Той се промени

• 5 726
  • 84
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Слагай дебелото резе на вратата и наемай адвокат.
Докато се уредят нещата с режим на виждане, да вдига стойки и да нарежда на бравата -отвън.

# 46
  • у дома...
Демек на първия или втория месец сте решили да имате дете? И как така както си живеете заедно той изчезва в един момент? Т.е. взима си багажа и те напуска?
Иначе споко, никакъв шанс да ти вземе детето, вече ти го казаха. Съди го за издръжка, не е сложно, и си гледай детето спокойно. Както и в следващите ти връзки гледай малко да мислиш с главата си първо, преди да правиш глупости.

Не сме живяли заедно...
Нали за приятелка питаше?

Трябва ли да влизам в обяснителен режим? Май сте в този сайт,за да се заяждате Simple Smile
Не, просто мразим да ни вземат за канарчета.

# 47
  • София
Демек на първия или втория месец сте решили да имате дете? И как така както си живеете заедно той изчезва в един момент? Т.е. взима си багажа и те напуска?
Иначе споко, никакъв шанс да ти вземе детето, вече ти го казаха. Съди го за издръжка, не е сложно, и си гледай детето спокойно. Както и в следващите ти връзки гледай малко да мислиш с главата си първо, преди да правиш глупости.

Не сме живяли заедно...
Нали за приятелка питаше?

Трябва ли да влизам в обяснителен режим? Май сте в този сайт,за да се заяждате Simple Smile
Не, просто мразим да ни вземат за канарчета.

Канарчета? Не задължавам никой да чете или да отговаря на това,което съм написала. След като не Ви харесва просто подминете.Каква е ползата от това да си измислям?
Хубав и успешен ден желая,госпожо Simple Smile

# 48
А след като забременя заедно защо не заживяхте заедно, той ли се дърпаше?

Последна редакция: чт, 29 апр 2021, 17:16 от Jane122

# 49
Просто_майка, звучи нелепо на наистина има такива жени. Лично познавам такава. Отбягвам да говоря с нея, защото като че ли нарочно забременя, за да има от какво после да реве и да се оплаква. Знаеше го, че е боклук - всички й го казваха. Тя на пук отиде и му роди дете.
Ето я и поредната дето пуска тема.

# 50
  • София
Просто_майка, звучи нелепо на наистина има такива жени. Лично познавам такава. Отбягвам да говоря с нея, защото като че ли нарочно забременя, за да има от какво после да реве и да се оплаква. Знаеше го, че е боклук - всички й го казваха. Тя на пук отиде и му роди дете.
Ето я и поредната дето пуска тема.

И това Ви дава право да съдите хората?
Вие ли ще дойдете да ми гледате детето или пък на Вашата приятелка? Вие ли ще ми слушате "мрънкането"? Българите сме много интересни хора,обичаме да осъждаме без да сме били на мястото на конкретния човек. За пореден и последен път пиша,че не съм се оплаквала,а просто попитах дали бащата на детето може да ми го вземе по някакъв начин! Нищо друго не ме притеснява...ама да има какво да плюете. Така е най-лесно..

# 51
  • у дома...
Така е, но проблемите не са само до плащане на издръжка. А как ще се справи дамата, ако реши да пътува с детето извън страната? Нали трябва да има и подпис от бащата? Плащането на издръжка предполага и режими на виждане на баща и дете. Хайде, до определена възраст е в присъствието на майката. А като порастне детето и ще трябва да се вижда на саме с баща си? Не е ли по-лесно да се обмисли всичко това, преди да се хвърлим да раждаме деца на непознати?

Не те плюем, просто ти даваме идеи и какво друго трябва да регламентираш при едно дело за издръжка. Вържи си гащите овреме, за да не страдаш после отново.

# 52
  • Варна
Petya 333,успокой се. Същите критички съветват във форума всяка да ражда преди 30г. или да узакони връзката, за да е сигурен провайдъра.
Има доста теми, със семейни проблеми при поява на дете. Някои авторки родиха отново, от същия и си изливат депресията ежедневно.
Учи се от грешките си.
Не се тревожи за родителските права. Мъжете обичат свободата. Той се е дистанцирал от рано. Посъветвай се превантивно с адвокат. Изискванията за род.права включват и сигурни доходи и нормални битови условия за дете.

# 53
  • ...на безопасно
Виж, сбъркала си, знаеш .
Грешката ти е била предрешена.
Никоя нормална , ментално здрава жена не ражда планирано дете от мъж, с когото не живее след няколко месеца познанство. Освен, ако не го приема за донор.  В твоя случай не е така. Припознато е детето.
Ей тъй , говорили сте си, всеки у тях си и сте си направили бебе. Абе, това да не е плюшена играчка?

Не ни се сърди . Глупост е! И сега се чудиш? Ами имаш ДЕТЕ. Имаш някакъв, дето вероятно в някакъв момент ще искаш да си го прибереш. Не бъди глупава вече, не си сама! Жена с дете също е семейство, никой няма да ти вземе детето. Само си уреди юридически нещата.

# 54
  • Terra incognita
Няма да ти вземе детето а и не знам защо му е. На него бебета не му се гледат.Помисли малко, незаинтересован, обича компании, вероятно работи, предполагам майка му също. Кой ще го гледа това дете?

# 55
И какво ще го прави това 4 месечно бебе ако да речем ти го вземе? Дали ще може да излиза с приятели и да ходи по гаджета тогава?
Тва са евтини номера да те изнудва с някаква цел, но не и да стигне до реални действия. А както вече многократно ти казаха, няма почти никакъв шанс да ти вземе детето, освен ако не си наркоманка, алкохоличка или психично болна.

# 56
  • Варна
Или малтретира детето си .

Последна редакция: чт, 29 апр 2021, 15:26 от Viviana91

# 57
Ели малтретира детето си .
Не знам коя е Ели, ама ако трябва подай сигнал?

# 58
  • Варна
Коректора на телефона е променил смисъла.
Има и др.причини за отнемане на род.права- насилие, лоша битова среда. Това имах впредвид.

# 59
Абе дори не знам защо обсъждате тая глупост, че щял да ѝ вземе детето, ако го съди за издръжка?!? И наркоманка да е, то ей така се доказва в Съда, я стига. Аз затова написах в началото - добре тръгна и накрая ми отсече главата с глупотевицата. Детето грешка или не, няма да обсъждам, готова продукция е. И сама ще си го отгледа някак, ако не си пълни главата с подобни мухи. Живеем в 21 век, само да припомня, може да си ражда от който и както си иска, но поне малко ограмотяване да имаше ...

Общи условия

Активация на акаунт