Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през май

• 72 901
  • 2 429
  •   1
Отговори
# 2 160
  • sf
Добър ден! Хлапето има гости с преспиване в хола и след като разходих кучето нямаше какво да правя и пак си легнах. Та предремах и сега съм толкова кисела. И аз ще ходя да си оправя ноктите и да изклинча един сешоар.

# 2 161
Добър ден! 😁
До де се натуткам да влезна при вас,Попи ме е изпреварила и е обяснила за гела. Ако някой иска на лс да ми драсне,ще обясня каквото зная. 🤗
Мекици и аз ще пържа,ММ е взел готово тесто и ме чака.
Само още 1-2 глътки кафенце.
Хубава събота с повечко слънце ви желая! 🤗❤

# 2 162
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
няма да пържа. няма да готвя. Sad ще чакам да стане обяд и ще изведа Горинич навън - хем ще поразмърда гАз, хем ще хапнем някъде.

бащицата замина за по-дълго. крива съм. Sad

и да знает от мен! колкото и старателно да избирате програмите на пералнята, няма никакъв ефект ако не натиснете копчето. и за миялната важи.

# 2 163
# 2 164
лоша жена, лоша!!

# 2 165
И аз ви обичам! 🥰

# 2 166
  • Fairbanks, Alaska
Със сирене ли са мекиците? Ако са със сирене, са още по-вкусни.

# 2 167
Не им слагам вътре нищо. После всеки си яде както му е вкусно. Един със сладко,друг със сирене,трети с пудра захар.

# 2 168
аз ги обичам със сирене, половинката със сладко или мед.
Горинич ги яде с двете. или с нищо. Simple Smile
ени само да ги метне, ще намерим с какво да ги мушнем.

# 2 169
  • Пловдив
Ени, ти ме отмени със снимка Simple Smile аз нарочно, де, щот знам че ще ме хулят Stuck Out Tongue Winking Eye

Звъннах на рибарите. Детето сърдито, че само татко му имал късмет Grinning

# 2 170
  • France
Добър ви ден, мацки. Че за добро утро е късно веч. Я кажете кой ме уручаса вчера за добрата нощ, а? Този път на 2-2 часа и половина малкият ревльо се обаждаше Tired Face ооооох, кога ще ги фърля на бабин дом, кога?!

# 2 171
  • Пловдив
Момичета, към разбиращите от техника Simple Smile Тип смарт часовник, фитнес такъв...как ви се струва?
https://www.amazon.de/gp/aw/d/B08P1X9RTS/ref=ox_sc_act_image_9?s … 8DXEKLN&psc=1
Трябва ми водоустойчив, за плуването.

Последна редакция: сб, 29 май 2021, 11:44 от mystic woman

# 2 172
Mystic, аз съм с Xiaomi Mi band 5. Доволна съм, не ме е предавал, имам го от август м.г. Щерката е с четворката от миналия юни.

# 2 173
Аз съм със Самсунг Галакси 2 и съм много доволна. На външен вид също е супер!
https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/wearables/smartwatch … 6iaRoC2qQQAvD_BwE

Няма да се оплаквам! На супер място съм!

Последна редакция: сб, 29 май 2021, 21:30 от Sissy

# 2 174
Той Стрейнджъра ако четеше малко повече преди да пише,щеше да е на ясно,че не си от типа жени, които се занимават с бивши,ама ... Затова му казах,че пак е неадекватна реакцията му!

Не познавам Сирос, но не вярвам само аз да се събирам с жени, на които бившите им се присещат за тях през месец-два, което означава, че или не са си приключили окончателно отношенията, или че си ги държат за резерва.

Общи условия

Активация на акаунт