Изпитани сайтове за парфюми - май 2021

• 68 511
  • 642
  •   1
Отговори
# 480
Май грабнах последният Кашарел.
Кога важи отстъпката за РД в Мейк ъп? Че съм си натрупала една добра кошничка и чакам този момент.
Интересно, от линка на Ивчето дават, че са налични 3 до 5 броя, ако го потърся в Парфимо, го дава като изчерпан.

# 481
Здравейте,Елинор имат ли код?

# 482
lovelinor за стоки на редовна цена

# 483
Искам да купя Just Cavalli Gold for Her Roberto Cavalli  https://www.fragrantica.com/perfume/Roberto-Cavalli/Just-Cavalli … or-Her-26216.html , обаче никъде не го намирам наличен.
Само в някакъв сайт Donbaron.bg, ама не искам оттам да поръчвам.
Къде на друго място сте го виждали да се появява в наличност?

# 484
Май от доста време е неоткриваем, може да са го спрели.

От parfumi-shop.net имам мейл с промоции на Nishane, Thierry  Mugler, Guerlain, T Terenzi.....

# 485
  • София
Just Cavalli Gold е спрян. В посоченият сайт и аз открих преди няколко неща, които ги няма никъде. Правих поръчки, но ми се обаждаха, за да ми кажат, че артикулите не са налични. Предполагам, че и с този парфюм ще е така.

# 486
Искам да купя Just Cavalli Gold for Her Roberto Cavalli  https://www.fragrantica.com/perfume/Roberto-Cavalli/Just-Cavalli … or-Her-26216.html , обаче никъде не го намирам наличен.
Само в някакъв сайт Donbaron.bg, ама не искам оттам да поръчвам.
Къде на друго място сте го виждали да се появява в наличност?
Не е наличен.
Вече 2 пъти през май поръчвам , втория път , за да се сетят да актуализират и не

# 487
Спрян е парфюма и го няма никъде, дори в еВау. Тоя сайт - donbaron, e въздух под налягане.

# 488
  • Пловдив
Дъглас са обявили във фейсбук 30% на всички душгелове на Korres до края на май, но като вляза в сайта отстъпката е 20%. Някой знае ли колко е във физическите магазини?

# 489
  • Варна
Извинете, че и аз, но Parfimo имат ли код?
Продължавам с избирането на парфюм като допълнение към подарък на ММ. Свежи за лятото има, Terre d'Hermes той много харесва, но..вчера му пръснах от мострата и през цялото време ми миришеше на един колега, който последните 3-4, се поливаше с този парфюм. Много е хубав аромата, и колегата не ми носи лоши спомени, но неизменно го свързвам с друг мъж.
Сега обмислям Code Profumo.
Намерих стари мнения от темата, харесва се, но още няколко думи ще са ми полезни.

# 490
В Parfimo разгледах хубави сетове Thierry Mugler Alien на не лоши цени с кодове.
За първи път срещам този вариант. Някой с отзиви?! 😊

# 491
В Parfimo разгледах хубави сетове Thierry Mugler Alien на не лоши цени с кодове.
За първи път срещам този вариант. Някой с отзиви?! 😊

И друг път са го пускали в Парфимо, разликата е в бутилката.

# 492
  • София
Извинете, че и аз, но Parfimo имат ли код?
SAVE-BG10 за поръчки над 135 лв. Отстъпката е 10 лв.
onlinepromo-7 над 100лв. Отстъпката е 7%.

# 493
# 494
https://elinor.bg/product/guerlain-shalimar-souffle-intense?utm_ … paign=lowerfunnel
Ще се изям от яд, моя го взех с 20 лв. отгоре

Общи условия

Активация на акаунт