Серуми за лице, коса и тяло

• 91 771
  • 641
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте, искам да си взема серум с вит Ц, който свива порите.  Рекламират един на лореал, не знам обаче дали си заслужава и дали е с видим ефект. Може ли да дадете мнение за него или да препоръчате нещо по-добро? Благодаря

# 406
  • волно калдъръмче
Здравейте, искам да си взема серум с вит Ц, който свива порите.  Рекламират един на лореал, не знам обаче дали си заслужава и дали е с видим ефект. Може ли да дадете мнение за него или да препоръчате нещо по-добро? Благодаря
Ако е този, не струва. Ординари имат много хубав.

# 407
...

Последна редакция: ср, 18 окт 2023, 14:17 от Impatiens

# 408
След серума за лице задължително ли се слага крем?
Не знаех в коя тема да питам точно - това че имам доста продукти за лице и понякога се чудя дали не слагам много козметика и как да ги разпределя за през деня и нощта. Може ли пример какво и кога нанасяте?
Ще напиша нещо, което ще те учуди, но нищо в козметиката не е задължително. Ако искаш да спазваш правилата на хората- спазвай ги. Но, най-добре е да следваш своите стъпки и да опознаеш собственото си лице. Кой може да ми каже, непременно да слагам след серум крем, ако серумът ми е достатъчен? Понякога вечер слагам след почистване малко серум и това е! Но, в останалите вечери използвам антиейдж продукти: киселини или ретинал, който използвам често. Много зависи и какви серуми и кремове ползваш. Съставът е важен, а не разнообразието от козметика. Въпросът е ти от какво имаш нужда, а не какво ти казват хората. Хората просто чуват нещо и го повтарят.

# 409
Ще напиша нещо, което ще те учуди, но нищо в козметиката не е задължително. Въпросът е ти от какво имаш нужда, а не какво ти казват хората.
^^^ Абсолютно подкрепям Барбарелла!

# 410
И аз съм съгласна с Барбарела, моята кожа не търпи многостъпкова рутина и вечер след почистване слагам или серум, или крем.
Не знам къде точно да си задам въпроса, ще ме извините предварително. Скоро се сдобих с микро есенция на ЕЛ. Някой има ли впечатления от нея?

# 411
Както казаха дамите- всичко е до усещане и поносимост на кожата.Моята попива всичко, макар да е мазна и не се противи, че я клепам с много продукти.Действам
по усет- как я усещам, понякога даже дали имам желание аз самата да се мазотя.Общо взето човек научава какво да прави.

Последна редакция: вт, 17 окт 2023, 21:33 от ДХ3

# 412
Здравейте,
Наскоро попаднах на корейската козметика на Centella, съвсем случайно в Лили дрогерии.
Бях малко скептична, но се оказа, че серията която се предлага, допадна изключително много на смесената ми кожа.
Взела съм си ампулата и кремът, които мисля де водят Soothing (само това се предлага при нас).
В интернет видях, че има и други разновидности на ампулите.
Кой вариант бихте ми препоръчали за дневна и кои за нощна грижа?

# 413
Относно серумите и изобщо корейската козметика, аз винаги съм избягвала да ползвам такава козметика. Винаги ми е била леко противна. Но, преди няколко месеца реших да изпробвам два продукта и дълбоко съжалих. Излязоха ми пъпки, лицето ми стана отврат!
Става въпрос за марката I’m from и конкретно Honey mask и Mugwort серум. Изхвърлих ги, въпреки, че не бяха от най-евтините. Но, не можех да подаря нещо, което на мен ми е донесло проблеми.
Някой имал ли е подобни проблеми?

# 414
  • волно калдъръмче
Относно серумите и изобщо корейската козметика, аз винаги съм избягвала да ползвам такава козметика. Винаги ми е била леко противна. Но, преди няколко месеца реших да изпробвам два продукта и дълбоко съжалих. Излязоха ми пъпки, лицето ми стана отврат!
Става въпрос за марката I’m from и конкретно Honey mask и Mugwort серум. Изхвърлих ги, въпреки, че не бяха от най-евтините. Но, не можех да подаря нещо, което на мен ми е донесло проблеми.
Някой имал ли е подобни проблеми?
Не точно проблеми. Най-доброто хидрофилно олио, което съм използвала, е корейско. Първият и последен засега корейски крем за лице ме разочарова с кир ефект. Маските им са хубави.

# 415
  • пустинята Гоби
С корейски серуми и козметика не съм, а ползвам много. Обаче съм пъпчасвала брутално от продукти, в които други потребители се кълнат, така че те разбирам. Трябва да се пробва, аз честно казано рядко се доверявам на препоръки за козметика тук, предпочитам да чета ревюта, ако някой продукт ми се стори интересен.

# 416
Rocket да не би да са продуктите на SKIN1004 с мадагаскарска центела?
Според мен е по-добре да прочетеш ревюта,да изгледаш видеа и сама да решиш коя ампула е най-подходяща за теб.Много различни кожи,различни изисквания,климат...Това,което харесвам аз,може да не ти допадне на теб,дори и да сме с еднакъв тип кожа

# 417
Напоследък чета за много алергични реакции към ниацинамид, с който изобилства корейската козметика, та пъпките могат да се дължат и на него, както и на друга съставка. Което не прави козметиката лоша. Апропо в БГ продават дори най-евтините корейски брандове с такава брутална надценка, че дори най-евтините и базовите, предназначени за тийнейджъри почват да изглеждат като продукти от среден ценови клас. Ключовата дума е "изглеждат"!

След дълги години на козметични експерименти (минала съм и през българска,  и през френска, и през американска) в момента 90% от козметиката ми (а аз ползвам МНОГО такава) е корейска и японска. Безкрайно съм доволна... разбира се, от любопитство бих искала да опитам няколко пълни линии швейцарска, но още не съм дорасла за тази, която ми харесва Wink

# 418
Апропо в БГ продават дори най-евтините корейски брандове с такава брутална надценка
Абсолютно съгласна. Друг пример: не може един търговец да продава оригинални Adidas или Nike и едновременно китайски марки тип Manidas - (Pu)Ma+Ni(ke)+(Adi)das Laughing То просто съмнителен и за неграмотните Joy

# 419
Добър вечер серум за бръчки около очите може ли да препоръчате??😀

Общи условия

Активация на акаунт