Нарцист ли е?

• 4 659
  • 60
  •   1
Отговори
# 30
  • Столичанин ама не в повече :D
Е то ти нали ти беше с човек дето се срамуваше от теб че си продавачка, приятелката ти пък е с тоя индивид, всъщност вече почва да става леко съмнително дали изобщо някоя от вас двете е реална личност. Sunglasses

# 31
Кое е съмнително? Че не сме попаднали на читави хора?

# 32
И аз не знам какво правя с него. Търпя и чакам да се промени

Аз се отписвам от тая тема.
Толкова глупави хора не може да има.
Някои хора си заслужават съдбата.

# 33
То бива ама ..." ко праите с тия ора ",тези читави мъже вие си ги избирате (не знам ниска самооценка или смятате че няма кои да ви вземе ) те винаги са си били такива ,и никога няма да се променят .

# 34
  • Столичанин ама не в повече :D
Е добре, но нали преди тоя (тоест ти ли приятелката ти ли, не знам кой пише), пък беше с някакъв дето ти беше изневерил според твоите представи (или нещо подобно), как все попадате на нечитави хора? Rolling Eyes

# 35
  • Далечният изток
Като не сте попаднали, чао и следващия. Ама има напредък, поне осъзнавате, че стоите с хора, които не са читави.
От друга страна, "попадането" е всъщност вашият избор. На родители и роднини да кажеш, че си попаднал, ама на партньор не попадаш, избираш си го!

# 36
  • София
Един път те правят на глупачка, втори път те правят на глупачка, трети път никой нищо не ти прави, щото си….

Ама, цялата групичка ли е от патетични минзухари без грам волева жилка?

# 37
"Като не сте попаднали, чао и следващия"... как чао то тези 2-3 на село са вървежните с BMW ,другите са шматки с Опелите ...

# 38
  • here and now
Не мога да си обясня ... много неща..
Значи приятелката ти не вярва на теб, защото предполагам си ѝ казала що за г*з е гаджето ѝ, но би повярвала на непознати жени в интернет?
И ние като ѝ кажем, че е .. нарцис (от мен да мине), това какво ще промени? Той няма да стане по-добър.
Имаше една потребителка тук с подобен, даже и любовница беше завъдил и тя пак му прости, щото го била обичала...
Радвам се, че нямам такова търпение аз...

# 39
  • Далечният изток
"Като не сте попаднали, чао и следващия"... как чао то тези 2-3 на село са вървежните с BMW ,другите са шматки с Опелите ...

Не, не, проблемът не е в момчетата, проблемът си е в нея. Да кажем... грешки на младостта. Ще порасне, ще се научи, ще подбира по-прецизно...

# 40
Аз загубих нишката.. коя е приятелката и коя е тая с нарциса?

# 41
Терминът е нарцис или нарцисист. От информацията, която предоставяте няма как да бъде поставена диагноза, а и не смятам, че тя е от значение.
Това, което трябва да се запитате в случая е каква е причината вие да седите в тази връзка и да търпите такова отношение? Какви са вашите тревоги да напуснете този човек? Какво е това, което ви е накарало да се свържете с него и което ви задържа да не го напуснете?
И също така - каква точно информация ви интересува. Ако търсите съвет "как да го промените" - това няма как да стане. Хората могат да се променят единствено ако желаят това. Ако този човек се чувства добре такъв, какъвто е - вие не може да направите нищо, за да го промените.
Ако не ви се нрави този тип взаимоотношение е време да си зададете въпроса какво всъщност търсите от една връзка и дали този човек може да ви го даде.

Най-доброто, което може да направите за себе си е да го напуснете и да не поглеждате назад.
Колкото повече се задържите в такова взаимоотношение, толкова повече рискувате да загубите себе си, да се обезличите.
Този човек очевидно не ви зачита като личност. От краткото и оскъдно описание, което давате не виждам изобщо да има връзка помежду ви. Той само взема, а вие само давате (не само материално, но и емоционално, физически и тн).

Бягайте докато можете.

# 42
Терминът е нарцис или нарцисист. От информацията, която предоставяте няма как да бъде поставена диагноза, а и не смятам, че тя е от значение.
Това, което трябва да се запитате в случая е каква е причината вие да седите в тази връзка и да търпите такова отношение? Какви са вашите тревоги да напуснете този човек? Какво е това, което ви е накарало да се свържете с него и което ви задържа да не го напуснете?
И също така - каква точно информация ви интересува. Ако търсите съвет "как да го промените" - това няма как да стане. Хората могат да се променят единствено ако желаят това. Ако този човек се чувства добре такъв, какъвто е - вие не може да направите нищо, за да го промените.
Ако не ви се нрави този тип взаимоотношение е време да си зададете въпроса какво всъщност търсите от една връзка и дали този човек може да ви го даде.

Най-доброто, което може да направите за себе си е да го напуснете и да не поглеждате назад.
Колкото повече се задържите в такова взаимоотношение, толкова повече рискувате да загубите себе си, да се обезличите.
Този човек очевидно не ви зачита като личност. От краткото и оскъдно описание, което давате не виждам изобщо да има връзка помежду ви. Той само взема, а вие само давате (не само материално, но и емоционално, физически и тн).

Бягайте докато можете.

Най-доброто изказване до сега! Адмирации!!

# 43
Към въпроса - сигурно е нарцисист. Но няма как да се поставят диагнози в интернет.
Със сигурност обаче е токсичен човек и нямаш нужда от него. Дали ще се промени - да, само към по-лошо. И ако сега само те нарича "луда", с времето наистина ще станеш.

# 44
Няма никакво значение каква му е диагнозата, задаваш грешен въпрос. По-добре се запитай ти защо стоиш в такива отношения, с човек, който очевидно не те обича? Какво ти има на теб?

Общи условия

Активация на акаунт