Генетични и имунологични проблеми - тема 18

• 73 967
  • 772
  •   1
Отговори
# 675
Никой не може да ви спре да си го самоназначите, но ако така или иначе искате да го направите, може да отидете на консултация, защото има и други маркери, които могат да се пуснат. Цената на прегледа е нищожна на фона на сумите за изследванията.
Прави се в клиниката на Сигридов и струва 150 лв.

# 676
Здравейте прекрасни дами прикачвам снимка на имунологичните ми изследвания.дали някоя от вас може да ми помогне с разчитането им....спорид мен всичко е наред но....

# 677
Здравейте, включвам се само информативно да споделя, че бях на най-безсмисления проточен и досаден преглед при проф. Лисичков, на който 1 час ми се обясняваха общи неща от учебника по Хематология. На конкретните въпроси отговори изключително вяло, 3 пъти питах за референтни стойности на показателите при бременност и така и не ми ги каза. Не ми обясни нито нисък Димер или другите показатели за какво са индикация, не ми разясни АСПИ теста, общо взето отидох на урок при професор за кръв, на който абсолютно нищо, касаещо моята бременност, не научих. Освен, че д-р Сигридов изобщо не разбира от нищо и така Simple Smile За пореден път си казвам да не ходя на прегледи при професори, които освен да дрънкат безкрайно, друго не правят, дано този път да си спазя обещанието към себе си.

# 678
Здравейте, момичета 😊 Имам нужда от насоки. Преди два дни ми махнаха и втората тръба. Оказа се, че имам ендометриоза на яйчниците. Преди това имам хистеро и поставена диагноза аденомиоза на предна маточна стена. Сега искрено се надявам ендометриумът да се успокои след като двете тръби са отстранени. Имунологичните ми изследвания са добри, слагам ги в скрит текст. Имам 3 трансфера без имплантация от общо 2 стимулации. Иначе съм хетерозигот по PAI, ACE и MTHFR, но не мисля, че те имат значение в случая, защото бях на Фраксипарин. Единствено тест за ембриотоксини не съм правила, а май са задължителни при ендометриоза. В моята болница не видях да го предлагат това изследване(Надежда), къде могат да се изследват и каква е цената? Видях, че Интралипид не става, а препоръчват Октагам и за други варианти не знам. Нямам идея и как стоят нещата с вливките и дали ти си го поръчваш(480лв го гледах) или от клиниката ти го осигуряват. Благодаря предварително! ❤️
Скрит текст:
Някой има ли идея какви са тези ендометриални имплантационни показатели?

# 679
Здравейте, момичета 😊 Имам нужда от насоки. Преди два дни ми махнаха и втората тръба. Оказа се, че имам ендометриоза на яйчниците. Преди това имам хистеро и поставена диагноза аденомиоза на предна маточна стена. Сега искрено се надявам ендометриумът да се успокои след като двете тръби са отстранени. Имунологичните ми изследвания са добри, слагам ги в скрит текст. Имам 3 трансфера без имплантация от общо 2 стимулации. Иначе съм хетерозигот по PAI, ACE и MTHFR, но не мисля, че те имат значение в случая, защото бях на Фраксипарин. Единствено тест за ембриотоксини не съм правила, а май са задължителни при ендометриоза. В моята болница не видях да го предлагат това изследване(Надежда), къде могат да се изследват и каква е цената? Видях, че Интралипид не става, а препоръчват Октагам и за други варианти не знам. Нямам идея и как стоят нещата с вливките и дали ти си го поръчваш(480лв го гледах) или от клиниката ти го осигуряват. Благодаря предварително! ❤
Скрит текст:
Здравейте, изследване за ембриотоксини може да си направите в МЦ Сигридов, при Доц. Русев. Аз си пусках такова изледване и ми излезнаха инхибиращи. Имуноглобулин намерих в клиника Малинов околко 1000 мисля, че беше.

