Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през май

• 72 883
  • 2 429
  •   1
Отговори
# 2 280
Добре, че напомнихте за боядисване. Така е изникнало бялото, че свети в тъмното чак на тая мойта черна коса. И да ви споделя какво правя от няколко месеца - ми ползвам червено-кафява боя. На черното, естествено, нищо не става и нищо му няма, обаче белите косми /дето са направо кичури/, леко червенеят и контрастът с израсналото бяло не е толкова очеизваждащ.  Та и аз планирах вчера на село баба ми да ме намаже, ама нямах време  и сили. Та за наказание довечера ше ме намаже ММ. Защото аз не мога.

И да препоръчам един сериал от 2019, който открих наскоро. Много истински и изключително тежък - предупреждавам. Казва се А.Л.Ж.И.Р. - "Акмолински Лагер за Жени на Изменници на Родината". Няма да казвам повече, който иска, може да го потърси.

# 2 281
Сутринта се подстригах и боядисах, и с маникюр се озовах непредвидено.  И рокли си купих тая нощ, дано да дойдат читави. Тази вечер ще ровя в "красива мама" за препоръки за червило и cc крем. И пръстен си поръчах... Портфейлът страда, душата поразпусна.
А как се пътува с малко дете, докато не можеш да ходиш...трудно.... много трудно.  Ама пък кеф цена няма Joy

# 2 282
  • Пловдив
Как да разбера размера на тая чанта?
https://www.sportdepot.bg/product/adidas_chanta_tailored_4_her_q … sic.html?size=351

# 2 283
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
май никак Sad
гугнах я - няма я на сайта на адидас. намирам я само тук, но пак без посочен размер
https://hr.clearancesale2021.ru/content?c=adidas%20original%20t% … %C5%91i&id=40

# 2 284
Мистик, заповядай 36.5 cm x 39 cm x 12 cm

# 2 285
Много сте писали ... гоня ви от половин час.
Панди, как е малката? Циститът е неприятно нещо, дано вече минава.
Дари, прияде ми се и на мен сладоледена морковена торта, амааа ... извадих старите бански - малки. Пусти ХО!
Хубави снимки от хубави места. Колебания за мащерка прочетох, обикновено не можеш я сбърка 🙄
Имената на Лоли за дятету мноо ме развеселиха. И мнението й е точно на място.
Натко да престане да задава въпроси, а ако иска да се впише в темата, да участва адекватно. Нямам против мъжете тук, имам против досадата.

# 2 286
Мисте, в сайта, който си дала, не се ориентирам.
Намерих я тук - https://ccc.eu/pl/torby/torby-damskie/torebka-adidas-tailored-4- … ote-ge-6119-szary - посочили са 36/41x40x10.5. Струва ми се, че е същата.

# 2 287
  • софия
Оф Елиф, и на мене не ми стават миналогодишните. Последните два месеца качих килца. Уж да спирам сладкото да заслабна, ама нещо не успявам. Ама от понеделник ще почна. Не този понеделник де, някой по-далечен.

# 2 288
Малката Пандичка да и минава бързо!
Купих бански, светло син с двоен пуш ъп, само че колкото и да искам да съм като Джаклин Онасис няма да стане.
Целите бански са ми къси на торса.
Четири часа обикаляне и мерене за един пиклив бански - оплаквам се.

# 2 289
  • Пловдив
Мистик, заповядай 36.5 cm x 39 cm x 12 cm
мерсииии! Kissing Heart

# 2 290
  • sf
Бабълс, накъде така?
Много умрял ден, от утре първя смяна, пф.

# 2 291
  • Пловдив
Донси, ам нъл снощи беше веселата част Wink почивай сега...

Поръчах чантето аз...
Косата, ако ще я правя нещо явно ще е стригане само. Балеаж ли, кво няма как да поддържам вс.месец.
Направих копривена манджа...не е чорба, щот май стана гъста Rolling Eyes  Дано става, че..
Уффф...понеделник Confused

# 2 292
Дотук беше с моя душевен комфорт.Пак ми скъсаха нервите.И аз искам да лоча бира по цял ден с аверите,ама не става,жена съм.И майка,или поне се опитвам да бъда.
Така ли са всички(недовършени) или аз изтеглих късата клечка?!
Панде,мъчно ми е за малкото панде.Аз много страдам от този цистит, години наред не мога да го излекувам.Болката е ужасна,не си представям какво е на малкото детенце.
Аз пък миналата седмица си поръчах кецове.Много са готини, но ще ги прибера да си гният при другите в шкафа.

# 2 293
  • Пловдив
Лейла, що да ги прибираш? Излизай с количката да ги разходиш Wink
За другото не мога да дам акъл....

# 2 294
У гората Joy почти.
Лейла, защо така ще ги прибираш, хващаш си новите кецки и на разходка с дребното. То не става само в къщи, ще полудееш. Аз откакто се осакатих виждам колко положително ми действат разходките.
Да прозвуча и аз малко като свекърва Joy

Общи условия

Активация на акаунт