Серуми за лице, коса и тяло

• 91 782
  • 641
  •   2
Отговори
# 375
Да,има нещо вярно че се препокриват.Пептидите са изградени от аминокиселини.Матриксила до колкото знам е изграден от 2 пептида(общо 7 аминокиселини).За повече подробности не съм се интересувала.
Няма проблем да ги ползваш двете заедно.Аз лично,първо бих нанасяла Аминокиселините,Матриксила ми е една идея по-гъст и лепкав.И около очите могат да се нанасят,но Матриксила ми стяга на мен,действа ми като охлювния секрет

# 376
Благодаря, на кутиите им пише същото. Аминокиселините може леко да дразнят, тогава се смесват с матриксил или друг серум за да се намали неприятното усещане. Взех ги за да ги използвам под слънцезащита и вечер след почистващ гел с гликолова киселина.

# 377
Дами,някоя дали пробва вече серума за мигли на Олаплекс?
Чудя се,за 60Е какви ли чудеса прави Thinking

# 378
не е по темата ,но съм много доволна от Nanolash.

# 379
Nanolash и аз го ползвах.Вярно че удължаваше и сгъстяваше миглите много.Обаче ги обновяваше неравномерно и ми се получаваха дупки,и то все на едно и също око.

# 380
  • SF
И аз ползвам Nanolash.
Когато спрете серума, ефектът заминава.

# 381
Колко време го ползва ?

# 382
  • Orihuela Costa,Spain
И аз ползвам Nanolash.
Когато спрете серума, ефектът заминава.
Здравей,може ли да споделиш малко повече за серума?Правих си два пъти ламинирани на мигли,като уж кератина ги подхранвал,и както се и опасявах,започнаха да падат🤦🏼♀.

# 383
  • SF
Да, какво искаш да ти споделя?
Растат. Ефектът се вижда след около месец. Трябва да се ползва редовно. Миглата има живот около месец и пада. Ако спреш да го ползваш, израстналите на дължина мигли ще си паднат, а новопоникналите, ако не се подхранват, ще си израстнат с нормалната си дължина. Тоест, ползва се непрекъснато.

# 384
  • in Wonderland
От днес в Bare Care има намаления.

Скрит текст:

# 385
  • Sunshine state
Много хубава тема.
От година насам открих "моят" серум, който ползвам и денем, и нощем като преди лягане включвам и ретинол 0.1% от Турция.
Много харесвам серията Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex на Estee Lauder за лице и очи. Моята кожа е мазна и само това не я омазнява допълнително, прави я мека и хубава. Отделно на Лореал през деня след работа нанасям чистата им хиалуронова и съм много доволна.
Имаха скоро намаление в на Ести Лаудер сайта и успях да се заредя.

Ето и серума и крема за очи отделно:

# 386
От почти месец използвам Amino acids+B5 на TO, много харесвам това леко мазно усещане. Но от както започнаха жегите, лицето ми се омазнява бързо и порите ми се запушват. Ще го прибера за студените месеци, но сега искам да намеря хидратиращ антиейдж серум БЕЗ хиалуронова киселина. Имам чувството, че навсякъде само нея виждам и вече кожата ми е пренаситена и не й действа.

# 387
Има го това с ХК.И аз вече в избягвам.

# 388
Здрвейте!
От няколко дни чета в темата, но не мога да направя своя първи избор на серум за лице.
Аз съм на 43 години, кожата ми е нормална към мазна. Забелязват се първите бръчки по лицето ми, появяват се пена през летните месеци и леко отпусната е самата кожа.
Искам да ползвам серум за лице, който да нощен.

Моля Ви препоръчайте ми марка серум за лице, защото нямам опит, а виждам, че тук сте момичета, които разбирате от серуми.

Ще съм благодарна на всеки за споделеното мнение!

# 389
Катя,замислих се,кой серум от тези които съм ползвала, би пасвал на всеки тип кожа,

Смятам,че това е най-универсалният серум,който върши чудна работа.
Не знам дали се продава в БГ,а и дали си склонна да поръчваш от чужбина,обаче...

ПП не се заглеждай особено по европейските "хай" марки. Не си струват парите обикновено

Общи условия

Активация на акаунт