Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през май

• 72 860
  • 2 429
  •   1
Отговори
# 2 265
  • софия
Мистик, цветът не знам как се постига,но е страхотен.
Аз от сутринта се врътках навън. С братовчедка ми обиколихме мола да си купя нови дрешки и сега се паркирахме в парка в едно заведение да хапнем. Естествено започвам със сладкото:

# 2 266
Моят е "дзверо"...и кво?
Панде, дано бързо се оправи малката, то за големите е неприятно представям си на малката душичка какво и е Hug
Мистик, на мен ми прилича на балеаж това, за скъпо не знам ама тегаво се поддържа била съм червено руса така. Много зависи от основата, на мен преди години фризьорката за това удоволствие ми вземаше 70лв (подстригване, боядисване и сешоар накрая).

# 2 267
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Natael-1485, срязаха ме по спешност, за да се роди детето ми, от бременността съм с разширена вена, която вероятно ще се реже или обгаря скоро, отделно се сдобих и с Хашимото.
Детето не ми е виновно, кофти гени.
Обичам си го, но това не ми пречи да съм и реалист. Децата са безумна любов, привързаност, но и вечна тревога, страх и доволно разходи. Живот.

# 2 268
Нямате милост с тези мекици и торти, ей!
Ени, да сте здрави ти и мама!
Мисте, много ми харесва прическата, обаче абсурд сама да успявам да постигам такъв вид ежедневно.
Панди, не съм пробвала досега да чистя със сода и оцет, но в момента използвам някакъв турски еко-меко-био-веган препарат със съдържание на оцет. Почиства отлично смесители, мивки, стъкло. Доволна съм и определено пак ще си купя.
Днес и аз пих кафе с гледка:
Скрит текст:

Последната снимка не е от днес, но я слагам, за да ви покажа пейките, на които се бях настанила с кафето.
Набрахме дива мащерка (или поне решихме, че е мащерка). Един мил дядо потвърди и ни обясни, че се слага на агнешко Simple Smile
Стига ми скитане за днес, сядам малко да поработя, че имам да издавам разни задачи утре рано сутринта.

# 2 269
Бърди, много красиво!
Благородно завид за прясната мащерка. Не само за агнешко, за пиле, за ризото, за яхния, за много работи.

# 2 270
Сирос, остава само да е мащерка Simple Smile Имаме на двора, но тя е много по-ароматна. Тази, която набрахме, изобщо не мирише, затова се чудя и се мая наистина ли е мащерка. Преди месец-месец и половина пък брахме коприва и иглика.
А мястото е чудно, любимо ми е. Пейките са точно на входа на едно село. Повечето къщи имат невероятна гледка към планината, направили са си хората големи терасите, завиждам им. Ако някой ден имам възможност да си купя къща на село, искам да е точно там Simple Smile

# 2 271
Изкушаваш ме да задавам въпроси, а сигурно съм черната овца в темата с моите непрекъснати питания.
Не, не си черна.

# 2 272
Дари, чудна торта. Каква е? Много апетитно изглежда. Дояде ми се сладко сега и ще си отваря един шоколад.
Направих снимка на табелата тук в бг магазин. Без коментар съм.

# 2 273
Направих мекиците, но не ги докарах на форма като от мекичарница, или като тези на Ени. По-скоро станаха като лангиди. Хапнахме, де,няма проблем. Grinning
 Сирос, мятам! 😁
Мистик, и според мен е балеаж. Миналата година правих, 150лв ми взеха. Вярно, в Мърфи, но не ми се рискуваше. Добре се плучи.
Дари, аз така вчера трябваше да чистя, но исках да отида до Златна рибка в Дъ мол и моят приятел ми вика-отивай, мани го чистенето, цяла седмица бачкаш. Остави го за утре. И аз какво да правя - оставих го за днес. Grinning 4 часа откарах, носи купих малко неща и аз + на него шорти. 😊
Ени, желая ти здраве - и на теб, и всичките ти близки хора!
Малката Панда да се оправя бързо! Направо ми се сви душата, миличката. Sad
Докато пиша, има публикувани 3 нови отговора - ко прайте, уе : DD

# 2 274
Привет. Много сте писали, четох, четох, исках да кажа разни неща по разни постове, ама вече забравих...

Съни, идеална табелка. Я как ми повдигна настроението...

# 2 275
  • Mediterraneo
Много сте лоши, змии такива! Сакън мъж да´н припари до темата!
Мрънкам, след 2 часа отивам на работа. Снощи по нощите се прибрах, разглобена съм. Ама така е- цяла седмица лежа, уикенда ми се разтакава мамата.

# 2 276
Съни, хем се посмях на табелата, хем ми стана тъжно. Учителката в мен напира да извади червения химикал Simple Smile
Пропуснах по-рано да пожелая на малката Пандичка бързо да оздравява. Ужасно е, представям колко й е трудно и неприятно на малката сладурка.
И Донси пропуснах да спомена - браво, браво Simple Smile Добре си си прекарала Simple Smile

# 2 277
  • France
Мамка му, пак почнаха да ми се прескачат постове.
Даре, това парченце много апетитно, бе. Мммм, как ми се яде... напоследък само ми се яде и то все сладко-въглехидратно... ще се търкалям, то се е видяло.
Питай, Натко, питай... ако искаме ще ти отговорим.
И на мен на балеаж ми прилича. Преди пандемията, моята фризьорка ми направи нещо подобно, но върху моят естествен цвят. Добре се получи, жалко, че нямаше кой да му се възхити. Confused

# 2 278
  • софия
Съни, това е сладоледена морковена торта. Звучеше ми странно, но беше много вкусна. Поръчахме си ядене и по едно парче торта и сервитьорката вика Тортите накрая,нали? И аз А не не, аз от сладкото почвам Grinning Ами така де, ако тресне едно земетресение примерно и не успея да си доям поне да съм изяла най-сладкото.

Цветенце, добре те е научил мъжът ти и добре си направила. Аз оня ден си взех боя от Златната рибка, ама още не съм се боядисала. Пуст мързел. Отложих за вчера, вчера за днес и сега си мисля дали да не остане за утре...

# 2 279
Изкушаваш ме да задавам въпроси, а сигурно съм черната овца в темата с моите непрекъснати питания.

А защо задаваш толкова много въпроси? И защо точно на конкретен потребител?  Какво те провокира да искаш да научаваш много за непознати хора?

Общи условия

Активация на акаунт