Изпитани сайтове за парфюми - май 2021

• 69 431
  • 642
  •   1
Отговори
# 165
Пу, как не съм минала аз да я обера... 😃 Два дни поред го носих и си викам "разсипнице, спри се, че ще свърши, само още 1 шише имаш"! 😁

# 166
  • София
Азалия, така е. Знам, че трудно се изнамира съответния парфюм, а Елинор са си сериозни търговци по прицнип. Просто реших да споделя тук мимолетната си мъка сред сродни души, че другаде няма да ме разберат Grinning Междувременно, онзи ден поръчах едно Флорабелио от мейкъп, та може би заради него ми се повдигна настроението и така леко приех липсата на чушките..Joy

# 167
За https://elinor.bg/product/lartisan-parfumeur-piment-brulant ли говорим? Стоят 2 бр, уж
Върви lovelinor

# 168
Изпариха се! 😆

# 169
  • София
Ееее, Фръц Joy Ей така, на майтап се пробвах пак, да видим...вчера го нямаше, хаха

# 170
Дано имате късмет Hug В един момент се усъмних дали не става въпрос за друг парфюм.

# 171
Плюс за Парфимо. Бързо доставена и много добре опакована поръчка -Prada La Femme тестер и Just Cavalli For Her .
Миналата година в поръчките ми имаше по някоя мостра. Вече трети път нищо допълнително.
Ей така, като комплимент..

# 172
Аа, аз не се класирах. Докато умувах всъщност, при налични около 130 мл, да взимам ли още една бутилка, за която не е сигурно, че ще е налична, те ги отгърмяха. Радвам се, че едната е Eelishka, то е ясно, че и другата е съфорумка. Няма кой да реагира така светкавично, ако не чете в момента. 😎 Дано не ви разочароват Чушките! Ако се случи все пак, пишете ми Wink

# 173
  • Варна/Лондон
Аз не съм голям фен на бранда, но ми стана любопитно за кой точно парфюм е драмата? 😁

# 174
# 175
Piment brulant

# 176
  • Варна/Лондон
Уау, супер пирамида, абсолютно ви разбирам, вътре съм! 😁

# 177
Не знам коя е тази марка и какви са ѝ парфюмите, но комплектът е чуден за колекционери на миниатюри!
https://makeup.bg/product/553020/?utm_source=facebook.com&ut … 0JuLbKW-V5Hq2_LkE

# 178
  • by the sea
Eelishka  и аз си чакам Noir Exquis от elinor, но мен ме предупредиха, че 2 седмици ще чакаме доставка.
Честно казано не съм вдигала скандали само защото  ме устройваше  и тъй като е за мен не ми трябваше спешно.

# 179
И аз да се похваля, успях по случайност да отнеса един Noir Exquis от parfimo, 100-ца, за без пари, че ми и потвърдиха. А два дни преди това elinor ми отхвърлиха заявката за 50-ка, нямали я налична, нищо, че стояха сумати бройки. Нищо де, явно ми е било на късмет.

Общи условия

Активация на акаунт