Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през май

• 72 958
  • 2 429
  •   1
Отговори
# 2 115
Фил,на 45 дни е.
Вируславчо при теб ли спи постоянно?
Ще се нормализират нещата и при вас,само гледайте да не губите връзката помежду си (с ТМ).Hug

# 2 116
Същата грешка направихме и ние с бившия. Децата да спят при мен. Даже със сина така бяхме 3/4 години, че все боледуваше. Знам, че е трудно отстрани, но не правете така у дома/ както има такъв лаф/. Каквото и да ви струва след първия месец на бебето, отделете го. По- добре нерви и безсъние в началото, отколкото с години спане в едно легло с малкото.
Ще готвя 🤕

# 2 117
  • France
Да, кошарката му е да леглото, но най-добре спи на него, с мен Joy
Напълно съгласна съм, че не е ОК. Монстърчето го изпъдихме в неговата стая на 4 месеца. Трябва да направим същото и с Вируславчо, но ме мързи. Като си помисля, че трябва да ставам по нощите да го кърмя и Cold Sweat

За психотерапия не мога да кажа нищо. В момента и аз имам нужда да споделя и обсъдя едни неща, но не става с ММ, защото не е обективен. Даже не знам дали и психолог е достатъчен, може би нещо като лайфкоуч... но пък като ги знам повечето какви са измислени... пффф.

# 2 118
Добра ви вечер.

Преядох, като тиранозавър преядох... и сега затапвам преяждането със солен карамел и малиново вино...

За спането нямам нито съвет, нито опит, защото ние сме в точно обратна позиция - я имаме 20 нощи, прекарани изцяло заедно, я не...откакто се познаваме. Просто той хърка твърде силно, аз спя твърде леко и в началото, в периода без деца, като се разхъркаше, се изнасях в друга стая. После дойдоха децата и работата съвсем отече. Но пък това изобщо не ни е пречело /знам, че звучи странно, но е така/

Взела съм си работа за уикенда... пфффф...

# 2 119
  • Пловдив
Не мога да приема тоя американски тип - новородено само в отделна стая Rolling Eyes  Ако ще и бебефон и камера и квото ще...
Спахме в една стая дълго време, но не в едно легло. Никога не съм спала сама с детето...изключение е било като е бил с Т.
На приятелка детето е на 5. Още спи м/у тях на спалнята...не иска сам в леглото си.

# 2 120
  • софия
Добър вечер,момичета. Аз най-после приключих работа и се търкалям посока вкъщи. А колко съм гладна и уморена ако знаете...днес беше доста натоварен ден,та нямам търпение да се прибера и полегна.

# 2 121
Много сте тихи! 🤔
Ида да се похваля с маникюра,с който днес си уплътних дъждовното време. 😁

Изпратих МъжО да поработи и мисля да пусна някой сериал. Само още малко да изкъпя терминаторчето и да я сложа да легне и ще ми почине главата. 🤪😅

# 2 122
  • Пловдив
Ени, ида за нокти и кафе + гушкане на Синеочка Simple Smile

# 2 123
  • софия
Ениии, този кораловият цвят ми е един от любимите за лакиране. Страхотни нокти си си спретнала 😍

# 2 124
Ени и от мен имаш едно голямо ДА за маникюра. Браво, момиче!

Ени, ида за нокти и кафе + гушкане на Синеочка Simple Smile
Забрави хубавата градина и пържените картофи. Бе, с две думи, идвам и аз на ол инклузива Simple Smile
И да има кой да ме отмени,аз мисловно си оставам там някъде,не се отпускам.
Момичета,сега си мисля дали да не направя консултация с психолог.Не е нормална тази мойта постоянна тревожност.
Лейла, поговори с психолог. Сама си усетила, че си твърде тревожна, а тепърва те чакат стресовите моменти. Свръхтревожните хора обикновено са много чувствителни и самокритични, но с това не си правят добра услуга.

# 2 125
Ени и аз се нареждам за маникюр.
Скрит текст:
Иначе за спането в една стая, много гледни точки има. Моето спи в отделна, щото майка му говори на сън и го буди. А ми се искаше да спи поне в същата стая, но да е наспан ми е приоритет.

# 2 126
Ама нито една от вас няма да върна,да знаете! Heart Eyes И без това си търся модели,на които да си експериментирам с лаковете. Stuck Out Tongue Winking Eye
Даре,и на мен този ми е най-най-любимия цвят,за това и все към него посягам. Не е да нямам една кутия,ама... Кофти е снимката,на живо е едно искрящо,много яко розово/коралово/сьомгово... Grinning
Елиф е права,тъкмо и розите ми нацъфтяха,и е зеленко и свежо. Товарете се и ви чакам. Blush

# 2 127
Ени, аз ако имам такъв маникюр, няма да пипна нищо в къщи Stuck Out Tongue Winking Eye и в градината също. Ще настане такъв живот 😆

# 2 128
Страхотен лак, Ени! И на мен ми е много любим цвят.

Моите от раждаето спят отделно, като бяха бебета, бях на квартира с много малка спалня и преходна към хола, та реално бяха на 2м от мен, не ми трябваше камера или бебефон. Вечер взимах, кърмех, сменях и връщах без приказки, песнички, на мъничка нощна лампа и бързо усетиха, че нощта е за сън. Докарвах си едни непрекъснати 6ч когато бяха на по месец и половина. До третия го докарах до 8. При това само на кърма, захраних след 6-тия. Бебета еднорози бяха, ама после си наваксаха, та аз определено за известно време бях от майкте с лайно на главата и по пижама цял ден Joy. И така си свикнаха да са си двамата, те и без това почти като близнаци си растат.

Наспортуване! И залез, разбира се

Последна редакция: пт, 28 май 2021, 22:15 от Scaniа

# 2 129
  • France
Къде ти 6 часа нехрекъснат сън... миналата нощ беше много добра защото имах почти 5 часа сън. Обикновено е макс 4.

Общи условия

Активация на акаунт