Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през май

• 72 893
  • 2 429
  •   1
Отговори
# 2 175
  • sf
Имам излизане довечера, което не знам среща ли е, пиене ли е, с продължение ли ще е , за първи път от години не знам как да се държа, облеча и т.н. 🤣

# 2 176
  • France
Сисун Heart EyesHeart EyesHeart Eyes

Донси, да ти имам проблема Joy

# 2 177
Сиси, наслади се максимално Simple Smile
Донси, неизвестността вдига адреналина, нали?
Ени от вчера ни съблазнява - то маникюр, то мекици, а ние сме едни неподатливи 😆

# 2 178
  • София
Сисун, завиждам не особено благородно😍
Енооо,  не те е срам 😄

# 2 179
  • sf

Па проблем си е, за си поискам ли, да не си ли поискам, прилично ли да се държа 🤣🤣🤣

# 2 180
Привет, привет Simple Smile
Много се изморих, сутринта чистих пясъци по двора от вчерашната буря, обаче пък се трудих под музикален съпровод от неособено близкия парк, където има тържества по случай празника на града Simple Smile После из къщи имах задачи, чакат ме и служебни неща, но май ще ги оставя за утре. Сега сядам да пия кафе.
Сиси, завиждам за мястото. А малката госпожица е прекрасна чаровница.
Вчера успях да зърна и Вируславчо - голям бонбон и той.
Ени, разкошен маникюр! И цветовето, и изпълнението много ми харесаха. Аз такова чудо не мога да сътворя. За мекиците няма да споменавам нито дума!
Донси, дилемата е страшна Simple Smile Но вярвам, че бързо ще се ориентираш в обстановката. Пък и е по-вълнуващо да не знаеш какво и как се случва.
Дариела, честита нова работа. Надявам се, че новото място и новите колеги ще ти допаднат.
Компютърът се опитва да ми правя някакви проблеми, дано не е нищо сериозно, че не мога без него. Всички служебни задачи минават през него.
Съвсем други планове имах за днешния ден. Сега хем ми е уморено и мързеливо, хем не ми се стои на едно място в къщи. Няма угодия Simple Smile

Последна редакция: нд, 30 май 2021, 14:30 от Birdflower

# 2 181

Па проблем си е, за си поискам ли, да не си ли поискам, прилично ли да се държа 🤣🤣🤣
Ето тук Стрейнджъра може да е полезен, да даде мъжката си гледна точка.

# 2 182
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
сакън! акъл от мъж.... маани я тая работа.

Simple Smile донси, остави се по течението, ако стане - стане, ако не - ще има и друг път.

налетиш ли му, ще се стресне и сте дотам. и за бира няма да те кани.
ако пък стане работата, ще надигне гребен, ще каже "тая ми е в кърпа вързана" и ще ти се обажда от дъжд на вятър, само за... Wink щото си лесна и сигурна.

# 2 183
  • София
Донси, не си на 15, предполагам, че и той не е. Отиди с нагласа за вечеря и питие, а после ще се усети на къде отиват нещата.
Добри, разбирам какво казваш, но това за хора над 30 не би трябвало да важи, ако са интелигентни.

# 2 184
гледайки колегите, май не поумняват и след 30. Wink

# 2 185
  • София
Де да знам. Не съм била на пазара отдавна 😆

# 2 186
аз слушам внимателно и така си правя изводите.
една е такава, другата онакава...
едната родила кой знае от кого (тя си има мъж де, ама като гледал, детето надали е от него)... генетична лаборатория не ти трябва!
и като почне какво видял, какво разбрал... направо виждам всичките тайни служби заедно, заредили се на шведска маса само с ряпа.

# 2 187
  • София
Ужас 😆, добре че нямам близък контакт с подобни мъжки клюкарки. Все повече ми харесва да работя от нас, само ми липсва да си нося обувките на ток ☺.

# 2 188
С последното мнение на Добри съм абсолютно съгласна. Не са така всички мъже, поне познавам няколко, които със сигурност не коментират така, но познавам и баш такива коментатори.

Свърших каквото можах, сега крак връз крак с вас, а може и с книжка.

# 2 189
И аз свърших с тръстиката. Трябва малко ОИ да подкарам. Трябва. Омммм. Първо пет минути почивка.
Сисун, Heart

Общи условия

Активация на акаунт