Нарцист ли е?

• 4 651
  • 60
  •   1
Отговори
Здравейте! Надявам се, че не е проблем, че пиша от името на приятелка, защото тя няма акаунт тук. Надявам се, че не е проблем да представя историята от мое име, сякаш се е случила на мен, за да мога да Ви я предоставя по-добре и да не Ви объркам.
 Имам приятел от 2 години. За тези 2 години, когато стане проблем, той бяга.. оставя ме сама с проблема, изкарва ме “ филмарка” и едва ли не “ ненормална” защото на него явно не му се занимава.  През повечето време се разбираме, но когато нещо се сдърпаме, той ме отбягва и се прави, че не съществувам, изобщо не ме отразява. Направих огромна грешка като му показах, че ще го търпя каквото и да става.
От 2 години живеем заедно, почти не се познавахме, но рискувахме.. ами тежко е, той изобщо не се съобразява с мен, само аз изкарвам почти дохода ни, налага ми се много, иска да става по неговата.
Такъв човек би ли се променил? Четох доста тези дни, ами той излиза нарцист…. Не знам какво да правя, бих се радвала на съветите Ви.

# 1
  • Варна
Значи живеете заедно, ти плащаш всичко, тоя мухльо те обижда обаче се възползва от теб по всички начини, а ти го търпиш. Направо супер. Какво повече да иска човек?!

# 2
  • София
Какво значение има какъв е, след като тази връзка не я устройва?

# 3
Ще ни послушаш ли ако кажем да се махнеш???
В каква насока искаш съвети? Как да се отървеш или как да го “промениш”, не че можеш…Защо продължаваш да си с него? След такова държане, чувствата ти не изстиват ли?

# 4
Значи живеете заедно, ти плащаш всичко, тоя мухльо те обижда обаче се възползва от теб по всички начини, а ти го търпиш. Направо супер. Какво повече да иска човек?!
Когато вижда, че има проблем, дори не ми обръща внимание. Вместо да седнем и говорим, той ми обръща гръб и нищо не го интересува. Доста е на настроения, едва ли не тпябва да се съобразявам с тях.

# 5
  • Варна
И що седиш с него? Наистина ми е интересно да чуя отговора.

# 6
Сигурно и вина ти вменява, нали?

# 7
Сигурно и вина ти вменява, нали?
Да вменява ми и ме изкарва каква ли не, защото просто не му изнася истината и не му се занимава.
И що седиш с него? Наистина ми е интересно да чуя отговора.
Не знам и аз. Може би защото ме е страх да остана сама или защото се лъжа, че мога да го променя.

# 8
Защо си мислиш,че можеш да останеш сама? Ниска самооценка ли имаш? Поработи над това! Ти не си по-малко от него или други!
И да, не можеш да го промениш. Ти си му показала,че си му в кърпа вързана и той си позволява да се държи,както иска!

# 9
Защо си мислиш,че можеш да останеш сама? Ниска самооценка ли имаш? Поработи над това! Ти не си по-малко от него или други!
И да, не можеш да го промениш. Ти си му показала,че си му в кърпа вързана и той си позволява да се държи,както иска!
Да права сте. Той няма елементарно уважение.. все трябва да тичам след него..

# 10
Може ли на “ти” да се обръщаме ако не възразяваш?
Остави неговото уважение към теб! Ти трябва да имаш уважение към себе си и ясно да му го покажеш!
Той с какво заслужава твоето уважение?

# 11
  • Варна
И като останеш сама светът ще свърши ли?

# 12
Не, няма да свърши. Доста съм свикнала с него. Той не ми споделя нищо също така. И аз не знам какво ме задържа при този човек, може би е представата, че щеше да е различно.
Да, не заслужава моето уважение и време дори..

# 13
  • София
Диагнозата ще внесе успокоение, че си си прецакала живота?

# 14
Писала си,че в повечето време се разбирате? В какво се изразява това разбирателство? Забавлявате ли се заедно, шегувате ли се един с друг, иьлизате ли двамата и с приятели заедно, той как се държи, когато се разбирате?

Общи условия

Активация на акаунт