Изпитани сайтове за парфюми - май 2021

• 68 451
  • 642
  •   1
Отговори
# 585
  • София
В сайта пише, че има отстъпка 5% при покупка за минимум 19 лв. и 10% при такава за над 59 лв. https://makeup.bg/about/23/

# 586
10 лв. е при поръчка над 50лв. Вероятно автоматично се сменя в кошницата, когато сумата отговаря . Освен това има избор на подаръче от падащо меню в кошницата.

# 587
  • София
Сефте чувам, че има 10лв над 50лв. Че аз винаги правя 50лв заради безплатната доставка. Thinking
Но при всички случаи, гледам какво плащам, преди да натисна бутона.

# 588
Скоро ползвах отстъпката- 10 лв. над 50 лв. Появи се в деня, когато имах РД.По-късно същия ден пробвах да пусна още една поръчка, не се начисли още една отстъпка. Т.е. еднократна е.

# 589
Моята отстъпка за рд се появи около седмица преди самата дата, 10лв беше. Но преди това бях проверявала дали съм въвела и запазила коректно датата в профила си

# 590
  • все тук
Здравейте, някой случайно да има телефон на сайта parfiumbg.com или да знае дали си изпълняват доставките? Благодаря!

# 591
Моята беше за седемдесет и няколко лв. Не знаех в кой момент се начислява. Но никъде не го пише това условие - че трябва да имаш поръчка между въвеждането на датата и поръчката с отстъпка за РД. А наистина не помня кога съм въвела датата и дали след това съм правила поръчка. Обикновено гледам, откъдето и да поръчвам, да събера няколко неща, за да не се разнасям за един молив или сапун.

# 592
Здравейте, някой случайно да има телефон на сайта parfiumbg.com или да знае дали си изпълняват доставките? Благодаря!
Този сайт продава ментета.

# 593
  • Sofia
Предполагам са го въвели , за да няма поръчки от нови профили с рожден ден утре. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 594
Не помня откога ми е профила, но имам спомен, че миналата година през есента поръчвах. Значи е поне оттогава. Нямам спомен колко поръчки имам, защото поръчвам от различни сайтове.

# 595
Ахх Божее, ще пукна.Коя ми отмъкна тестера La belle от Парфимото? Отворих си емейла на секундата, сложих го в количката , проведох 2 минути разговор по телефона и хоп - изчезнал от там 🤯😱

Явно получавам знак от съдбата да спра да поръчвам 😀😀😀

Аз вчера си получих поредните Нотино и Мейкъп - отново без забележки, явно имам късмет.Като чета какви разправии имат някои.🙄 А това за рождения ден и отстъпката сега разбирам и аз,жалко.Наскоро имах 😀

# 596
Не помня откога ми е профила, но имам спомен, че миналата година през есента поръчвах. Значи е поне оттогава. Нямам спомен колко поръчки имам, защото поръчвам от различни сайтове.

Ако при регистрацията не сте въвели рожденната дата, а след това преди или в момента на поръчката я въведете или корегирате, отстъпката ще е активна следващата година. На мен това ми отговориха преди време.

# 597
Това пише в мейкап: "Подарък за Вашия рожден ден!
MAKEUP Beauty Club знае как да подобри настроението ви! Подготвили сме малка изненада за вас! Изберете я сами!

Какво ще получите? Ваучер на стойност 5 или 10 лв., който може да използвате като отстъпка от общата сума на вашата поръчка или да си изберете произволен продукт на тази стойност, който ще получите като подарък. Какво по-хубаво от любимата ви козметика на още по-ниска цена?

Какво е нужно да направите? Посочете датата си на раждане в личния си акаунт, дайте съгласието си да получите нашия бюлетин в личния си акаунт (раздел "Управление на абонаментите"), изчакайте поздравителното писмо и изберете подарък при следващата поръчка. Не е необходимо да представяте документ, когато правите поръчката - вашите данни за регистрация са ни достатъчни! Отстъпката автоматично ще се добави към кошницата ви и ще намали общата сума с 5 лв., при минимална покупка от 19 лв. Но ако пазарувате над 59 лв. ще получите отстъпка от 10 лв.

# 598
На мен така и не ми пратиха поръчка, написаха ми непрофесионален имейл след две седмици и до там ..сега мисли мъжа ми да ми поръчва нещо ама много се съмнявам, че ще дойде, хората се оплакват, че пък им дават с минал срок, не знам, много се двоумя понеже пък цените са най-евтините и май си партнираха с нотино преди
По някога ми се иска и на мен да не ми изпратят поръчка, защото много често поръчките ми са импулсивни, ама на нямам вашия късмет.
А пък за "минал срок" съм чувала за козметика, но пък виж за парфюм с минал срок някои дори биха си и мечтали.
За партньорство с Нотино никога не съм чувала или чела, но пък много често ако цената е паднала в Парфимо, установявам че и в Мейк ъп е приблизително същата.

Оо аз от Мейкъп съм доволна, единствено доставката е бавнa, но е така понеже нямат склад тук. Иначе да, там цените на повечето неща са завишени, но на полски продукти има доста евтини попадения, просто трябва да се гледа. А в Нотино какво да кажа ... там също е ок, бързо идва всичко, проблема там е, че в магазина нямат почти нищо, всичко си е онлайн, предполагам е по-удобно за хора от провинцията, за Нотино са се оплаквали главно, че цената на живо е различна, аз гледам като цъкна и след секунда на другата страница ми излиза друга цена без отстъпка ... е значи това в кошницата ми на каква цена ли е е под въпрос хаха веднъж не им работеше код за отстъпка за определени продукти, които по принцип влизат. Като цяло не са лоши сайтчетата, искаше ми се в сайтове за дрехи да го имаше това разнообразие като козметика. Сега се сетих, че на Дъглас най-сетне оправиха процедурата по правене на карта за отстъпки, преди ми казваха какво ли нe-че трябва да имам възраст, че трябва да пратя смс, а сега с два клика си имам онлайн версията

# 599
Момичета, получих декоративна козметика от парфимо с изтекъл срок на годност през 2015 та. Помня, че имаше пак такъв случай през декември с кремове на Filorga. Как се развиха нещата, имам ли шанс да им го върна?

Общи условия

Активация на акаунт