Отговори
# 105
  • София
Лейди, имам видео даже как ми въртят кафе там. Едно гъсто и шекерено, много вкусно! Обичам го Златоград и това е!

Аз съм на работа с умерени бъбречни болки, шси посегна ....

# 106
Нема си посягаш, а отивай да почиваш. И без вино тия дни. Hug

Дейна, как с етикетите стоят да им дойде реда? Все едно наистина си излязла от "Досиетата Х". Нося, хвърлям. Нищо не държа ново.

# 107
  • Далече, далече
Нося, хвърлям. Нищо не държа ново.

Чакат да бъдат облечени. Понякога си нося новите дрехи, когато си спомня, че не съм безсмъртна.

Оборотните дрехи седят в ракла или полегнали на едно легло, което не се ползва за друго.

# 108
  • Варна
Аз имам един гардероб дрехи и всичко на всичко 2-3 чифта дънки с тениски, които реално нося постоянно. Гардероба не се сещам от кога не съм го отваряла.

# 109
Време е за роклите. Майната им на дънките, от два месеца съм си купила три ежедневни рокли, махнах им етикетите най-сетне!
#некадаелято

# 110
Чакам едни бели кецове, за да развея фусти с тях. Blush

# 111
Още един фен на роклите, даже днес като излизах се двоумях коя да сложа. Спря ме необходимостта да навлека чорапогащник. Не е все още за голи кълки, за къс ръкав - да.
И тук идва въпросът - как ги носите сега роклите? Сложа ли чорапогащник, слагам и ток. Искам ли равни обувки (кецове, балеринки), нося ги на босо.

# 112
  • София
Аз съм с бели конвърски и блуза с воланчета, да ми е хубаво Laughing

Зи, странен човек си.

# 113
  • Далече, далече

Аз се мисля за практична.

Кажете какво се слага на подуто, освен студено?

# 114
  • София
Подуто от какво?

Елиф, аз съм много зиморничава и нося силиконови чорапи в преходните сезони. Като се затопли махам, привечер слагам - много удобно.

# 115
Зависи, Елиф. Онзи ден имаше хора по сандали.
С балеринки нося и с чорапогащник, ама зависи от роклята/полата, повода... Одъртявам и нямам никакво желание да си извадя токчетата.

# 116
  • Далече, далече

От удар.

# 117
  • София
Студено и компресия на мястото - с бинт най-добре.

# 118
  • Варна
Риванол знам аз.

# 119
  • Далече, далече
Нямам нито бинт, нито риванол. Даже и лед нямам.
Държа бурканче от хладилника в чист плик. Олигавих се цялата.
Котките са опасни гадини.

Общи условия

Активация на акаунт