Нарцист ли е?

• 4 656
  • 60
  •   1
Отговори
# 15
За да търсиш мнение точно тука значи вече тотално си се отчаяла. Не се задържай при човек с който не се виждаш в бъдеще, това е така защото нещата няма да стават по-добри! Утре недай си боже забременееш, ми ти ще отглеждаш двамата! Животът не е игра и няма връщане назад, решавай докато му е времето.
Това, че ти вменява вина въобще не ми харесва, това говори за безотговорен човек, който е свикнал все някой друг да му е крив. Той те има за даденост и заради това не полага никакви усилия, и едва ли ще положи. Поиграл си е с теб, било е яко от началото, но после те е накарал да свалиш розовите очила. Да не е жена в цикъл, че днес да е един утре друг, такъв не ти трябва. Държи се ужасно с теб, аз не бих го търпяла и ти недей. Това е моя съвет и да не ти пука😄😉

Последна редакция: чт, 13 окт 2022, 22:20 от Jujiito

# 16
Писала си,че в повечето време се разбирате? В какво се изразява това разбирателство? Забавлявате ли се заедно, шегувате ли се един с друг, иьлизате ли двамата и с приятели заедно, той как се държи, когато се разбирате?
Когато сме сред хора е коренно различен. Сякаш няма по-влюбен от него, но щом сме само двамата…. Нищо не изглежда така, както пред хората.

# 17
  • София
Поне съм сигурна, че историята е твоя.

# 18
Момичета не е моя историята. Отговорите които Ви се дават са от приятелката ми. Точно затова и започнах отначало с това, че не е моя историята. Аз няма как да отговарям от нейно лице.

# 19
Добре, това няма значение.Казусът е важен!

# 20
Здравейте! Надявам се, че не е проблем, че пиша от името на приятелка, защото тя няма акаунт тук. Надявам се, че не е проблем да представя историята от мое име, сякаш се е случила на мен, за да мога да Ви я предоставя по-добре и да не Ви объркам.
 Имам приятел от 2 години. За тези 2 години, когато стане проблем, той бяга.. оставя ме сама с проблема, изкарва ме “ филмарка” и едва ли не “ ненормална” защото на него явно не му се занимава.  През повечето време се разбираме, но когато нещо се сдърпаме, той ме отбягва и се прави, че не съществувам, изобщо не ме отразява. Направих огромна грешка като му показах, че ще го търпя каквото и да става.
От 2 години живеем заедно, почти не се познавахме, но рискувахме.. ами тежко е, той изобщо не се съобразява с мен, само аз изкарвам почти дохода ни, налага ми се много, иска да става по неговата.
Такъв човек би ли се променил? Четох доста тези дни, ами той излиза нарцист…. Не знам какво да правя, бих се радвала на съветите Ви.

Заливам се от смях. Всъщност на теб се смея.
Сама си си виновна.
Трябвало е отдавна да го разкараш.
Ей сега ще търпя мухльо дето изчезва за всеки проблем, не ми е опора в нищо и аз го храня и му плащам сметките.
Ти връзка с главния мозък имаш ли?
И не, няма да се оправи.
Но не това е въпроса.
Въпросът е ти дали ще се оправиш и ще ти дойде акъла.
Хората са каквито са. Има качества се приемат, но такива като на твоя не се приемат.
И хората не са длъжни да се променят. Заради теб.
Само ти може да се промениш и да решиш кой ще е в живота си и дали ще търпиш да те подритват като улично псе.

# 21
  • Далечният изток
Съветвам авторката или приятелката, без значение, да прочете книгата за енергийните вампири на Албърт Бърнстайн. Ще си отговори на всичките въпроси. И ще осъзнае, че това не са нормални отношения, а единственото решение е прекратяване на тази токсична връзка. Мдааа, такива са, пред хората са толкова готини, никой не предполага каква е истинската им същност...

# 22
Да явно е такъв. Само взема и душевно и финансово без той да дава нищо.. сметкаджия е голям

# 23
  • Столичанин ама не в повече :D
Писала си,че в повечето време се разбирате? В какво се изразява това разбирателство? Забавлявате ли се заедно, шегувате ли се един с друг, иьлизате ли двамата и с приятели заедно, той как се държи, когато се разбирате?
Когато сме сред хора е коренно различен. Сякаш няма по-влюбен от него, но щом сме само двамата…. Нищо не изглежда така, както пред хората.
Еми да си намери такъв, който е влюбен, когато са двамата Heart Eyes , а не когато са пред хора. Simple Smile

# 24

Ужас, това вече е типично нарцисистко отношение.

# 25
Да с настроенията също. Като е на кеф трябва и аз да съм, като не е, трябва да съсипе и моя ден

# 26
  • Столичанин ама не в повече :D
Всъщност основния въпрос е какво още прави със този човек. Thinking

# 27
Да с настроенията също. Като е на кеф трябва и аз да съм, като не е, трябва да съсипе и моя ден

Бягай и не поглеждай назад, не си струва да си съсипваш живота, освен, ако не си мазохистка или откачена като него...

# 28
И аз не знам какво правя с него. Търпя и чакам да се промени

# 29
И аз не знам какво правя с него. Търпя и чакам да се промени

Хахаха има една приказка:
- Вълкът козината си мени, нрава не!
Защо сама си създаваш неприятности, никой не те е вързал за него, тогава какъв е проблема?

Общи условия

Активация на акаунт