Изпитани сайтове за парфюми - май 2021

• 69 420
  • 642
  •   1
Отговори
# 150
Може стъклото да е по-голямо просто, претеглете на кухненска везна грамажа и като свършите парфюмчето някой ден, пак претеглете празното шише. На кухненската везна всичко излиза точно.- Това за малкото. А за голямото: масово започнах да получавам ползвани парфюми без празен ход и с липсващо количество. Много е дразнещо. И то от всички магазини и без нещо да е намалена цената, задето парфпмът е бил ползван и връщан.

# 151
  • София
Здравейте момичета,чета ви от няколко дни.Много полезна информация намирам тук и се чувствам абсолютен лаик в сравнение с вас по отношение на парфюмите.Забелязвам,че с годините харесвам по-тежки и женствени миризми,а преди ползвах само унисекс парфюми...
Не устоях вчера и аз си поръчах Либре от Нотино с кода за отстъпка,но 50мл,тъй като 30мл беше изчерпан.
Много ми е любим J'adore,купих си го за 8 март от Дъглас нарочно,за да съм сигурна,че е оригинален,но се оказа много нетраен.Разочарована съм... познати споделят,че това е нова тенденция при парфюмите,нарочно така ги произвеждат,за да се консумира повече ,а и за да не дразни миризмата околните....Вие имате ли такива наблюдения?

# 152
Скрит текст:
На мен 30 мл не ми намалява с кода в Нотино.
За кой парфюм

Libre Intense 30 ml
По назад писахме за него, той е в разпродажба и затова не става.

Съфорумка писа , че на нея и намалява , а 50 мл Libre Intense също е намален с 20 % ,но него го хваща кода ..

Perunika 77 от реформулирането е така..

Последна редакция: чт, 06 май 2021, 12:14 от bubanka

# 153
  • София
Съфорумка писа , че на нея и намалява , а 50 мл Libre Intense също е намален с 20 % ,но него го хваща кода ..
Само на тази разфасовка пише разпродажба и не става. Взех си ЕДП 30 мл. също намален преди това и отрази кода.

Последна редакция: чт, 06 май 2021, 12:14 от bubanka

# 154
Здравейте!
Някой има ли впечатления от този сайт? Не намирам отзиви за парфюмите, които предлагат.
https://bsicosmetic.com/bg

# 155
  • Стара Загора
Вижте на втора стъпка Нотино какво ми предлага при закупени 2 продукта, втория на по-ниска цена. Имаше още други надолу, но следя Her и Pleasures само..

# 156
Ако имате набелязани парфюми в Парфимо, проверете за наличности. Заредили са La belle JPG, доста неща на Mugler - видях extra ordinary (тестер), 90 мл за 74 лв, има Mon Intense 100 мл и др...

Последна редакция: чт, 06 май 2021, 15:29 от Ellinor*

# 157
Вижте на втора стъпка Нотино какво ми предлага при закупени 2 продукта, втория на по-ниска цена. Имаше още други надолу, но следя Her и Pleasures само..

подобно намаление на втори продукт се предлага от години

# 158
  • Стара Загора
Flora Futura 74 лв.

https://www.parfimo.bg/thierry-mugler-alien-flora-futura-eau-de- … te-za-jeni-60-ml/

Бубе, за пръв път ми излиза и затова го постнах. Не знаех за това.

# 159
  • виртуално

в парфюмишоп е 69.99 от доста време... и има - 6%, с код: May6

# 160
Направих днес поръчка от сайта на MFK,но този път възникна проблем. Завърших си поръчката по обичайния начин, плащането също, но не получих имейл за потвърждение, нито са ми дръпнали парите от картата. До момента съм поръчвала няколко пъти от там и плащането и потвърждението са се извършвали незабавно. В историята на поръчките новата от днес е отразена, но със статус in proccess.
Сега се чудя как да процедирам, дали да поръчвам втори път или да изчакам.
На някой от вас случавало ли му се е такова забавяне, защото на мен никога и не знам дали всичко е наред с поръчката.
Скрит текст:

# 161
Бих изчакала.

# 162
  • София
Момичета, малко се разочаровах от Elinor. Веднъж бях поръчвала от тях преди няколко години, вторият път беше миналата сряда - Лартизановите чушки. Не помня, но май беше една налична бройка. Поръчах с кода за 20% отстъпка и зачаках търпеливо, че нали празници бяха, а и не ми беше зор като цяло.
Вчера реших да им се обадя, понеже не получих никакво потвърждение и се оказа, че продуктът не бил наличен. Момичето, с което разговарях беше любезно - факт, който обаче не може да компенсира това, че не ми се звъннаха, щом са видяли, че поръчвам неналична стока...можеха да го направят още миналата седмица. Хич не бях в настроение да се разправям, може би друг на мое място щеше да се развихри. Смятам, че е редно поне да дадат обратна връзка, когато видят, че някой поръчва нещо, което е изчерпано. Случвало ми се е много пъти да правя поръчка от други сайтове и да ме зарадват с обаждане за неналичен продукт. Това само по себе си пак е изнервящо, но поне човек има време да реагира и евентуално да поръча от друго място. Все едно, не ми е някаква драма, няма да спра да им следя промоциите и предложенията, но би било хубаво, ако са малко по-стриктни  Hands V  Все пак не са гаражен магазин Grinning

# 163
Нене, драма си е. Поне на мен би ми било, а за Чушките двойно, та те разбирам. Но някой, гледайки ни отстрани... сещай се какво си мисли. Така от Гет като поръчвах повече и си чакам обаждане не за потвърждение, а за отказ. Много поръчки има, приеми, че в навалицата си изтеглила къса клечка. Те (от Elinor) наистина не прекаляват с обажданията, ама не е редовна проява, мисля. А и парфюмът не се намира вече май, та е щяло да е чудо наистина да го има. Или пък наистина са изровили от някъде 1 бройка само.

# 164
Отдавна висеше там тази чушка. Може би покрай готиното намаление и някой друг я е пожелал.

Общи условия

Активация на акаунт