Кралски работи и клюки - май 2021

• 121 782
  • 2 226
  •   1
Отговори
# 120
  • Някъде там
Испанците на  постановка на операта, по случай деня на майката.

# 121
Инициативата е прекрасна, лично аз не я намирам за противоречива, напротив.
Съсекс са председатели на кампанията и едни от инициаторите, а в нея посредством видео връзка вземат участие Джо Байдън, Емануел Макрон, Джъстин Трюдо и още няколко.

Последна редакция: пн, 03 май 2021, 17:29 от Анонимен

# 122
Браво на Хари! Достойно продължение на майка си!

# 123
Още новини от Хари:
https://www.google.com/amp/s/www.yahoo.com/amphtml/lifestyle/pri … ry-131700906.html
Продължава започнатият от 2019-та проект с Опра на документални серии за менталното здраве.
Още тогава е имало съобщение на двореца за този проект. Хари и Опра ще са копродуценти.
Очакват се първите серии през май (не се назовава дата още).

# 124
Ограничения ли има нещо в каква и чрез коя организация да помагат?

# 125
Още новини от Хари:
https://www.google.com/amp/s/www.yahoo.com/amphtml/lifestyle/pri … ry-131700906.html
Продължава започнатият от 2019-та проект с Опра на документални серии за менталното здраве.
Още тогава е имало съобщение на двореца за този проект. Хари и Опра ще са копродуценти.
Очакват се първите серии през май (не се назовава дата още).
Т.е. този месец още? Ще има какво да гледаме😄

# 126
  • Sofia
Абе да не се заблуждаваме, не са се спукали от работа, даже по-скоро си почиват, но това е разбираемо, Меган ще ражда скоро, имат друг приоритет в момента. А и малко дете имат.
А Хари не е свикнал да работи много, ще му трябва време.

# 127
Отъм Филипс и Джак Брусбанк са рожденици, да са живи и здрави

Хари е симпатяга, предполагам, че наистина участието му е свързано с новата му работа в американската компания. На практика титлата и известността му като британски принц са най-големият му актив.

Сравнение между Шарлот и Филип, намирам прилика

Последна редакция: пн, 03 май 2021, 18:27 от shark

# 128
Е, поне си използва титлата за нещо полезно и в помощ на други... Wink

# 129
Аз оставам с впечатление че Хари пък е доста активен от доста време насам - наред с работата на пълен работен ден в стартъп компанията, си придвижва и проектите и се включва в много смислени кампании и инициативи.

Междувпрочем, сега се сетих, че проектът с Опра за металната здраве беше оповестен още в КС, ще ми е интересно да гледам документалните серии.

# 130
Разбира се, че Хари винаги е бил активен и няма как да е друго, в него тече кръвта на Даяна, а тя беше дейна жена, още повече е роден като принц и ще е такъв до края на живота си, независимо дали на някого това му харесва или не!

# 131
И папа Франциск се е включил във Vax Live със специално послание

# 132
  • Sofia
Е, това че родител е бил деен не значи нищо за децата, примери бол.
Но аз лично се надявам на повече активност. Може да остава скрита, не знам, но до момента не виждам мащаб, значими проекти (наистина значими за много хора), видими резултати..абе пасивно ми е някак, но може да са ми нереалистични очакванията. Аз очаквам нещо като Илон Мъск на аристокрацията Laughing

# 133
Е, тя работата му в компанията не е изложена на показ, но все пак се случва всеки ден😄 а отделно с това се включиха в многобройни благотворителни инициативи и с Арчуел и в такива като VaxLive, подготвят се документални поредици за Инвиктус, а този месец доколкото разбрах ще се излъчат документалните серии посветени на менталното здраве, а междудругото и по някоя номинация за Еми получават някои проекти, в които участва (за Rising Phoenix посветен на олимпийските игри). На мен лично си ми звучи като много смислени и полезни инициативи🙂

# 134
  • София
Аз изобщо не се учудвам от активността на Хари - за да живеят на прилично ниво в Монтесито им трябват пари, та колкото повече се говори за него, толкова по-голям шанс има някакви пари да се завъртят около тях.
Цялата одисея с ваксините е много шум за нищо - СЗО вече се грижат по въпроса, а и не само те.
Всички тези известни лица могат да се вкючат с нещо по-полезно в момента - като да дадат малко лични пари и да изпратят вентилатори и кислород в Индия например.

А относно ко-продукциите с Опра си имам моето обяснение - имат си договорки не само за ко-продукцията, но и за интервюто, което дадоха. Неочаквано за тях обаче, то не беше успешно в никой аспект и с него според мен много сбъркаха. 

Честити да са днешните рожденици - Отъм Филипс и Джак Бруксбанк

Общи условия

Активация на акаунт