Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през май

• 72 999
  • 2 429
  •   1
Отговори
# 2 130
Късметлийка.Скоро и два не съм имала.Зъби 😬😖

# 2 131
То няма угодия... Когато много пишем ... хванала ни е компютърната логорея ... по клавиатурата - чевръсти пръсти.

Кога мълчим, защо мълчим. 😁🤪😜

Ида да се похваля с маникюра,с който днес си уплътних дъждовното време. 😁
Изпратих МъжО да поработи и мисля да пусна някой сериал....

Официално ти завиждам, да се впише в аналите на темата.

Аз минах по най-трудниият път, стигайки до тези изводи.

И моето не е работа. По едни или други стечения на обстоятелствата, успях да родя каката, когато бях на почти 30. Толкова е и разликата във възрастта, между мен и първата ми дъщеря.
С втората беше една идея по-лесно, но бях попрехвърлила възрастта за това, по моите разбирания за възраст, защото гонех заветните 40… въпреки, че не ги бях заковала. Имах много трудни моменти, защото се чувствах вече амортизирана.

Чак сега успявам да се отърся от този период.

Лека нощ, бамбини!

# 2 132
Страхотен лак Ени, мечтая си сама да можех да си правя такъв - бравос.
Спи малечка при нас в спалнята на отделно легло, толкова страхливо и ревливо бебе беше, че нямаше шанс да я отделим. Приятно ми е даже, понеже ми е второ и знам, че времето лети и няма скоро да е толкова близо до нас. Припознавам се в младите майчета, всички емоции, за който пишат съм ги изжиняла цветно и реално,  даже имах и депресия за кратко. С днешна дата мисля, че нагласата към майчинството е ключа към ковчежето.
Абе, ако се науча и да отстоявам себе ще постигна съвършенство 😄.
Много ме потискат тесногръди хора, лепящи етикети, такива който тяхната истина и правда е  е единствена и неоспорима.

# 2 133
Any, с какво си направила ефекта на двата нокътя? Страхотен ти е маникюрът. Можеш да се включиш в темата за гел-лака в Красива мама. Ще ти е интересно, мисля.

# 2 134
Със сапунени мехури,Попи. Сипвам малко течен сапун,разджурквам и после върху топа,преди да го опека слагам от пяната. Аз в онази тема преди четях много и много неща научих от мацките там. В последно време не ги следя,но ще я потърся. Blush

# 2 135
Ени, нареждам де първа на опашката. Другите госпожи, ще чакате Stuck Out Tongue Winking Eye
Чудесен цвят, много го харесвам, но не върху моите пръсти. Не знам защо, с него изглеждат криви. По - скоро друго е криво, ама...
Писах за спането с мама, ама изтрих, че темата ще замлъкне. Та за никъде съм. Понякога не зависи от гледни точки и желания.
Елиф, както винаги точна. В случая за свръхтревожните хора. +1000.

# 2 136
Елиф, ти беше къдрава по спомен, сподели моля за прическата, дето ти лесно сега.
Тази на Тарти ми е мечта, ма пусто не ми отива толкова късо

# 2 137
  • София
Ени, супер е. Как го сваляш обаче ми е интересно.

# 2 138
Ре,много лесно го свалям,но за това слагам лаково каре. Обикновен топ,не гел,слагам в средата на нокътя,но не изцяло. Последните 1-2 мм да са без него,за да не падне бързо. Така след 2-3 седмици като ми омръзне,го свалям много лесно,просто пада на люспа. 😊
Погледах филмче,поседях на тихичко,ама вече е време са лягам.
Лека и сладки сънища! 🤗

# 2 139
  • София
Ено, все едно на китайски ми говориш. Дай повече информация моля. Аз се лакирам сама, но с обикновен лак. Веднъж си правих гел и после ме киснаха в ацетон.

# 2 140
Гутен ви сабахлен, гугутки!
Кака ви Веселина се излюпи за съботната тръстика, пий кафе и търка телефонЯ!
На 50 + станах, но само един път съм ходила на маникюр, за абитуриентската си вечер, чаках 3 часа, после още 15 минути, ми неее! Когато имам време, се мацотя с обикновен лак, ама работата ми е мръсна, работя с ръкавици и съсипвам ноктите си! Сега са ниско изрязани и толкоз, кога стана шеф и съм на бюро😀, тогаз! Ма иначе ми харесват ноктенцата на Ени!
Туй то от мен! Лек ви уЙкенд😀! Хм.... да напрайте некой кекс... хм....

# 2 141
Добро утро и от мен!

Снощи си легнах навреме и сега... рано-рано. Но трябва да им пазя тихо, че още спят.
Хайде и една снимка за събуждане на пътешественическия дух (от моите любими влакове Smile):

# 2 142
Ре,  с обикновен безцветен лак лакираш почистените нокти, но не целия нокът, а оставяш във всеки край на нокътя по 1-2мм без лак. Аз оставям свободно само отстрани. После нанасяш всичко от стъпките за гел-лака. Трайността намалява малко, но така или иначе гел-лак не е добре да седи повече от две седмици. При свалянето надираш топ лака на гел-лака и пак киснеш с ацетон, но времето е много по-кратко (няколко минутки) и като се махне памучето с ацетона, отдолу всичко се е отделило.

Имам напредък като за уикенд. Вместо в 6 без 5, издържах почти до 6:30.

# 2 143
Крада аз идеи за лак, защото ми престоя гела четири седмици, и който ме познава, като ми види ръцете и веднага ще познае колко ми е зле положението... Миналата събота, успях пред абитуриентско, да се вмъкна при маникюристката за час само да вляза и да ме "изчигъркат", а сега съм в ръцете, жална мий майка, реве ми се. Всичко ми е топ, с изключение на ръцете.  Крия ги, защото хем треперят, хем лакът никакъв го няма. Сложих един топ лак, обикновен, колкото да замажа положението. Благодаря, че ви има, О'Рахалки такива, а на комшийката Веселинкова, направо бих ударила една среща у Паркот, дет разделя Кварталът ни на две, по-големи части.
Лека работа, комшу! Ако искаш и не си много скапана след тръстиката, драсни едно ЛС, може по неделному да ударим едно кафе, на тишина и спокойствие, докато дЯцата ми спят, а аз си търся компания за утрешното, неделно кафе.

Прекрасна събота на всички!

# 2 144
  • Euskal Herria
Добро утро!

Общи условия

Активация на акаунт