Отговори
# 120
Urgo Arnica Гел при синини и отоци
Ползвала съм го, помага.
 При 30 градуса чорапогащи не слагам. С невидим чорап и изрязани боти на ток носих единият ден, после с равни обувки, дългата пола с кецове. Жега е, но още са ми неуместни сандалите, не знам защо 😊

# 121
[author=Ms.Gorgeous link=topic=1331170.msg42785274#msg42785274 date=1620132623]
Елиф, аз съм много зиморничава и нося силиконови чорапи в преходните сезони. Като се затопли махам, привечер слагам - много удобно.
[/quote]
Да за чорапите, но пак не си ги представям с по-лежерни обувки и рокли. Време ли е да сменя софтуера? Simple Smile))

Тайче, днес съм се засилила да вадя сандалите. Ще ме умори тази жега 😏 В предишен живот съм живяла нейде из тайгата, не помня какво съм прегрешавала, та сега бера мъка.

Лейдито ме е изпреварила, да допълня тогава - може и арника на гранулки. Смучиш на интервал от време.

# 122
  • Далече, далече
Urgo Arnica Гел при синини и отоци
Ползвала съм го, помага.

Ако утре е зле положението, ще си го купя. Засега от студеното само ми замръзнаха пръстите.

# 123
  • Варна
Тук днес направо си е хладно. Пече слънце, но няма нищо общо с вчерашната жега. Ветрецът е слаб, но студен. Щерката ми извади душата да изкараме мотора ама на мен ми е студено, та бих отбой.

# 124
Подухва свежо и приятно. Идеално е с полар. Сутрешното кафе така се пие на терасата. Нещо ме мързи в последните дни и съм демотивиран ....

# 125
Оток от навехнато можеш да спреш и намалиш болката с лук и риванол, лук и йод, намачкан и в марля и се държи постоянно на мястото. Смърди, но действа. Но зависи и кога си наложила. Ако вече е бая подуто, чакай да ти помогне неща. Естествени процеси – 4-7 дни спада. Пазиш, почивка и вдигнати крака на високо.

Нося си всякакви рокли с всичко. Чорапогащник плътен за къси рокли при сегашното време, лятото с клинове или на голо в зависимост от моделите, материите. С ток ставам твърде готина Satisfied , затова само с кецове, балеринки, кубинки, лоуфъри, сандали лятото. Токовете са за зимните ботуши и ботите, сандали и обувки за специални случаи. Приключих с деловите дрехи и всекидневно високи обувки откак не работя в офис от доста години, писнало ми е от дрескодове, сега съм екстра.

# 126
  • София
Елиф, има готини чорапи, разгледай.
Не са лъскавки и кичозни като преди.

Аз вчера се мазах с автобронзант, че купих една бозава рокля, аз една бозава....
Много доволна, довечера пак.

# 127

Чакат да бъдат облечени. Понякога си нося новите дрехи, когато си спомня, че не съм безсмъртна.

Оборотните дрехи седят в ракла или полегнали на едно легло, което не се ползва за друго.

Напоследък в бг-мама направо боде очите ползване на легла за какво ли не, освен по предназначение.

# 128
Е, ти само на легло ли го правиш, Джемсе? Всеки знае – леглото е за спане и за трупане на дрехи.
Гордж, върна ме години с автобронзанта. Начи, по едно време си бях наумила, че искам да съм с тен, ама истински тен, карамел. А аз бяла като пуканка. Обаче нямам пари за солариум, а на слънце при мен не става, трябва поне месец и половина, и оппа късия път – бронзант. Мазане, кеф, радост. И афтър ефекта не закъсня. Ако знаеш какви поразии по дрехи, бельо, чаршафи бях направила. То ме беше страх да седна в някой на гости като ида, че да не му изцапам мебела.

# 129
Открих сезона на солариума вече, ама като знам с какви темпове става при мен, тамън август ще докарам цвят като на повечето хора през зимата.

# 130
На слънце с какаово масло за три дена на негърче го бях докарала, с приличен тен за час-два се сдобих. Ще си купувам и това лято, подсетихте ме.🤗

# 131
  • Далече, далече
Е, ти само на легло ли го правиш, Джемсе? Всеки знае – леглото е за спане и за трупане на дрехи.

Аз мислех, че само аз трупам по леглото. Ти ме отсрами.

# 132
  • Варна
Гадиниииии! Аз съм ужасно бяла, няма тен, братче, няма почерняване! И цяло лято да се въргалям на плажа, накрая може да го докарам на леко матова. За сметка на това ще червенея и ще се беля няколко пъти.

# 133
  • София
Бази, абе не е като едно време - яката работа е. Нито цапа, нито е мазно, мирише божественярско, кожата една за целуване само Laughing

Иначе и аз правя тен, ама нещо проспах тоз Великден, тоест опъшках го на дивана, Джеймс.

# 134
Абе, уж съм запозната с козметиките, не като да не съм пробвала разни разнообразни Simple Smile. Я дай да го видим туй чудо дето не цапа. Издай тайната.

Общи условия

Активация на акаунт