Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през май

• 73 960
  • 2 429
  •   1
Отговори
# 195
Мързелче, добре дошла в темата.

Лайла, ще мине този период. Аз не съм изпадала в следродилна депресия, но много близка моя приятелка да- 6 месеца я беше държало. Оплакваше се точно от това, че мъжа и не и помага с нищо и смята за достатъчно това, че той ходи на работа. След това нещата се оправиха. Може всичко да е от разбъркани хормони, ще се наредят нещата, всичко е ново за теб. Споделяй и се разсейвай тук, ние сме насреща и те разбираме идеално как се чувстваш.

# 196
Благодаря ви,страшни сте,да знаете!:hugs:Heart
Сиси,така да им пасва това "недовършени",тамън на място си е.
Панди,Веси,радвам се,че не съм досадила.
Съншайн,много добре си го казала.Просто промяната е голяма и колкото и да си мислех,че съм подготвена,пак има изненади.
Съни,надявам се да не е истинска депресия и да отмине скоро.

Аз съм си такава - всичко преживявам и изживявам много вътрешно,много драматично.Всяка промяна за мен е стрес и минава време докато свикна.Сега,когато ми се случи най - хубавото,имам най - ценното,отговорността,която изпитвам е огромна и много ме е страх да не се проваля.

Бебчо заспа,поне засега.Вместо да лягам и аз,мисля да изпия една бира на терасата,на въздух,че днес не съм излизала изобщо.И цигара ми се пали.След 10 месеца въздържание.

# 197
Прави каквото е нужно за да си почиваш. Умората и недоспиването често са причина за следродилната депресия. Угаждай си,че ние майките поставяме нуждите на детето преди нашите физиологични нужди дори и забравяме за себе си.

# 198
Добре дошла на новото попълнение!
Лейла, искай помощ, не се нагърбвай с всичко. И пиши тук без да се притесняваш.
Сиросче, има ли още българи от старо време?!
Днес попаднахме на чудна приказливка в етнографски музей. Толкова неща научих за бита на българина от XVIII - XIX век. Ей по такива места да водят децата, да оживява историята.
И детайл от църква

# 199
Съболезнования, Фил! Да е светъл пътят ѝ.
Лейла, ще мине Hug Не забравяй за себе си, Сиси е права. Като малкия беше на месец накъде си направих римайндъри на телефона за най простите неща, като "яж" например. След като не се сещах сама, сега пак не се сещам ама си имам дневен лист и време за"мама е човек", обикновено вечер след като заспи. Явно и пораснали гледам  пак ги мислят тъй че ние да свикваме от сега.Grinning
Още нещо щях да пиша ама...остарявам Joy

# 200
  • sf
Вече знам какъв искам да е следващия ми мъж- пътуващ кулинарен водещ. Където той, там и аз, ядейки. 🤣

# 201
Вече знам какъв искам да е следващия ми мъж- пътуващ кулинарен водещ. Където той, там и аз, ядейки. 🤣
Ох, бе, Донс!
Ходихме където скитахме, върнахме се. Уморени приятно, но не пропуснахме Морската градина.
Още новопоявили се, супер!
Утре ще наобиколя подробно из темата , роЗава!

# 202
Добро утро!
Тъкмо заради  топлото време тези дни мислех да отскочим до морето за един плаж,то заваля днес.
Разсънвам се с кафе. Хубав ден на всички!

# 203
  • София
Добро утро и от мен.

# 204
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Eliff Къде, в кой музей?

# 205
  • Euskal Herria
Добро утро!

# 206
  • Пловдив
Добро утро!

Пия кафе, но по-късно отивам с приятелки на кафе и раздумки.

# 207
Добро утро. Тук е малко намусено небето, с едни гадни сиви облачета. Пак ще съм на пангара, мразя месеци с много почивни дни, щото ми прецакват цялата иначе добре работеща организация Neutral Face  а така да ме мързииии... Ще опитам и да изведа синковеца на разходка, че той направо забрави да ходи /тя и майка му забрави/...

# 208
Добро утро!
Тук се кани да изгрее. Мистик, истинска наслада е кафето ти, ммм.
Сопот, Етнографския. Силно препоръчвам, най-вече заради уредничката Бойка. Тази жена е като посестрима на Шехерезада. Разбира се, не трябва да се подмине къщата на Вазов, метохът, където се е крил Левски, Девическото училище (беше затворено вчера). Ако това не ви е достатъчно, идете до Сопотския водопад. Пътеката е почти равна, а е много красиво.
Скрит текст:

# 209
Взимам си от кафето на mystic woman - сутринта си направих и забравих да го изпия. Случва ми се вече 2-3 пъти през последните 10-тина дни.

Eliff, чудна разходка. Водопадът е много красив, а и идеално се съчетава с други забележителности. Чудесна идея за еднодневна разходка.

Напоследък усещам у себе си желание за разходки из горите и планините (крайно нетипично), но нямам компания. И понеже съм кашкавал турист, избирам съвсем кратки и близки маршрути, но пак съм доволна. Дори само час-два по пътеката ми помагат да си изпразня главата и да се заредя.

Общи условия

Активация на акаунт