Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през май

• 72 879
  • 2 429
  •   1
Отговори
# 2 190
  • София
Чироз, остави ОИто, няма да избяга.
Ние с МН се изпокарахме. Тъпо ми е, макар че съм права.

# 2 191
Извинявам се че влизам с оплакванията, ама ми стана мега криво и знам че не съм права ама найсе.
Бившата свеки мина да види малкия, писала съм и преди не съм я ограничила да го вижда, особено че БНД го няма и няма как да го оставя при него за да се види и с баба си. Тази жена за час почти не го погледна, обясняваше ми за другите си внуци, колко са умни и красиви, и къде ще ги води за деня на детето..накрая буквално ми хвърли пари на масата да съм му купила нещо за празника. Еми изгоних я и и обясних че ще види този си внук, когато е с баща си и той прецени. Сега не знам дали не реагирам пресилено, то не стига че едвам мърдам ами и това..

# 2 192
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
родната ми майка дели внуците си на "нашите" и "твоите".
 да не ти пука. пийни едно, гушни Балончето и давай напред.

# 2 193
Балонит, абсолютно те разбирам.  И моите и двете баби са така. Другите внуци златни. И ми е обидно много. За това и ни виждат от дъжд на вятър. Правилно си й казала.
Рен, Hug

# 2 194
  • София
Бъбълс, много се впрягаш. Другите са явно по-големи и тя е свикнала с тях. Не я режи, в бъдеще може да ти е от полза.

# 2 195
Балонче, ами обидно е. С такова отношение и държание защо въобще си е направила труда да идва. За парични преводи има банки.
Не съм съгласна, Ре. Денят се познава от сутринта.

# 2 196
  • София
Елиф, при повечето възрастни логиката се губи 😄. Наблюденията ми са, че си живеят в техния си свят. Имам роднини, които като се видим, или чуем ме занимават със съседите, внуците, децата, познатите.
Не казвам, че е приятно, но не мисля, че е умишлено. Балонита е казвала, че не е лоша свеки, за това е по-добре да не и се връзва.

# 2 197
  • Пловдив
Бъбълс, ще ти мине...не е ок, ама явно има и такива хора....за жалост Confused
Аз за щастие нямам тоя дерт, та ми е непонятно, ама ...

Сега говорих с мойта дружка в Америка дет си бяха тука преди седмица. Разстроих се...сега майка и не е добре. Не мога и аз да помогна, па тя на другия край на света...ама е дошло ред за тревоги Disappointed Relieved

# 2 198
Рен, моята майка не е толкоз възрастна. Просто не може да се прикрие поне от кумова срама. Още помня последната Коледа заедно и колко срам брах пред ММ.
Мисте, лоша работа.

# 2 199
  • Пловдив
Лоша, да...и мен ме е страх от тия моменти...

А да ви кажа, че има и хора, които хич не щат да погледнат болен родител, дали ще повярвате? Три деца, най-малката, не е семейна, гледа от години бащата...не може и за ден да го остави при другите брат и сестра. Не искат, а тя явно с годините почва да получава паник атаки, че ще и стане нещо и няма на кой да го остави...Тъжно е като си стар и болен. Никой не те иска Head Band

# 2 200
  • София
Чирозче, гуш от мен. Там ситуацията е друга и за съжаление е до липса на капацитет. Поне не си го наследила със сигурност.

# 2 201
Ре, няма с какво да ми бъде полезна освен да се радва на внук си. Не бих го оставила да го гледа и за 5мин. Сега ще чака БНД да се върне някъде от нейде си.
Връзвам се прекалено знам, ама ...

# 2 202
Аз днес доволен!
Бебчо ме "остави" да пия вино 3 часа на терасата.Сега ММ ще приготви вечеря.
Е,вярно,че бих искала да си придърпам бутилката вино и да не стана поне още 3 часа,но..

Балонче,не е приятно,факт.Каквито и да са ви отношенията това не е нормално поведение.Hug

# 2 203
Може ли да се оплача, че косата май почва да става за боядисване (досега не съм го правила)? Може да се правя още известно време, че не забелязвам, ама... Sad

# 2 204
  • София
Е, той е бебе още, но като стане по-голям няма лошо да и го връчиш за час два. Не и се впрягай. По-големите внуци правят повече неща и тя за това за тях говори. Нетактично е, но не е с умисъл да те нарани.
Аз имам приятелки които като се чуем ме заливат с информация. Направо дума не мога да взема. Ставало ми е кофти, защото понякога и аз имам нужда да се наговоря. Казвала съм няколко пъти и са се усещали. Може и тя да се усети като си скръцнала.

Общи условия

Активация на акаунт