Кралски работи и клюки - май 2021

• 121 778
  • 2 226
  •   1
Отговори
# 135
още повече е роден като принц и ще е такъв до края на живота си, независимо дали на някого това му харесва или не!

Съгласна съм с теб. И за принц Андрю се отнася това нещо.

# 136
И принцове и просто пишещи в бг мама все сме хора, няма нужда чак от идолопоклонничество.
Мисля че Шопенхауер беше казал че "Аристократ е човек, който се е потрудил да се роди".
Не мисля че става въпрос за идолопоклонничество, а просто за хора, вършещи смислени неща, някои от тях по случайност известни.
По мое мнение (а не задължавам никой с него) каузата с ваксините е много нужна и належаща в момента още повече че се отнася за най-засегнатите и уязвимите.

А колкото до Андрю не мисля, че някой му е оспорвал титлата принц, за съвсем други неща го разисквахме.

# 137
Само дето е оставил привилегиите, защото му ги спряха, не по желание.

Иначе баща му също прави много смислени проекти, например кислорода за Индия.
Но да не им мерим проектите.

# 138
Кислород за Индия, щото им изпиха кръвчицата с десетилетия и сега им помагат да дишат Mask

# 139
И аз не мисля да им меря проектите. Ако някой намира проект за снабдяване на бедните страни с ваксини за несмислен, ами... без коментар съм.
За кислорода за Индия - браво!

# 140
  • Някъде там
И аз не мисля да им меря проектите. Ако някой намира проект за снабдяване на бедните страни с ваксини за несмислен, ами... без коментар съм.
Ако други бяха част от него, нямаше да е така.
Лично за мен, всяка инициатива помагаща на нуждаещи се, дори с малко, има смисъл. Браво на всеки един човек, който прави нещо за останалите хора.

Матилде днес.
Много хубави обици.

Последна редакция: пн, 03 май 2021, 21:16 от daviz

# 141
И аз така😄 а намирам и за много положително че и папа Франциск е подкрепил инициативата. А последната определена е доста мащабна имайки предвид че чрез нея ще бъдат осигурени 10 млн дози ваксини за тези в нужда, никак не ми се струва маловажно. Изобщо прекрасно се справя Хари и с работата и с всичките инициативи, по които работи и подкрепя. А както виждаме някои от тях и номинации получават, отделно пък за благотворителността дори не споменавам.

# 142
  • Някъде там
И аз така😄 а намирам и за много положително че и папа Франциск е подкрепил инициативата. А последната определена е доста мащабна имайки предвид че чрез нея ще бъдат осигурени 10 млн дози ваксини за тези в нужда, никак не ми се струва маловажно. Изобщо прекрасно се справя Хари и с работата и с всичките инициативи, по които работи и подкрепя. А както виждаме някои от тях и номинации получават, отделно пък за благотворителността дори не споменавам.
Освен за ваксини, от събраните средства ще има и за консумативи, за хората на първа линия.
На сайта на организацията има много подробности.
https://www.globalcitizen.org/en/content/vax-live-prince-harry-m … -president-biden/

# 143
Матилде ми харесва днес. Често вади едни странни тоалети, но днес е добре Hands Thumbsup

# 144
Нещо старо, не помня да са пускани

Обеците на Матилде са много хубави, харесвам този цвят.
Освен за ваксини, от събраните средства ще има и за консумативи, за хората на първа линия.
На сайта на организацията има много подробности.
[/quote]
Това не го знаех благодаря за информацията. Значи ще окажат реална помощ и на медиците.

# 145
  • Някъде там
Матилде ми харесва днес. Често вади едни странни тоалети, но днес е добре Hands Thumbsup
И на мен ми хареса.
И за първи път да ми хареса широк панталон.
Много добре ми изглежда Мери така. Преди седмица беше с много грозен, но този ми допада. Участвала е в горещата линия на армията, за откриване на заразени с ковид.

https://www.instagram.com/p/COa2WKxAV7y/?igshid=vuxiqef9ftuz
Първи снимки на Зара с бебето в парка.

Южени честити на мъжа си.

Последна редакция: пн, 03 май 2021, 22:55 от daviz

# 146
Много е симпатичен Хари на изявата и много хубава инициатива. Радвам се, че се занимава с такива смислени неща.

Меган е много хубава на тези снимки.

Шарлот е пораснала. Много прилича на Уиндзорите.

Матилде и Мери не ми харесвст.

Испанците обаче ми харесват така ежедневни.

# 147
Да говоря и подканям и аз мога. Всичките тия говорители ще ги призная, като развържат собствената си кесия и дарят няколко милиона. Иначе Хенри добре прави, но още ще трябва, че жена и две деца има да издържа.

# 148
Е, нямаше ли да живеем в един прекрасен свят ако милионерите и милиардерите споделяха парите си с бедните...
Ама аз не съм чувала за такива досега. Особено пък в тези интересни времена, в които живеем в момента, в които, както обикновено, богатите стават по-богати.

Участието на държавните лидери в тази кауза е чисто лицемерие, предвид как преди седмици посякоха всякакви шансове на глобалния юг са произвежда ваксини и защитиха финансовите интереси на фармацевтичните компании.

Та всяка ваксина за бедните държави е добре дошла.

Широките панталони, ако са с хубава дължина, ми харесват много.

Матилде ми изглежда подпухнала в лице.

# 149
Е, нямаше ли да живеем в един прекрасен свят ако милионерите и милиардерите споделяха парите си с бедните...

Разбира се, че не. Парите са някакво виртуално понятие, а милионерите и милиардерите са прекалено малко, за да могат да компенсират.

А и ние все пак живеем на планета с ограничени ресурси. Всичко опира до ресурси, а не до пари.

Ан ...

Общи условия

Активация на акаунт