Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през май

• 73 956
  • 2 429
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Мм ,аз и Азис на мотора ,ох не мога ,ще умра от смях

# 181
Да,понеже вече доста се овълчихме,вече се радвам като разбера за нещо такова.
Ся Мид да каже ква е таз карта на Азис? Joy
И на Мистето нещо не схванах мисълта.. Май още празнувате. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 182
Мид, направи ми вечерта. Ехееее,  с Азис на мотора Joy

Мисте, тръгнах само с цигарите в джоба. Няма с по пет портфейла да ходим я 😂

# 183
  • Пловдив
Simple Smile
Аз без портфейл не тръгвам, та затова, че и документите ми са вътре.
Ама сте спретнали приключение, де Wink

Мид, казвай ся за Азиса...подкара ли мотора ил само се вози? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 184
Здравейте!

Фил,съболезнования.Confused

Сирос,и мен ме учудва постъпката на сервитьорката.Приятно съм изненадана,де,такъв жест в днешно време си цяло чудо.

Оф,аз нямам никакво настроение,направо си ме хваща следродилна депресия.Е@#$и лиглата се оказах!

# 185
  • Пловдив
Лейла..и аз минах през такава депресия. Помня го още периода...отминава. Облегни се на близките ти.

# 186
Мистик,не знам дали има на кой да се облегна.Голяма съм да се оплаквам на мама и тате (не,че не го правя,но се опитвам да им спестявам) , а ММ не съм сигурна дали разбира как се чувствам.Помага ми,уж ми съчувства,но...имам нужда най-вече от неговата подкрепа,но знам ли..мисля,че не си дава сметка наистина в какво положение съм.Трябва да се стегна.

# 187
Layla•°, ний сме тук, мила! Няма да те оставим! Затова винаги, когато те хванат карастанчовите😀, сме насреща! ❤️

# 188
Веси,благодаря! Heart
Аз тук достатъчно ви надувам главите.Grinning
Ама ви предупредих,че ще е така.Hug

# 189
Лайла, затова ги наричаме недовършени! За съжаление те са по-слабия пол! Спокойно си мрънкай тук,ние сме затова.

# 190
Сиско, точна приказка! Лейла, групата ни е затова-да се оплачем, обсъдим, подкрепим! Мрънкай си спокойно!

# 191
  • София
Мързелче, добре дошла в темата и в редиците на любителите на The Hu! добри и мен зариби с тях и съм много благодарна. Даже и сега ги слушам.

Сирос, свестни хора сте срещнали. Радвам се, че се намират такива все още.

Лейла, хич даже не си ни надула главите, а и темата е за това. Пък ако някой се чувства с надута глава, може да не чете. Спокойно си мрънкай!

Работният ден се изниза. Кеф! Последни секунди броя преди да се чекирам за край.

# 192
В крайна сметка никъде не излизахме с беболина! Вие ми се свят,явно ми е паднало кръвното и нямам сили за нищо.

# 193
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Layla•°Първите месеци са трудни, уж си го чакаш, искаш, имала си време да го осмислиш, все пак 9 месеца не са малко време, и все пак, като се озовеш с малкото в ръце, си има шок.
Има разлика между момента в който ти се наместват хормоните, умората и стреса, и следродилната депресия.
Ако имаш нужда от помощ, поискай я. От мъжа ти, родителите, даже специалист.
Кураж!

# 194
Не ми се работи, гледам на квадратчета вече, не ми се яде /и слава богу/, не ми се пие /това е притеснително/, скука, ММ е на село с малката, аз и баткото се гледаме тука... а колко работа имам мрън... и в детската имаше миризливка... убих я, горда съм от себе си!!
Наздраве с розе, пък каквото, такова...

Общи условия

Активация на акаунт