри отношения, всичко е прекрасно, рай, но когато не върви -- ад.

Нещото, което още ме кара(ше?) да се мъча да й покажа по някакъв начин, че можем да сме окей е самата мисъл / надежда на това колко добре може да бъде всичко.

# 40
На колко години сте?

# 41
Може да иска да тропнеш по масата, но дали си струва.
Само това остава, май. Понякога се случва да оправи нещата, нямаш много за губене, опитай.

# 42
Може да иска да тропнеш по масата, но дали си струва.
Само това остава, май. Понякога се случва да оправи нещата, нямаш много за губене, опитай.

На по 27 сме. Ще пробвам с тропването, фигуративно... Няма да й позволявам да ми говори така. Просто няма да й отговарям? Мисля, че буквалното тропване би бил признак на слабост , показвайки, че не мога да се справя с нея.

# 43
  • Варна
Anon25, дай по-конкретни мотиви. Подобно, обидно поведение е прецедент за жена.
Политиците също парадират с принципи и идеали, но демонстрират противоположно поведение.

# 44
Аз пак не разбрах за какво точно конкретно те напада?Вие заедно ли жвеете?Деца имате ли?  Тя не ти вярва,че я обичаш ли не схващам нещо от цялата работа? Ако е от тези,които си втълпяват един куп неверни неща и после те нападат май  поста е за темата с невъзможните.Тази не знам за английската кралица ли се е взела или просто и и даваш слабо и тя те мачка,което дори да е така да си дал слабо не виждам как може да обичаш някой и да се държиш така с него,да псуваш,да изпадаш в истерии.Това много ми звучи на невъзможен,който си е показал истинската същност.За битовизми никой нормален човек няма да изпада в истерии,да псува.Не е ок това момиче по-добре за теб да си биеш камшика.

Общи условия

Активация на акаунт