Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през май

• 73 969
  • 2 429
  •   1
Отговори
# 210
Дотъркалвам се и аз. Чудя се какво питие да подхвана. Огромна чаша кафе пих, второ ли да пия, сок ли да си налея ил направо бира/бяло вино. Искам да искам, но не знам какво. Пералнята се върти, засега е слънчево, никакъв дъжд да не ми идва, щото тия дрехи трябва да съхнат. До магазина трябва се замъкна, ама как. Пусти мързел не ме пуска. Хлапето се пъне да го изпитвам, урока бил разделен на две, да съм го изпитала на втората част, първата вече я били взели. Мхм, я запей чадо за населението на България, ама сначале. Ами, то аз.... и си взе учебника да срича. Като си научи ще го изгоня навън, въздух да вземе и слънцето да го види, че на вампир ще заприлича. За утрешната тръстика хич не знам какво ще обличам, дават го да вали, ще го мисля после.
Елиф, страхотна разходка сте си направили!
Лейла, мрънкай си тук. Ще се наместят нещата, но трябва време.

# 211
"Можеш да пречистиш с въздържание и пост тялото си, но сърцето се пречиства само с Любов."
Елиф Шафак

Прочетох го преди малко. Не случайно ми е любим автор.

ОИ-то ме е хванало с пълна сила, да видим кой кого.

# 212
Елифко, не му се давай! Бори се до последно! Grinning

# 213
  • София
Мен ме уби един екселски файл. От вчера го боря.
И аз се замислям за едно коняче за сгряване на душата по-късничко.

# 214
Елифко, не му се давай! Бори се до последно! Grinning
Боря се, Сиросче, с битовизмите, с Недовършения 😩
Ре, нещо помощ с Ексел? Или просто файлът е голям и изморителен?
Успях да напазарувам, изпера две перални, боядисам косата, лек отдих и щурм на грах яхния.

# 215
Добре де, защо вместо да работя, гледам Скорпион???
И аз предлагам помощ с Ексел, ако има нужда...

Хем ми се иска да излезем с първородния, хем ме мързи, щото това означава 2-3 часа ходене... пфффф... отвикнала съм...

# 216
Успяхме да се изпокараме с недовършения. Обяви ме за враг и че съм била срещу него,а той ,милия, бил между чука и наковалнята ( аз съм чука явно). Всяка седмица едно и също си говорим и работещо решение нямаме. Защо е толкова ограничен,че не вижда кой всъщност създава проблемите между нас?!!!

# 217
  • София
Елиф, просто имах едни насипни оферти с хиляди серийни номера и трябваше да ги направя в четим вид и ми се отели вола. Справих се някак, но като нищо съм пропуснала някой ред. Над 2000 бяха. Ама здраве да е, колкото, толкова.
Сис, кой е наковалнята?

# 218
Работодателите му, Ре!

# 219
  • София
Не ви е лесно. С малко дете без ясла и помощ си е проблем.

# 220
Връзката ни е съсипана! Щом вече ме обяви за враг,значи връщане назад няма. Няма да изкараме още много така за съжаление! Превърнахме се в едно от всички тези семейства, които се разпадат след появата на детето 😒

# 221
  • София
Стига де. Сега сте под двоен стрес, ако не и троен. Дете, ти почна работа, той май не е съвсем ок с неговата. Ще премине. Естествено е пред теб да се разфучи. Игнорирай дребните скандали.
Моят и той ми заяви, че искал да тръгна на "нормална" работа, за да си бил на спокойствие в къщи 🤣.
Казах му, да тръгва той и му казах, че ще прави вечеря 🤣.

# 222
Сиси, не бързай. Хора сме, понякога когато казваме нещо не го мислим наистина. Дишай, ще му мине.
Мен сутринта недовършеният се опита да ме довърши - имал планове да почива, щото вчера не могъл. Припомням - бяхме на разходка. То хубу, ма животът си иска своето, да взема и аз да се опъна и дружно да преминаваме в режим хибернация освен 🙄

Погледнах се сега на светлина - оставила съм си ръцете при боядисването. Здраве да е.

# 223
Не бързам,не се развеждам! Просто осъзнавам,че с връзката ни е свършено! Въпрос на време е да влезне трето лице между нас.
Елиф,що не накараш ТМ да те боядисва?

Детето ме притеснява,от няколко дни избира много храната,отказва почти всичко. Направих й супичка от риба хек и зеленчуци,дано й хареса!

Последна редакция: вт, 04 май 2021, 16:58 от Sissy

# 224
Подкрепям Елиф и Рен. Понякога в гнева си, в безсилието си, притиснати от определени обстоятелства, можем да кажем нещо обидно, не на място. Не вярвам Сисунче, ТМ да го мисли. Изкарал си го е на теб. Всички сме го правили. Ще ви мине и на двамата, а и колко още ще има да минава Hug

Общи условия

Активация на акаунт