Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през май

• 72 839
  • 2 429
  •   1
Отговори
# 2 205
Лорелада, това е част от живота. Бои има, къна има ще се мацаме, важното е да сме от правилната страна на тревата.
Аз снощи бях на разпивка. Една приятелка имаше рожден ден. Добре поспортувахме и се набърборихме. Днес естествено ми е мързеливо и от ОИ само пералните завъртях. Ядене за днес има, сал един таратор ще направя, но утреее ме чака чистене и готвене. Идея си нямам какво ще хвърля в тавата/тенджерата.
Балонче хич не се втелясвай, пускай си я през ушите. Има баби, които делят внуците, а има и такива, които не се усещат какво говорят. Може пък пред другите да хвали твоето бебоче. Та както и да стоят нещата, това е в категорията бял кахър, хич не си го слагай  на нервите.

# 2 206
Лори, и аз съм отскоро в клуба, но карам с цвят близък до моя и се боядисвам сама. Не било толкова страшно Hug

Родителите на бившия никога не идват и никога не са гледали децата. Аз им ги водех за по десетина минути когато бившия ме натискаше много. Сега не са ги виждали от 5 месеца, дори не са се обаждали да питат как са, вероятно чакат синчето да се прибере, за да им ги заведе. Живеят на 10 мин от нас, да поясня, не работят, не пътуват и не са заети с нищо. Но и не ми липсват, та по-скоро се хваля.

Децата са поканили приятели и са превърнали хола в кино салон, много им се радвам!

Донси, без очаквания, гледай да се забавляваш!

# 2 207
Балонче, много е неприятна подобна ситуация. Вероятно и аз бих реагирала като теб. Дано пък бабата се усети и коригира поведението.
Някога и аз бях пренебрегнатото дете. Като малка не съм усещала, но вече като тийнейджър и по-късно като студентка моят дядо не пропускаше да ми покаже как братовчед ми е по-важния. Стигна се даже до много грозна сцена по време на семеен празник, когато връчи голяма сума пари на братовчед ми пред цялата рода. Болно ми беше от отношението му, бях ядосана, обидена, сърдита. Постепенно ми мина, сега дядо все ми звъни да ме търси, радва се като отида да ги видя, оплаква се от братовчед ми. Но аз не съм забравила някогашното му отношение.
Преди няколко дни някой спомена за сладоледа със солен карамел. Имах една кутия във фризера, бях я забравила и отлежаваше от 2-3 седмици. Сега си наваксах пропуснатото де Simple Smile

# 2 208
Аз днес помагах на ММ за колата,ама не че нещо свърших,просто стърчах до него,обаче се чувствам много изморена. 😂
Донси,тегли една контра за всеки случай. 😂😂😂 Пък квото дойде. 🤪
На Сисун й завидОх лекичко. 😍
Лори,неизбежно е. Аз се боядисвам от 20 годишна,та не се оплаквай ти хич. 😁
И аз съм за боя,ма да се сетя да купя..
Балонче,не се връзвай. Избягвай контактите щом те напряга.
Другоо какво беше,не помня.
Мерси за хубавите думи за ноктетата ми. 🤗 Радвам се,че ги харесвате.
Ии сега видях,че ни зреят ягодките:

Синеочка я хапна. 😍 Чакаме и другите.
И една роза:

# 2 209
Хъм, бях забравила за соления карамел, ама напомняте. Smile Ок, ще се купува. Smile
Донси, после да разкажеш... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 210
  • Пловдив
.

Последна редакция: сб, 29 май 2021, 21:03 от mystic woman

# 2 211
Империята отвръща та удара, ъъъ на Ени много грешната заради мекиците Stuck Out Tongue
Скрит текст:

# 2 212
# 2 213
  • France
Ау, Сирос, това изглежда страхотно Yum

Бабълс, съгласна съм с Рен. Не трябва да го приемаш навътре. Дошла е, видяла го е, оставила пари. Може в нейните очи да ти е разказала какво може да прави с внука си като порасне. Един вид каталог. Честно казано и на такова отношение бих се радвала от моите свекъри. Тази зима например бяха месец-два на ски. Имат апартамент там. Нито за момент не е станала дума да вземат който и да било от внуците си, за да помогнат на родителите. Аз - родилка. Но пък му пращаха снимки - да види снега. Rolling Eyes

# 2 214
Еее Сирос... 😍😁🤗

# 2 215
Империята има ли намерение да се смили над слюнкоотделящите 🙄 да отваряме ли кепенците?
Честно казано и на такова отношение бих се радвала от моите свекъри. Тази зима например бяха месец-два на ски. ...
Нито за момент не е станала дума да вземат който и да било от внуците си, за да помогнат на родителите. Аз - родилка. Но пък му пращаха снимки - да види снега. Rolling Eyes
Фил Joy на теб не ти е смешно, знам, обаче не се сдържах.

# 2 216
  • София
Отваряй, от тези виртуалните не се качва поне.

# 2 217
  • France
Тц, тц, каква съм разсеяна. Забравих да честитя на Лайла 3те часа почивка.🥳 Ще видиш, ще зачестят, а ти ще се почувстваш човек

# 2 218
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
не знам да се смея ли, да плача ли...
яд ме е много.
оставих половинката да върне една саксия и сложих в нея две бири "пернишки джентълмен", хем да е закачка, хем да благодаря на хората, които ни дадоха остатъците от техния разсад като разбраха, че градушката е убила всичко.
заминах в командировка, после се върнах, замоатах се нещо и днес се сетих да попитам дали е върнал саксията. имал работа и я дал на брат си да я върне, но е сигурен, че  върната... може би...
обадих се на хората пак да благодаря за жеста и попитах дали им е харесала бирата.
познайте.
брат му е взел бирите и е върнал само саксията.

# 2 219
  • софия
Добър вечеееер Flowers Hibiscus Аз се наработих за днес, паркирала съм се на дивана пред телевизора с биричка и си чакам поръчаната храна. Рай ми е така Grinning Реших, че в 10 е твърде късно да готвя, та сега си чакам досртавката и ви чета какви сте ги писали докато аз работих. Като за последен ден днес беше доста натоварено в офиса. Та сега отпочивам.

Общи условия

Активация на акаунт