Отговори
# 135
  • Далече, далече
Радвайте се, че нямате тен на охтичави. Почти всичко друго е по-добро.

# 136
Като чуя автобронзант, се сещам за онези оранжевите, които смърдяха ужасно, но всички в училище ги ползвахме и се чудехме как да си оправим петната. Flushed

# 137
  • Варна
Добре де, и аз искам да го видя туй чудо. Стана ми интересно.

# 138
Така си и знаех. И диваните  не знаете за какво и как да ги ползвате.
---------
Винаги съм се учудвал на женската мания към почерняване и почернели Wink Модно ли е, или какво?

# 139
Не, секси е.

# 140
Всичко стои по-добре, когато имаш тен, Джеймс.

# 141
  • Далече, далече
Аз не се опитвам да потъмнея. Ходя си с тен, тип компютърен маниак.

# 142
На модни и козметични въпроси сте, гледам? Никога не съм ползвала автобронзант. Бяла съм, но обикновено безпроблемно потъмнявам на слънце, без да изгарям.
Нямам чак толкоз много дрехи, но с изненада установих, че за лятото имам шест черни рокли. Общо взето черното е цвят, който си ме влече за дрехи. Simple Smile

# 143
  • Далече, далече
Миналото лято често се влачех с черен панталон и черна тениска. Хората ме гледаха много подозрително. Мисля, че съм им напомняла за онази с косата.

# 144
Уф, у нас, ако си в черно, все гледат странно. Личният лекар ме пита кой от нашите е починал, че съм в траур.

# 145
Моето черно е сивото. Във всичките му нюанси.

# 146
  • Далече, далече
Моето е розовото, но понякога ми омръзва.

# 147
  • Варна
Тен, тип преяли с моркови е ужас. Жена с хубава, бяла кожа си е класа.
Dana, пий ударна зона аспирин +течности и ще мине бързо оттока.

# 148
  • Агент под прикритие
Аз също не мога да я разбера тая мания по солариумите, както и всички останали изпъления човек да прави опити да "поправя" това, с което се е родил.
А най са ми забавни тези, подложили се на  "мумифициращите мероприятия", по-известни още като "саниране на фасадата"... Joy

# 149
...
А най са ми забавни тези, подложили се на  "мумифициращите мероприятия", по-известни още като "саниране на фасадата"
Joy Пак научих нещо ново

Общи условия

Активация на акаунт