Изпитани сайтове за парфюми - май 2021

• 68 502
  • 642
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Разписвам се с един Allure от парфимо и с това затварям сезона. Grinning
Този път е продукт и всичко му е наред.

Някой помни ли колко % беше намалението през юни в бутиците на ЕЛ? Дали всяка година е еднакво? Това ми е мисълта.

# 376
Въпрос към тези, които пазараруват от flaconi.de: Защо кодът, който е даден в момента и намаля с 30% ненамалени и 10% намалени продукти, на мен ми намаля 15% ненамалени? Избирам различен парфюм на случаен принцип, за да проверя да не е от парфюма, но с нито един ненамален не се получава намаление от 30%. Предполагам има нещо, което пропускам.

# 377
  • BG-DE
Обикновено с 30% се намаляват определени аромати, които са посочени в списък.

# 378
Menerva, благодаря! А този списък от къде да го видя? Можеш ли да споделиш линк?

# 379
  • BG-DE
Ами в момента на мен ми дава, че намалява само с 15%  при абониране за бюлетина и не го виждам но май трябваше да се натисне върху 30%🤔 да натиснеш горе върху намалението и ти се отварят намалените продукти.

Последна редакция: ср, 19 май 2021, 14:59 от Menerva

# 380
  • София
От падащото меню избрах произволна марка.
Скрит текст:
Намали с 30% дори вече намален продукт.
Скрит текст:

# 381
Не знам кога е намалението в Дъглас, но на последното намаление в Бюти зоната като минах и ми се наредили на опашка като за банани в соца, и директно се врътнах и подминах. Ами, не мисля да вися по опашки за каквото и било намаление като сопол, с извинение. Simple Smile

# 382
  • София
Не знам кога е намалението в Дъглас, но на последното намаление в Бюти зоната като минах и ми се наредили на опашка като за банани в соца, и директно се врътнах и подминах. Ами, не мисля да вися по опашки за каквото и било намаление като сопол, с извинение. Simple Smile

Дъглас имат сайт, може да се поръчва и онлайн от тях.

# 383
Да, знам, благодаря. Simple Smile

# 384
Благодаря, оправих се във flaconi.de!

# 385
  • София
А защо не искате дя висите по опашки? Всяка услуга или продукт има някакво търсене и то не може да бъде задоволено на секундата. В случая Дъглас имат сайт, но по принцип и в Кауфланд пак на опашка се редят хората.

# 386
Защото парфюмът е луксозна стока и съответно очаквам да получа и специална емоция. В Кауфланд отивам за месо и сирене.

# 387
  • София
Не разсъждавам така, но разбрах довода ти.
Ако много искам нещо хубаво на ниска цена, съм висяла.

# 388
Почти всеки парфюм е уникален.

# 389
Идвам да похваля Нотино. Около 20 дни нямах движение по сметката за върната неотворена пратка още в офиса на Спиди. В петък им писах мейл, а днес вече парите са в сметката ми. Без никакви проблеми и без разправии. До сега не ми се беше налагало да комуникирам с тях по подобен въпрос, но останах доста очарована. Не очаквах.

Общи условия

Активация на акаунт