Кралски работи и клюки - май 2021

• 121 805
  • 2 226
  •   1
Отговори
# 2 040
  • Sydney
Булката ми хареса, роклята не беше никак лоша по мое мнение, цветният воал и ръкавите бяха акцентите, които я направиха хубава.

Рания също много добре изглеждаше, тя е малко като Летисия, все си е добре. Обувките й са много хубави, помня че Мегън имаше същите.

Добре, че се появи Кейт, че малко да видим раздвижване в дрехите. Единствено светло синьото палто от вчера/днес не ми хареса. Розовата рокля става. Обувките всичките бяха мн добре. Спортните й аутфити мн й ходят.

Много ми хареса това Армани на Беатриче:
https://www.instagram.com/p/CPSSDjBnjUQ/?utm_medium=copy_link

Максима с гащеризона, нееее.... по-зле никога не е била. Но с роклята (каре) беше много хубава.
Матилде - Ц, от мен.
На Виктория бялото палто беше много хубаво, в комбинация с роклята абсолютно не обаче.

Последна редакция: пт, 28 май 2021, 01:16 от Не се сърди, човече

# 2 041
  • Някъде там
Роклята под палтото на Максима много ми харесва. Обувките също са страхотни.

# 2 042
Максима и Вилем:

Принц Уилям:

# 2 043
Хайде и аз да споделя мнението си, за стила на Катрин.  Харесвам всичките палта които носи,плюс последните-уникални са. Но роклите от последните години, са ми потрес. Липсва ми онази елегантна Катрин от преди.  Ето две визии които са  ми WOW.

# 2 044
  • Down south
Още няколко снимки от Шотландия с красиво облечените им мъже(е и малко жени има).

Много ефектна снимка. Херцогинята е много обаятелна!

Палтото на Кралица Максима е интересно.
Колко различно и каква промяна внасят различните видове обувки. С ниските обувчици, прилича на гардероб, докато с високите, изглежда елегантна и стилна.

# 2 045
Розовата рокля и в движение не ми допада особено.
Как ми се иска деколтето на синьото палто да беше на една рокля.

Зелената рокля на Максима е хубава.

Нескопосано колажче на Максима и Вилем, сигурна съм, че и по-добре може Simple Smile
Чак да съжали човек, че тук обидени има само ако някой не хареса Кейт Simple Smile

Последна редакция: пт, 28 май 2021, 07:08 от Ули

# 2 046
  • Варна
Максима в гората с Вилем изглежда ужасяващо. Тези обувки са в стила на Елизабет. Автоматично й добавят години отгоре. Като сложиш шаренията в тоалета и торбестото палто, положението става съвсем зле. Само прическата е плюс, че не е обичайната рошава.

# 2 047
Така е. Ужасни обувки на Максима, ама все пак са по горски терен. Не че я извинява, де. Има и други подходящи обувки за тази цел.

# 2 048
Толкова явно е колаж това, че даже надминава по явност Joy провокацията.
Ама явно (Grinning) ще се дъвче днес.
Не е тялото на Максима това, извивката  в ханша е абсолютно показателна, че главата е наложена. Имайки предвид краката залагам, че е на Елизабет.

# 2 049
На мен снимката ми излиза тук:
https://www.modekoninginmaxima.nl/mode-maxima-mode-algemeen/koni … aan-noord-limburg
Обаче на останалите снимки е с токчета. Далеч по-хубави.

# 2 050
  • Някъде там
Ули не е колаж. Но, на клипа е далеч по добре просто се избират кофти кадри.
Гледай сторитата на профила им
https://instagram.com/stories/koninklijkhuis/2582907922616833568 … share_sheet 

# 2 051
Ха, наистина, моя грешка явно Simple Smile извинявам се.
Вилем ми изглеждаше недокосващ земята Grinning

# 2 052
Явно се е преобула, за да може да върви, че с токчетата щеше да и е трудно в тревата. И все пак и по-елегантни варианти има.
https://www.instagram.com/p/CPYC9czncCF/?utm_medium=copy_link

# 2 053
  • Някъде там
Матилде вчера на концерт. Много красив десен.

Червения кръст на Монако и болница "Принцеса Грейс" организират онлайн базар за набиране на средства. Беатриче е едно от лицата на кампанията.
Много хубава.

# 2 054
  • София, България
Oчарована съм от розовата рокля на Кейт, просто страхотна е. Напомня ми за една нейна синя рокля, но сега не мога да се сетя точно коя беше.
Изобщо цялата обиколка на Уилям и Кейт изглежда заредена с много позитивна енергия след двете похабени години в пандемия.
Каквото и да си говорим, нещата са съвсем различни между това да си кралска особа и холивудска звезда. Някои могат да виждат бреме, аз виждам блясък, работа и уважение.
Харесват ми и Чарлз и Камила, и тяхната обиколка е супер весела и интересна, даже мисля, че си прекарват по-забавно от Уил и Кейт с тези пъбове насам натам Laughing  (не знам колко години минаха, откакто смениха емотиконите и старите още ми липсват).

Общи условия

Активация на акаунт