Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през май

• 72 989
  • 2 429
  •   1
Отговори
# 2 145
  • софия
Добро утро, момичета Flowers Hibiscus Аз тази сутрин съм станала рано и преливам от ентусиазъм, понеже е последният ми работен ден на сегашната ми работа. Вече второ кафе пия, смятайте колко рано се събудих Grinning
Хубава събота на всички ви!

# 2 146
А, Честито, само така, Дариелка, радват ме всички новини около теб.
Време ти беше за промяна! На слука на следващото работно място!

# 2 147
Добро утро!
Кло, ако ти бях съгражданка одма идвам на ранно кафе. С тази отдаденост към деца и всичко ми напомняш за по-ранното ми аз Simple Smile От известно време вече съм по-лежерна и взе да ми харесва.
Дари, предстои ти вълнуваща промяна. Да е за добро и да те срещне с приятни колеги, а защо не и с любовта.
Оги, на черта съм. Преди бях с по-къса коса и задължително веднъж в месеца ходех на фризьор. Сега с новата форма и дължина, а и в условията на пандемия, установих, че и два месеца мога да не видя ножица. Ако още нещо те интересува, пиши ми на лични.
Весе, лека на теб!
Пия от на Лори кафето и почвам ОИ-то.

# 2 148
  • София
Ени, мерси. А за отлепваща се подложка знаеш ли нещо?

Не съм спала аз, ще придремя по-късно.

# 2 149
  • София
Здравейте!

Дали не се събудих в 5 ч в почивния ден?

Даре, успех на новото място! Пак ли в банка?

Моето дете като беше бебе започна да спи повече в момента, в който напуснах баща й. Явно се успокоих и тя усети. И много рано спря да се буди за храна нощем. Не помня точно, но някъде към 3ят месец. Е, имаше периоди на липса на сън по цели нощи, но като цяло спането беше проблем докато заспи. Щом заспи, не се будеше след 3ят месец.  Преди това обаче бях окаяна гледка.

Лайла, консултирай се с психолог щом така се чувстваш. Ако е читав, ще помогне.

# 2 150
  • софия
Благодаря,момичета Simple Smile
Панде,пак в банката, ама на по-хубава позиция и място. От вторник почвам там, та съм много ентусизирана.

# 2 151

Докато ви пусна таз картинка, вий наскачлЕ... Веселинковата, даже и работи вече, тц, тц..
Пия кафето и ще последвам работните другарки... Отиом.

# 2 152
  • Пловдив
Добро утро!

Даре, много се радвам за теб! Успех ти желая...харесвам такива позитивни хора като теб Kissing Heart  без да те познавам само като пишеш и ме усмихваш!

Искам и аз така...а съм крива, дразнят ме дреболии и се нервя за глупости Confused
Честно, не мога да се понасям аз самата.
Пия кафе в леглото. Моите отидоха за прословутата риба, т.е на риболов.

13, закъсня, да Grinning
Аз станах да пържа мекици в 7 Head Band лудааа, луда съм.

# 2 153
  • софия
Леле мекициии Heart Eyes  Искам и аз, ама без да се занимавам да ги пържа, наготово искам 😀
Което ми напомня,че обещах на колегите пътьом да купя закуски. Ей добре каза за мекиците, та да се сетя.

# 2 154
Мистева,  ида за мекица.
Добру утро! Стягам се и аз за тръстиката,  преди това обаче второто кафе.

# 2 155
Any, с какво си направила ефекта на двата нокътя? Страхотен ти е маникюрът. Можеш да се включиш в темата за гел-лака в Красива мама. Ще ти е интересно, мисля.

Не съм Ени, но се включвам още сега, с удоволствие. Благодаря, Попи!

# 2 156
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Морнинг!
Духа вятър, ще излизаме да се разходим из квартала.
И палачинки, и бухти, и пържени филийки, и какво ли още не съм правила за закуска, през изминалите 15 години, един път ми дойде музата да разцепя франзела, запекох я със филе и кашкавал във фурната...Медал нема!

# 2 157
  • София
За пример ж ени,аз и децата още спим.
Дари,радвам се за теб.

# 2 158
И аз чак сега се излюпих, има много вятър, та няма плаж, ще има пиене на поне две кафета в леглото. В събота си взимам почивка от приготвянето на закуска.

# 2 159
А дубрутру на сите работни булки, наскачали толкоз рано...
Мекици не правя аз, щото не мога да меся тесто с мая /разбирайте не ми е хрумвало да пробвам/ Свекърва ми един път ми донесе седмично тесто - така го нарича тя, ма много удобно било, ставаш сутрин, правиш 5 мекички, ядете, на другата с утрин пак правиш 5 мекички... ми изнаправих си го, ама не щях втори път, тва сяка сутрин аз да пържа, вместо да си пия кафето и да чета - не е моето. Малката закусва палачинки или принцеси или топченца с мляко. Баткото яде само филии с масло и сирене. Мноу са лесни мойте.

Много е хубав маникюрът, толкова да се радвам на чуждите хубави нокти, а мен природата ме ощетила в това отношение - да се смята за официалното ми оплакване тая сутрин - просто ноктите ми не са с хубава форма. Та си ги нося натурални.

Дариела, стискам палци за новото място, ти го заслужаваш!

Общи условия

Активация на акаунт