Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през май

• 73 972
  • 2 429
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
Сис, прави са момичетата...афектирана си, ТУ също. Нека се поукротят нещата, па да си поговорите хубаво.

Аз сварих една леща. Боли ме корем, че влизам в цикъл пак и не ми се ходи утре на работа Confused Вдругиден ще имаме гости вероятно, ама на ресторант ще ги водя.

# 226
... а и колко още ще има да минава Hug
Тъй, тъй, Сиросче Hug

Сиска, ако рекна да ме боядисва, ще има: тенджерите (ли да мия) или боядисване?! Да се бори с тенджуряците. А и аз съм бърза и ще почна да се дразня на туткавостта му.
Скрит текст:
Опитах се да го обуча за козметик на трудно достъпни места, претърпях пълно фиаско. Не ме питай как се маха изстинала кола маска от .... мхм .. Weary

# 227
Аз малко не на място, ама тъй ми ходи😜
Гледам един страхотен концерт по БНТ1, страхотна музика. А хората как си се забавляват... абе, красота.

# 228
13, Андре Рио Heart

# 229
Хареса се супичката 😋! Както вика 13,аз доволен 😁!
Надничащите от балкона могат да си зададат въпросите тук в темата,не на лични! Сигурна съм ,че ще получите подобаващ отговор!

# 230
  • Fairbanks, Alaska
Успяхме да се изпокараме с недовършения. Обяви ме за враг и че съм била срещу него,а той ,милия, бил между чука и наковалнята ( аз съм чука явно). Всяка седмица едно и също си говорим и работещо решение нямаме. Защо е толкова ограничен,че не вижда кой всъщност създава проблемите между нас?!!!

Защо използваш определението Недовършен?

# 231
Защото y- хромозомата , всъщност е недовършена х! Надявам се е ясно,че Човешкият геном е геномът на вида Homo sapiens съхранен в 23 хромозомни двойки. 22 от тях са соматични хромозомни двойки, а само една е половоопределяща. При мъжете е XY,а при жените е XX. По-подробно не мога да обясня!

# 232
Ох, изпълни ми се душата. Атмосфера, изпълнение, облекло/ солисти, оркестър /. Пък отношение и сценарий.. Голямо преживяване по ТВ❤представям си на живо как е... Ейх!
Сиси... дано е някакъв момент само! Наистина са недовършени. И в този ред на мисли и към Лейла. Една от грешките на жените според мен, е, че очакваме и си мислим, че те могат да съпреживяват като нас. Каквото и да е. Ами не могат. Приемете, че са абсолютни други същества, неспособни да осмислят наши преживявания и абсолютно нямащи способността да ни разберат. Нищо, че си мислят, а някои твърдят, че могат. Ами не, не могат. Подхождайки по този начин към тях, ще си спестите много терзания. Излишни. И брз тях си имаме достатъчно. Към недовършените очакванията снижете до минимум. Стерилен минимум откъм майчински, женски и дълбоко емоционални ваши преживявания. Няма смисъл. Излишна енергия. Прости указания, задачи = спасени ваши нерви и терзания.

# 233
  • sf
Задрямах на дивана и се събудих със схваната лява плешка. Доскоро ме боля дясната, сега лявата. Пусто ЕГН. И нощем се будя от болки по кокалите. Според БНД защото съм обездвижена и дебела. Той се изрази по-меко, де, ама май е прав. 🤣 Планувала съм чистене, пране на пердета и миене на прозорци, брр.

# 234
  • Пловдив
Донси, тва сичкото за кога го предвиди, че веч е късно май-май... Simple Smile

Аз се чудя кво да пийна Grin

# 235
Сиси, отскоро пиша при вас и не знам дали е редно да давам съвети и мнения, обаче от много отдавна чета във форума... Понякога се казват тежки думи, без да ги мислим, без да вярваме в тях; понякога от преумора, напрежение, страх, незнание, несправяне, почваме да виждаме партньора си като чужд, като далечен, като враг и се питаме - баси, аз кво прая с тоя човек... Ако той е твоя човек, не приемай толкова навътре нещата. Всичко отминава, с всичко се свиква...

# 236
  • sf

Аааа не за днес, до петък 🤣

# 237
  • Пловдив

Аааа не за днес, до петък 🤣
а, така става Simple Smile
Ай, наздраве!

# 238
Отдавна не бях гафила в кухнята. 😂 Днес двойно! Уж сготвих ориз с бутчета. Ама втория пакет ориз бил бланширан. Кой да види... Смесих с другия и чак тогава видях. Как ще да е. Лук нямам,мързи ме да скокна до магазина и сложих един от пликче,ма той явно е полусготвен и загоря за секунди. Абе излагация. 😆🙈 Хапнахме де,квот такова.
Сисун,ще мине и това. Гуш!
Донс,и аз ще мия прозорците тия дни. 😁

# 239
Ени, с тия прозорци,  а разтуриш времето, прави си сметката. Smiling Imp

Общи условия

Активация на акаунт