Отговори
# 90
  • София
Къде го? Взимам го веднага щом е от нашата порода.
Да зема да дойда, а? Simple Smile Ем със същият цвят. Simple Smile

# 91
... аз се чудя как да се измъкна от сортирането на летни, зимни дрехи с разходка навън..понякога си представям как гардероба ми се разпада на съставни части, от натиска на натъпкани парцали в него.. Joy
При мен се разпадна от натискане. И съм трупнала част от парцалака на стола, за 1 седмица съм сгънала това на леглото, което прилежно премествам на стола вечер. И на другия ден обратно. Защото просто трябва да извадя всичко от гардероба, за да прибера и това. Satisfied
Скрит текст:

# 92
Като откриете тайната на минимализма и подредения гардероб, споделете...
Моят е така натъпкан, че погледна ли го, ми се реве. Нищо не знам къде е вече

# 93
  • Варна
Тайната се нарича пералня+сушилня и всичко на всичко три ката зимни и три ката летни дрехи. Переш, сушиш, обличаш. През ден. Обаче на вас няма да ви се чува.

# 94
  • София
Аз имам гардеробна, два гардероба и скрин. Не ревете.
Тактиката ми от края на март - пера и директно сгъвам в голяма кутия, като я напълня - следващата и така.

# 95
Как помниш кое къде е после? Както и да ги редя, нонстоп търся нещо.

# 96
  • София
Имам си организация, колкото и хаотично да изглежда. Имам един щендер с якета, сака, палта и се ротират спрямо сезона.
Имам и един празен, на който слагам дрехите за седмицата и ми е лесно, защото сутрин вегетирам

# 97
Тайната на минимализма е огромен гардероб/стая, в който да има място за всяка капсула по сезони. И да има място да се гониш вътре. Така винаги всичко ще изглежда минималистично.
Гардеробна нямам, но имам 2 натъпкани с боклуци дрешника, които планирам в близките години да направя будоари. Скриновете са за бельо и парфюми, имам цял мини гардероб за парфюмите. То едно ли е.

# 98
# 99
  • София
Джеймс ми докара оргазъм Relaxed

# 100
  • Варна
Елвис Пресли, грррр....

# 101
Хайче, честити придобивки!

Изморих се, нооо ... много красота събрах

# 102
  • Варна
Боже, човек няма с кого едно наздраве с кафето да си каже... Къде сте се изпокрили бе?!?!

# 103
Редим гардероби, ядем яйца, завиждаме благородно. В моя случай на приятелка, която е в Златоград.😁

# 104
  • Далече, далече
Аз имам на разположение три гардероба, но в тях има и чужди парцаляци. Моите повечето висят на закачалките, както са си с етикетите. Когато си харесам някакви дрехи, ги нося, докато не се скапят, а всичко ново си чака реда.
Заради пандемията на повечето няма и да им дойде редът скоро.

Общи условия

Активация на акаунт