Серуми за лице, коса и тяло

• 87 282
  • 633
  •   1
Отговори
# 600
За по-безопасно не знам, но Phytocode е доста сполучлива българска малка и експериментирането с нея би ти излязло поне евтино. Имам  опит с техни продукти и освен, че нямах никакви оплаквания, бях и доста доволна.

Говоря за тези продкути ( че ми излязоха и други с това наименование, освен ако не са променяли нещо дизайн и пр.) https://www.cosmeticsbulgaria.com/brand/phytocode/

# 601
phytocode на мен не ми е позната. А относно Диор и Ланком… Трябва първо да се знае какъв ефект търсите. Ланком за мен е безнадеждно остаряла марка, заедно с Ести Л. Диор… много важно е какво точно на Диор. Аз харесвам почистващите им продукти, ама серумите… Дори тези, които да по-висок клас серии на Диор не са нещо, което да е силно ефективно. Към Диор съм по-мека по принцип, защото от по- скъпите серии използвам продукти, да, но съчетани с други доста ефективни марки. Зависи много какво точно искате.

Търся по-скоро ежедневна грижа колкото да не стават нещата по-зле с годините, не очаквам да изчезват линии и тн.
Остаряли и не крайно ефективни предполагам за Ланком и Диор, може би ги правят по-леки и безопасни, за да няма недоволни клиенти след като са закупили техни продукти. Имам Capture Totale серум комплекта, на Ланком малките комплекти Genifique и тройният серум, но не го ползвам още.
Реално търся нещо което да е по-ефективно ако е възможно и безопасно, тъй като миналата година януари инцидентно взех за пръв път ретинол на Cerave, и после имах много дълго дори след спиране проблем с пъпки (може би акне за пръв път в живота си) на едната буза. Реално съм с леко мазна Т-зона, без алергии, 28М, предполагам чувствителна кожа щом това се случи.
Благодаря за отговорите!

Последна редакция: вт, 05 авг 2025, 12:06 от pikaboo

# 602
Cera ve е една от най-гадните козметики. Използвала съм измиващ продукт. Пак препоръчвам Medik8, познавам козметиката добре, сигурно поне 10 години я използвам. Има ефект с нея. Никога не оставам без ретинил серума, а витамин с купувам и в трите концентрации. И ги ползвам в различни дни. Сравнявам medik8 да кажем с murad. Е, витамин с на Мурад е отврат! Ако толкова много искаш да ползваш козметика от сорта на Диор, аз те съветвам да разгледаш Guerlain Orchidee Imperiale. На мен серията ми действа невероятно добре. Ако искаш нещо хидратиращо, но не чак толкова скъпо, мога да ти препоръчам някои продукти на Abeille Royale. За себе си мога да кажа, че използва тези стандартните Шанел, Герлен…но винаги търся и нещо различно, нова козметика, която да е ефикасна и на по -високо ниво. Има толкова нови разработки, не знам, тези луксовете са просто за престиж. И пак завеси, коя точно серия на Шанел, Герлен или Диор. Някои серии са работещи.

# 603
Кои продукти на Allies of skin харесвате?

# 604
Аз никои не харесвам.

# 605
  • София
Бихте ли препоръчали продуктите на Phytocode за ежедневна/вечерна грижа или е “по-безопасно” човек да заложи на нещо масово и изпитано като Lancôme, Dior?
phytocode на мен не ми е позната. А относно Диор и Ланком… Трябва първо да се знае какъв ефект търсите. Ланком за мен е безнадеждно остаряла марка, заедно с Ести Л. Диор… много важно е какво точно на Диор. Аз харесвам почистващите им продукти, ама серумите… Дори тези, които да по-висок клас серии на Диор не са нещо, което да е силно ефективно. Към Диор съм по-мека по принцип, защото от по- скъпите серии използвам продукти, да, но съчетани с други доста ефективни марки. Зависи много какво точно искате.

А защо ЕЛ да е остаряла марка ?

