Изпитани сайтове за парфюми - май 2021

• 68 493
  • 642
  •   1
Отговори
# 510
  • Somewhere far away
Ясно, не знаех че намалението се мени.
Останах с впечатление че има доста доволни от този сайт, но не е много коректно да сменят цената непрекъснато.

# 511
Ако цената беше със 7 лв надолу? Това също се случва. Очевидно не следите, обичайно е.

# 512
И аз  в кюпа със Soleil Crystal взех го на сляпо дано да ми хареса.

# 513
  • Варна
Няма да сгрешите със Soleil Cristal 👌Много женствен, летен и запомнящ се аромат. Аз го взех веднага щом излезе от makeup за 125лв - 100мл. Напоследък каквото дебна цените все вървят нагоре...

# 514
  • Бургас
Soleil Cristal беше любов още щом го помирисах и изобщо не го чаках в сайтовете.Купих си го от Дъглас и съм често с него, за мен обаче е целогодишен, звяр е от към трайност, а дирята, която оставя е неповторима.Най- хубавият парфюм на Ланком е за мен до момента.Аз си чакам още Нутри филъра от Нотино, пуснах и една поръчка крем на Виши за подарък.

# 515
  • София
На мен лекичко ми втръсна, но ще го пръскам.
Монотонен аромат е.

# 516
  • Somewhere far away
Ако цената беше със 7 лв надолу? Това също се случва. Очевидно не следите, обичайно е.
Както казах не зная, че се менят цените, така че да, очевидно е защото вече го казах. Grinning

Значи все пак има доволни от парфимо така да разбирам.

# 517
Деткръш, има доволни и недоволни. Аз имам добри попадения от тях. Парфимо и мейкъп често сменят цените си, трябва си следене 😀.
Ако все пак цените ви притесняват, просто пазарувайте от физически магазини. 😉

# 518
  • Somewhere far away
Във физическите магазини този парфюм е почти двойно. така че все пак съм доволна от намалението.

# 519
Преди минути отмених моята поръчка за Soleil Cristal 50 мл, защото се появи един брой от 100 мл/ 119 лв. Много съм доволна 🤗

Последна редакция: пн, 24 май 2021, 21:39 от Ellinor*

# 520
Във физическите магазини този парфюм е почти двойно. така че все пак съм доволна от намалението.
Ако още не сте поръчали,проверете вечерта късно,след 23 часа,може пак да е по-ниска цената. Скоро не съм следила,че от известно време избягвам да следя и парфюми и парфюмни теми. Но преди доста неща съм хващала по това време на по-ниска цена. Цените на парфимо играят,това е практиката и на много чужди сайтове. Просто трябва да се следи,когато човек търси нещо конкретно и не му е спешо.

# 521
Ох и аз му се чудя на Soleil Crystal, гледам има още два бр. 50 мл..., ама 100 искам..
Ellinor, голям късмет Simple Smile

От Парфимо са ми най-изгодните попадения до сега, но следене му трябва, много играят цените.

# 522
Здравейте, момичета! Много ще се радвам, ако ми помогнете да открия един парфюм, който търся от доста време, но не мога да открия.

Бяха ми подарили преди години Nina Ricci - Mademoiselle Ricci. След това веднъж си го купувах от магазин Лили и последните години не мога да го открия никъде... 🙈

# 523
  • виртуално
Здравейте, момичета! Много ще се радвам, ако ми помогнете да открия един парфюм, който търся от доста време, но не мога да открия.

Бяха ми подарили преди години Nina Ricci - Mademoiselle Ricci. След това веднъж си го купувах от магазин Лили и последните години не мога да го открия никъде... 🙈
само тук го намирам
https://makeup.bg/product/34841/#/option/505608/

# 524
И тук го има
https://apteka.puls.bg/bg/parfyumi-dezodoranti/nina-richi-madmoa … ester-80-ml-56229

Кристалът свърши в Нотино! 🙃

Общи условия

Активация на акаунт