Кралски работи и клюки - май 2021

• 121 776
  • 2 226
  •   1
Отговори
# 105
Хари на записа на участието си във Vax Live концерта. Говорил е пред 30 000 души, работещи на първа линия. Посрещнат с огромни овации. Видео:
https://www.instagram.com/p/COZipNvn8P7/?igshid=1n1wkquneyo0m

# 106
Уау, впечатляващо! Кога трябва да се излъчи концерта и дали някой знае къде може да се гледа?

# 107
На 8 май ще се излъчва. Очаква се и Мегън да се появи в някаква част.
Къде може да се гледа не знам. Ако някой се включи с инфо ще съм благодарна.

# 108
  • Някъде там
В ютуб ще го има, така прочетох.
Много готин Хари.
Хареса ми това което каза за дезинформацията.

# 109
Браво, Хари! Flowers Hibiscus
В ютуб със сигурност ще го има наживо Wink

# 110
  • Някъде там
Браво, Хари! Flowers Hibiscus
В ютуб със сигурност ще го има наживо Wink
На всички инициатори и участници браво. Надминали са целта, което е най-важното в случая. Колко ли са щастливи хората на първа линия сега.
Голям чаровник е Хари.

Хая е рожденичка.

# 111
  • София
Сладка е Шарлот. Струва ми се, че зъбките ѝ вече оредяват, малки са за челюстта. Т.е. скоро ще почнат да падат млечните и ще гледаме "щърба баба". Любим период от развитието на децата ми е.

# 112
  • Sofia
Каква е била целта на събитието на Хари? Нещо за ваксини мислех че е, а пишете за дезинформация? Някой може ли накратко да каже?

# 113
  • Някъде там
Каква е била целта на събитието на Хари? Нещо за ваксини мислех че е, а пишете за дезинформация? Някой може ли накратко да каже?
Това е целта на концерта.
Концертът за обединение на света празнува надеждата, че ваксините COVID-19 предлагат на семейства и общности по света.  Призоваваме световните лидери да се засилят, за да гарантират, че ваксините са достъпни за всички, за да можем да прекратим пандемията за всички, навсякъде.  Ще има VAX LIVE от президента Джо Байдън, президента Еманюел Макрон от Франция, премиер  Министър Джъстин Трюдо от Канада и министър-председателят Андрей Пленкович от Хърватия, както и изпълнения на Дженифър Лопес, Еди Веддер, Foo Fighters, J Balvin и HER. Той ще бъде излъчен на живо за всички, които ще могат да гледат в YouTube и други платформи на 8 май !
Хари е речта си е говорил че ваксините  могат да се разпространяват със скоростта с която се разпространява дезинформацията.
Това имах предвид като я споменах.

# 114
О, и Трюдо ще участва, не знаех. Министърът на Хърватия също.

Честита да е Хая, на колко години става?

# 115
  • Майничка
На 47.

# 116
Харесва ми Хари. Продължава много активно да се занимава с благотворителна дейност, въпреки че е вън от фирмата. Значи наистина му доставя удоволствие.
Ясно е  че Мегън е по-лабилна психически от двамата, но пък той си я прие каквато е и я защитава. На последната снимка с Арчи изглеждат свежи и тя и детето и се надявам да е леко раждането.

Кеймбридж са както винаги каквито и очакваме да бъдат, млади, красиви, усмихнати - Шарлът си е мадама вече.

# 117
  • Варна
Автомобилът Bentley Mulsanne на британската кралица Елизабет II е обявено за продажба на търг. Това е поредният автомобил, ползван от кралицата, който отива за продажба и ще бъде заменен с нов. Цената, на която се предлага колата, известна като Bernato Green е 180 хил. паунда.
Колата е използвана официално от кралицата от 2013 г. до 2015 г.
Кралицата притежава два автомобила Bentley Mulsanne – един от които в Бъкингамския дворец, а другия – в Уиндзор.
Коли, ползвани от кралицата се продават периодично на търгове.

# 118
Много ми харесва Шарлот.

# 119

Може би Хенри е споменал нещо такова, защото той стана член на Комисията за "разстройство" на информацията в САЩ. Това е инициатива на Аспен Институт:

https://www.aspeninstitute.org/news/press-release/ai-commission- … nces-member-list/

Това е някакъв проект в САЩ, който ще продължи 6 месеца.

Общи условия

Активация на акаунт