# 606
Какви пъпки ми докара серума...излетя в коша скорострелно

Станислава по-скоро търси в продуктите на различните марки "скъпи" съставки и гледай те да са на по-предни позиции.
Бяха споменати Medik8, а също и Geek & Gorgeous, те са в пъти по-добри от Диор,Ланком и сие

# 607
Мами, наскоро се запалих по серумите. Някоя от вас използва ли анти-акне серум с доказано действие? Благодаря.

# 608
Добър ден !
Препоръчайте ми серум за лице ,по висок клас-на 37 г съм.
Досега съм ползвала на the ordinary
Аз мога да ти препоръчвам много и скъпи,  но не си струва и не е честно. Може да си доволна, но може и да не си веднага. А хората търсят ефект веднага. Затова ти препоръчвам Медик8-серум с витамин С и серум с ретинил палмитат. И двете се въвеждат постепенно, има различни концентрации. Медик8 е марка, която не е евтина, но не е и скъпа. Но много от продуктите са ефикасни.
Може ли линк към Медик8 серум с ретинил палмитат.

# 609
  • Orihuela Costa,Spain
И аз се запалих по серумите напоследък,фаворита ми е на Шисейдо🤗.

# 610
Добър ден !
Препоръчайте ми серум за лице ,по висок клас-на 37 г съм.
Досега съм ползвала на the ordinary
Аз мога да ти препоръчвам много и скъпи,  но не си струва и не е честно. Може да си доволна, но може и да не си веднага. А хората търсят ефект веднага. Затова ти препоръчвам Медик8-серум с витамин С и серум с ретинил палмитат. И двете се въвеждат постепенно, има различни концентрации. Медик8 е марка, която не е евтина, но не е и скъпа. Но много от продуктите са ефикасни.
Може ли линк към Медик8 серум с ретинил палмитат.
Не можеш ли сама да си напишеш “ретинил на Медик8” и да прочетеш от кой точно продукт да започнеш?

# 611
  • SF

Станислава по-скоро търси в продуктите на различните марки "скъпи" съставки и гледай те да са на по-предни позиции.
Бяха споменати Medik8, а също и Geek & Gorgeous, те са в пъти по-добри от Диор,Ланком и сие
Lancôme - категорична алергия имам към тях. Ползвах крем на марката преди години и не съм ги докосвала дълго време. Преди месец опитах с техен нов продукт, мислейки си, че съм реагирала на конкретна съставка, не знам коя, нямам представа. Сега нов продукт - нов късмет! Такава алергия направих, че ми сложиха инжекция урбазон, освен всички хапчета, които изпих през устата.
Вече даже и спиралите им ще пропускам.
Само La vie est belle ще си ползвам на Ланком.

# 612
  • Mediterraneo
Точно заради всичко от последната страница това с препоръките е излишно. Всеки да си пробва и да си преценява.
Аз получих Lancôme Genifique с покупката на парфюми и съм очарована от серума, действа ми добре, кожата ми го понася.

# 613
  • Orihuela Costa,Spain

Lancôme - категорична алергия имам към тях. Ползвах крем на марката преди години и не съм ги докосвала дълго време. Преди месец опитах с техен нов продукт, мислейки си, че съм реагирала на конкретна съставка, не знам коя, нямам представа. Сега нов продукт - нов късмет! Такава алергия направих, че ми сложиха инжекция урбазон, освен всички хапчета, които изпих през устата.
Вече даже и спиралите им ще пропускам.
Само La vie est belle ще си ползвам на Ланком.
И аз се бях изприщила от крем на Ланком,помислих си ,че тестера им е бил стар,след време пробвах и серума,същата работа.Крема на Диор с Камелия е хубав,но е за млада кожа,на дъщеря ми пасна идеално.Сприралата на  Ланком Хипоз Драма обаче за мен е трепач,не я заменям с никоя друга.Купувала съм пред годините и Гирлейн,,,Кларинс,,Клиник,Есте Лаудер,бях хвърлила око и на Сисли,но добре,че я пробвах в магазина,еми  не си струва и половината пари.

Последна редакция: пт, 15 авг 2025, 19:17 от Danylony

# 614
Кои продукти на Allies of skin харесвате?

На мен много ми харесва пептидния увлажнител - Peptides Antioxidants Advanced firming daily treatment. Трета бройка си купих наскоро. Ползвам го и сутрин и вечер. Кожата ми като цяло е суха и я чувствам много мека и хидратирана след него. Не оставя никакви мазни следи.
Опитвала съм какви ли не марки. Особено от известните тип Ланком, Шишейдо, никакъв ефект не виждам. А и много от тях са толкова парфюмирани, че не се издържа.
Преди всякакви серуми и кремове, ползвам розова вода (вода от рози). Няма по-хубаво и достъпно нещо. Ако имате обриви, или всякакви кожни алергии, розовата вода също много помага.

Общи условия

Активация на акаунт