Изпитани сайтове за парфюми - май 2021

• 68 502
  • 642
  •   1
Отговори
# 360
И аз днес се записах с един такъв
https://www.parfimo.bg/tom-ford-cafe-rose-eau-de-parfum-100-ml/? … _nzhoCjT4QAvD_BwE
Още важи кода със 7% отстъпка Wink
Кой код?

# 361

onlinepromo-7 над 100лв.

# 362
Здравейте, моля за препоръка Girls can Do anything или Twilly Hermes са подходящи за сезона в момента?
Търся траен, цветен или ванилов аромат ...

# 363
Здравейте, моля за препоръка Girls can Do anything или Twilly Hermes са подходящи за сезона в момента?
Попитайте в парфюмната тема.

Днес чакам от Парфюми- шоп проби и отливки на Nishane и други марки и нямам търпение.

# 364
Densi, попитах тук защото в parfumishop https://www.parfumi-shop.net/product/29000-zadig-voltaire-girls- … anything-b-o.html
e 59.99 и с кода, излиза приемливо като на сляпо ......

Вкъщи имаме This is Her и Just Rock, но ми е интересен и този въпросен Do anything.

А ме хвана яд, че изпуснах и Twilly 50 mл , който е споделила Бубанка на предната страница...
Та се чудя дали не е било за добро...

# 365
Попитайте в парфюмната тема.

Днес чакам от Парфюми- шоп проби и отливки на Nishane и други марки и нямам търпение.
Парфюмна, какво поръча на Нишане?

# 366
Zenne Nishane и Colognise Nishane по 5 мл.
Пробите на Мюглер от ексклузивната линия.

Вчера вечерта поръчах от същия сайт Lipstick On Maison Martin Margiela на отлична цена, дебна го отдавна. Сега виждам, че май е бил една бройка. Ще дойде в Петък.

Последна редакция: ср, 19 май 2021, 11:08 от densi

# 367
Денси, много интересна поръчка си направила, искам да душна и аз като дойдат 😁 много е хубаво, че предлагат вече мостри, и аз ще си поръчам нещо скоро.
Мой приятел търси да си купи малка опаковка 20 или 50 мл Montale Red Vetiver , моля дайте сигнал ако го срещнете някъде из българските сайтове 🤗

# 368
Един бърз въпрос, че не ми се чете в сайта Simple Smile. Парфюми шоп само до адрес ли доставят, че не виждам опция за офис?

# 369
А има до офис на Спиди.

# 370
А има до офис на Спиди.

Мерси, сега ще го диря къде е тази опция, че наистина не ми дава. Твоите поръчки ме амбицираха и аз да си поръчам мострички, но до офис ми е по-удобно!

Редактирам се: Писах им на чата и отговориха веднагически, да пиша удобен адрес, пък като се обадят за потвърждение да уточним че искам до офис. Явно нямат в сайта опция, или е трудно за обяснение на такива като мен дето не са поръчвали досега от тях, обаче доставят и до офис. Все пак записах в коментар до кой офис искам, ей така за всеки случай. Горе-долу за колко дни доставят? Не че бързам ама да си знам Simple Smile

Последна редакция: ср, 19 май 2021, 12:10 от Elits@

# 371
В Дъглас са пуснали -20% на всички парфюми 50мл и над 50мл и всички грим продукти до 25 май.

# 372
  • София
Elits@, обикновено доставката е на следващия работен ден.

# 373
Elits@, обикновено доставката е на следващия работен ден.
Еха. Благодаря за отговора Simple Smile

# 374
Може и в Петък. На мен ми казаха, че не могат днес да изпратят парфюма и затова ще го получа в Петък. Пробите ми идват за ден.

Общи условия

Активация на акаунт