Изпитани сайтове за парфюми - май 2021

• 68 497
  • 642
  •   1
Отговори
# 495
  • Sofia
Привет, аз имам въпрос относно козметиката в Парфимо. Харесала съм си един крем, който е спрян от производство ( Shiseido) и там се предлага като мостра. Поръчвала съм го пак от Парфимо като продукт и всичко беше перфектно. Въпросът ми е дали някой е взимал мостра на бяла козметика и по какво се отличава?

# 496
  • До сърцето...
Въпросът ми е дали някой е взимал мостра на бяла козметика и по какво се отличава?

Аз не съм, но по едно време имаше проблеми с изтеклия срок на козметиката в този сайт.
Не ти препоръчвам да взимаш мостра на спрян продукт.

# 497
Аз взех преди време крем на Dermacol. Не е скъпа козметика, около 30 лв беше кремът Не ми допадна нито мирис, нито консистенция, не съм го пробвала на лицето си, само на ръка и го подарих. Достъпът до съдържанието беше безпрепятствен, няма лепенки, няма целофан, нищо. Дори подозирам, че беше върнат продукт, защото си беше в оригинална кутия. В срок беше, но повече не бих купила от Парфимо мостри или тестери на козметика.

# 498
  • Чукарландия
Чудесна цена на А ла Фолито! 75 мл тестер - 83 лв. 😉
https://www.parfimo.bg/lancome-la-nuit-tresor-a-la-folie-eau-de- … house-retargeting

# 499
Здравейте ! Някой има ли представа дали Jean Paul  Gaultier - Classique essence е спрян от производство ? Не мога да го намеря в никой от познатите ми сайтове, във физическите магазини на Дъглас също го няма. Ако някой знае откъде мога да го намеря ще бъда много благодарна ако сподели .

# 500
  • Чукарландия
Заповядай, mimChoo! 🤗

https://parfium.bg/jean-paul-gaultier-classique-essence-parfium-za-jeni-edp

Има го и в други сайтове, но тук е най-изгодна цената.

# 501
Много благодаря, Бела! Flowers Hibiscus
Досега не съм поръчвала от този сайт , надявам се всичко да е точно .

# 502
В Notino са пуснали 20% на Lancome с код "LANCOME", Soleil Cristal излиза 117лв. с подарък 3 мостри + козм.чантичка по избор и БД.
La Nuit Trésor Nude е 117,20 за 100 мл, но е в разпродажба и кодът не го лови, но пак е добра цена.
Освен това имат 15% на избрани марки.
Кой от двата е по-хубав?

Последна редакция: пн, 24 май 2021, 10:35 от Dari_77

# 503
  • София
Аха, топ са им цените обикновено.
Няма да забравя LVEB Soleil Cristal-a като излезе  само Makeup го имаха и беше на 107 лв 50 мл и 137лв 100мл. - тогава си го скубнах аз, на секундата.След 2 дена вече не беше наличен 😁 Повече не съм видяла такива цени никъде,с кодове,без кодове - не Simple Smile И при тях повече не съм го виждала за тия пари след като го заредиха отново.
Днес в Нотино с безплатна доставка за 104,80лв + подарък по избор- козметична чантичка

# 504
Здравейте, имам едно питане- някой може ли да даде отзиви за сайта     senso.bg
Иначе аз, като цяло, поръчвам от Нотино и съм доволна- добро качество и богат избор.

# 505
  • София
Хайде и аз ще го пробвам този кристал Joy И още няколко поръчах Heart Eyes

# 506
Благодаря за побутването Simple Smile
Грабнах и аз един кристал, останали са само 50 мл.

# 507
Аха, топ са им цените обикновено.
Няма да забравя LVEB Soleil Cristal-a като излезе  само Makeup го имаха и беше на 107 лв 50 мл и 137лв 100мл. - тогава си го скубнах аз, на секундата.След 2 дена вече не беше наличен 😁 Повече не съм видяла такива цени никъде,с кодове,без кодове - не Simple Smile И при тях повече не съм го виждала за тия пари след като го заредиха отново.
Днес в Нотино с безплатна доставка за 104,80лв + подарък по избор- козметична чантичка

Да ,видях го!Сигурно са ми прочели коментара вчера 😂 Добре е, време беше мааалко да спадне цената, все пак от 3 месеца е излязъл Simple Smile

# 508
  • Somewhere far away
Някой има ли идея какво се случва с парфимо?
 Сутринта парфюма който  съм си избрала и е в кошницата беше 51лв, а в момента е 58 лв. какви са тея промоции, как точно и защо в един ден сменят цената на продукта?  не ми е за тези 7 лв, но много се ядосах...

# 509
Някой има ли идея какво се случва с парфимо?
 Сутринта парфюма който  съм си избрала и е в кошницата беше 51лв, а в момента е 58 лв. какви са тея промоции, как точно и защо в един ден сменят цената на продукта?  не ми е за тези 7 лв, но много се ядосах...
С Парфимо се случва обичайното! Там няма твърди цени. Ако ви устройва - купувате, ако не - дебнете по-добра цена.

Общи условия

Активация на акаунт