# 680
Здравейте, момичета 😊 Имам нужда от насоки. Преди два дни ми махнаха и втората тръба. Оказа се, че имам ендометриоза на яйчниците. Преди това имам хистеро и поставена диагноза аденомиоза на предна маточна стена. Сега искрено се надявам ендометриумът да се успокои след като двете тръби са отстранени. Имунологичните ми изследвания са добри, слагам ги в скрит текст. Имам 3 трансфера без имплантация от общо 2 стимулации. Иначе съм хетерозигот по PAI, ACE и MTHFR, но не мисля, че те имат значение в случая, защото бях на Фраксипарин. Единствено тест за ембриотоксини не съм правила, а май са задължителни при ендометриоза. В моята болница не видях да го предлагат това изследване(Надежда), къде могат да се изследват и каква е цената? Видях, че Интралипид не става, а препоръчват Октагам и за други варианти не знам. Нямам идея и как стоят нещата с вливките и дали ти си го поръчваш(480лв го гледах) или от клиниката ти го осигуряват. Благодаря предварително! ❤️
Скрит текст:
Здравейте, аз също съм с ендометриоза и преди около две годими ми правеха лапароскопия за отсраняване на кисти и сраствания. Имунологичните изследвания си ги пуснах едва преди няколко месеца в МЦ Сигридов при доц. Русев след два неуспешни опита. Първите изследвания ми показаха завишени НК клетки и (+) ембриотоксини. След като ги повторих след около месец вече бяха инхибриращи. Като през това време не приемах фк и витамини. В момента пия само фк мета форма и витамин б12 метил., тъй като и аз съм с хетерозигот по PAI и MTHFR. Според доцента неуспешната имплантация има голама вероятност да се дължи именно на атакуването от ембриотоксините и нк клетките. Имам предписани вливания, но все още не съм ги правила. За ендометриозата съм чела, че не се препоръчва честа консумация на червено месо, а по скоро спазване на т.нар. средиземноморска диета. Определено ще ви е от полза да си пуснете изследванията за тези токсини. Успех ви пожелавам!:smile:

# 681
Мелани, много благодаря за подробната информация ❤️❤️❤️

# 682
Здравейте ! Има ли някое момиче от темата с тромбофилия и да е от Добрич ,да ми каже при кого се следи - АГ и хематолог ?

# 683
Има ли момичета с предписание от доц. Русев за вливки с имуноглобулин 5гр., поради положителни ембриотоксини, които не са от София? Къде направихте вливките, кой препарат успяхте да намерите, т. К той не ми е написал в заключението, а се оказа, че доста трудно се открива. Болницата в която се следя само мога да направят вливките, но трябва да си донеса продукта. Предписание то го е направил преди месец, но ми предстоеше стимулация и не му звъннах тогава да коментираме допълнително нещо.

# 684
Има ли момичета с предписание от доц. Русев за вливки с имуноглобулин 5гр., поради положителни ембриотоксини, които не са от София? Къде направихте вливките, кой препарат успяхте да намерите, т. К той не ми е написал в заключението, а се оказа, че доста трудно се открива. Болницата в която се следя само мога да направят вливките, но трябва да си донеса продукта. Предписание то го е направил преди месец, но ми предстоеше стимулация и не му звъннах тогава да коментираме допълнително нещо.
Позвънете в клинила Малинов и помолете да ви свържат с аптеката. Попитайте тях дали има наличен имуноглобулин. Аз от там намерих

# 685
  • Ловеч

Аз имах назначена такава вливка и я направих в клиниката, където ми правят инвитрото, но при разговора ни с доц. Русев ми каза, че е желателно да е при тях в медицинския център, но аз си избрах Тутракан.
Трансфера ми беше неуспешен и сега се чудя дали пак трябва да повтарям изследването за ембриотоксини.

# 686

Аз имах назначена такава вливка и я направих в клиниката, където ми правят инвитрото, но при разговора ни с доц. Русев ми каза, че е желателно да е при тях в медицинския център, но аз си избрах Тутракан.
Трансфера ми беше неуспешен и сега се чудя дали пак трябва да повтарям изследването за ембриотоксини.

Кой препарат използвахте? Има налични различни и не знам кой точно да избера.

# 687
  • Ловеч
Дени, и Русев и Бойчев казаха, че Privigen е най-добро. Не е болезнено - 1 час лежах и ми течеше на бавна капка.
След това Русев ми беше изписал и интралипид 20% след положителен тест или до месец, след отрицателен, но Л. Бойчев отказа.

# 688
Здравейте мили дами,

Може ли за мнения за мойте и на съптуга ми изследванията.
Това са мойте:

А това на съпруга ми :

Благодаря Ви предварително и пожелавам на всички здрави бебета ❤️

# 689
  • София
И двамата имате отклонение от нормалния кариотип. Консултирайте се с генетик там, където сте правили изследването, да ви обясни какви са вероятностите да има последствия за бебето при забременяване, или проблем със самото забременяване.

Здравейте мили дами,

Може ли за мнения за мойте и на съптуга ми изследванията.
Това са мойте:

А това на съпруга ми :

Благодаря Ви предварително и пожелавам на всички здрави бебета ❤️

Общи условия

Активация на акаунт