Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през май

• 72 956
  • 2 429
  •   1
Отговори
# 2 100
Скания ,🤗! Попитах без лоши помисли. Здравословен или не, егоизмът си е егоизъм и не е положително качество за мен, особено в една любовна връзка. Аз съм емоционална личност,давам всичко, когато обичам и искам всичко! Почивка от чувствата не искам и не разбирам. Сигурно за това често се чувствам наранена...?!
Детето е изключение! За нея ще направя компромис за всичко,дори и в отношенията ми с ММ!

# 2 101
Леле, небето се изсипа. Такова чудо не бях виждала отдавна. Цялата улица беше под вода, сега е задръстена с довлечени от пороя камъни. По едно време валя и ситна градушка. Доста време нямаше ток. По стълбището на къщата е протекла вода. Половината двор е пълен с пясък. Из града има няколко паднали дървета, изкъртени тротоарни плочки. Страхотия.

# 2 102
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
страшно звучи. Sad
само хора да не пострадат, другото се оправя.

# 2 103
Ох, за съжаление във фейсбук се появиха кадри от пожар. Паднал гръм, запалил се е покрива на къща и таванско помещение. Говори се за жертва/жертви. Дано не е истина.

# 2 104
Не съм усетила кога е станало 16:30ч. Не знам кой не намира време с малко дете, но съм толкова заета. Къщата е с краката нагоре, имам пране на терасата, което от 3 дни не е събрано и сигурно ще трябва наново да пера. Моят приятел е поел домакинството  в по-голямата му част, защото и той работи, но ми тежи, че имам усещането, че животът ми минава в работа...
Изпуснах бебето, но съм сигурна, че е голям бонбон.
Ох, спи ми се, а иде приключване на месеца и направо ми е лошо.

# 2 105
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Ох, за съжаление във фейсбук се появиха кадри от пожар. Паднал гръм, запалил се е покрива на къща и таванско помещение. Говори се за жертва/жертви. Дано не е истина.

Kъде се случва това?

# 2 106
  • Пловдив
Цветенце, не става ли да намалиш темпото...?
И другите работещи по много...вярно не ви остава въздух Simple Smile
За Балонитка ми е най-жал, ама с най-добри чувства /казвала съм, че се чудя как го правиш/...понеже има малко бебе...добре, че си в Бг, че инак и него нямаше да можеш да виждаш.

При нас се наваля...ай, стига му толкоз викам.

# 2 107
  • София
Само да кажа- Кроте, що подхвана Дарено от към краката 🤣. Тя добре че носи.

# 2 108
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Цветенце, не става ли да намалиш темпото...?
И другите работещи по много...вярно не ви остава въздух Simple Smile
За Балонитка ми е най-жал, ама с най-добри чувства /казвала съм, че се чудя как го правиш/...понеже има малко бебе...добре, че си в Бг, че инак и него нямаше да можеш да виждаш.

При нас се наваля...ай, стига му толкоз викам.

И тука се наваля, днес ми е спокоен ден, затова дращя тук.

# 2 109
  • София
Моето боди батери е 9 от 💯,та това е. Не в съм видяла дъждот.

# 2 110
Аз на плаж щях да водя децата, но големия си е ударил някъде палеца на крака преди няколко дена, но днес се подуло и го боли, та вместо това ходихме на доктор. Не знаят защо е така, намазаха го с кремче и ни пратиха вкъщи, ще ходим пак в понеделник.

Скрит текст:
Рядко си позволявам да съм толкова откровена и подробна, но ми се беше понасъбрало и ми помага да си кажа. Освен по-уверена в себе си, станах и по-отворена за чуждата гледна точка, по-толерантна. Рязко спрях да се ядосвам за незначителни неща. Но в случая за егоизма, давам пример, младежа подхвърля как би искал когато се прибира, жена му да го чака вкъщи. Трябва ли да се съобразя с желанието му, защото е нещо, което ще му пълни душата да не се прибира в празна къща, или егоистично да следвам своите желания да съм независима. Спрях всякакви такива подмятания още в самото начало, ако му е толкова важно и ще се чувства щастлив с домакиня, трябва да я търси другаде, защото от мен няма да я получи. Иначе с чувствата давам и взимам много.

# 2 111
Да бе,и аз се чудех как пък толкова да нямат време жените с малки деца,та да ходят по анцунг и с мазна коса,па те нА.
Аз до WC-то тичам,пък какво остава за друго.До обяд съм с пижамата и не помня измих ли си зъбите като станах...То си е и до човек,де.
Останах сама и започва да ме стяга гърлото.Аман!
Искам да се напия и нарева!

# 2 112
Панде, оправям се ама ще отнеме време. Благодаря че ме мислиш.
Мистик, за мен поне всичко е до разпределение на ресурсите и приоритетите, после другото е нагоди го. А това което работя не е обвързано с това къде съм. Официално не съм майчинство от много отдавна, така че не виждам как това че съм в България ми помага, няма баби които да гледат малкия и не ходи на ясла.
Лейла, позволявай си малко почивка, не веднъж съм писала можеш да дадеш само колкото имаш. А аз и до ден днешен не ги разбирам майките с анцуг и мазна коса, но е напълно възможно на мен да ми се е паднало спокойно дете или просто факта че отрано няма кой да ми бучи Дека са му чорапите ми помага.

# 2 113
В кръга на шегата беше това за анцунга и мазната коса Grinning
Затова казах, че си е до човек и организация.Нямам никакво време за себе си в момента,но на мен очевидно организацията ми куца.И да има кой да ме отмени,аз мисловно си оставам там някъде,не се отпускам.
Момичета,сега си мисля дали да не направя консултация с психолог.Не е нормална тази мойта постоянна тревожност.Ще бъде онлайн консултация.Имате ли опит?Може и на лично да ми отговорите.

# 2 114
  • France
Да бе,и аз се чудех как пък толкова да нямат време жените с малки деца,та да ходят по анцунг и с мазна коса,па те нА.
Аз до WC-то тичам,пък какво остава за друго.До обяд съм с пижамата и не помня измих ли си зъбите като станах...То си е и до човек,де.
Останах сама и започва да ме стяга гърлото.Аман!
Искам да се напия и нарева!
На колко стана твоето бебче? Ако не кърмиш пийни си.
Трябва да науча Вируславчо да си спи сам в хола. Стана година откакто не сме спали в едно легло с ММ Cry
Допис.
За мен пък е съвсем буквално. Ей ме - с мазна коса на кок тип лайно и спортни гащи + оцапана тениска. Ммммм, секси 💋

Общи условия

Активация на акаунт