Искам да кажа ... (182) през май 2021

• 57 491
  • 1 125
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро.
Честит празник на всички. Бъдете здрави.
Хубав и спокоен ден.

# 151
Мари, нямам познати, които могат да ушият, пък с тези почивни дни май няма за кога и да търся шивачка тепърва. Аз съм си виновна, като правя всичко в последния момент 😃.

# 152
Има ли магазин за бельо в близост? Може да намериш сатенена нощница, която да разрежеш само за долната част и да скроиш бързо някоя подплата. Аз не бих се отказала толкова лесно. Ще го измислиш.

Последна редакция: чт, 06 май 2021, 07:55 от mariat

# 153
  • Бургас
Добро утро!

Честити да са днешните празнуващи! Здрави да са и с късмет!

Бел, много сладка месечинка Heart
Предложението на Марѝ с нощницата и на мен ми мина през ума. Ако роклята нагоре позволява и няма да се виждат презрамки, даже не бих я и рязала, че шивашките ми умения се изчерпват със зашиването на копче.

Тук явно е валяло през нощта и се надявам това да е било, че имаме планирана разходка с майка, сестра ми и децата. Майка ми празнуваше рожден ден днес, докато не дойде време да сменя лична карта преди години и се оказа, че в акта за раждане или друг документ, нямам спомен, е записана на 7-ми, че и с леко променено име, абе нов човек направо. Разправии, бележки, нови документи и ЕГН, и няколко години объркани честитки, докато свикнат всички поздравяващи я. Та днес ще походим повечко, за да има място утре за почерпката Wink че тя не знае малко, пак ще отрупа масата.

Флората /изложение за цветя/ ще откриват тук днес, ще се купуват китки. Една хортензия със сигурност ще взема, че моята уж изкара зимата без проблем, а сега никаква я няма, а пък ги харесвам много.

Слънчев и спокоен да е денят ви, момичета!

# 154
  • Бургас
Добро утро, честит празник на именичките !
Днес почивам, ще садя една лобелия в сандъче,но да изсъхне прането първо. Сутринта росеше и знам, че е хубава поличба-да вали на Гергьовден. Вече грейна, толкова е хубаво-зад блока имаме доста високи дървета и са пълни с птиченца, все едно съм в гора. Е, и колите се чуват, но пълно щастие няма!
Сама съм и няма да готвя  агнешко, добре се получи за Великден и напълних кутии за мъжа ми и на мама.Аз му се наситих нещо.

# 155
  • Ямбол
Добро утро! Честит празник!

Пия второ кафе и започвам чистенето след малко. Тук снощи е валяло и само дето мих терасата. Но тъкмо докато изчистя, надявам се да напече към обяд и да успея да стигна до плажа.
Тъкмо сутринта си мислех, че ми липсва славейчето, което ми пее в Ямбол, но чайките се обадиха и прогониха тези мисли.
Хубав ден!

# 156
Благодаря, момичета, за идеите. Ще опитам да измисля някакъв вариант.

# 157
  • Euskal Herria
Честит празник!
Здрави да са днешните именици!

# 158
Добро утро! Честит празник!
Бел,много сладко мишленце!
Обожавам аромат на люляк.Искам бял и ще си насадя щом му намеря място.
Агнешко ще пека днес .Моят син вчера ми казва,че не бил сигурен дали му харесва агнешко.Толкова години си хапва,сега се сетил,че не му харесва.
Хубав ден!

# 159
  • югозапад, под "Марков камък"
Честит празник на именниците!
Агнешко още от Великден има и много друга храна, няма да готвя днес.
Бел, много сладка мишчица!
Хубав ден, момичета!

# 160
Добро утро и честит празник!

Бел, много сладкащ, цветна мишчица 🥰 

Люляк обожавам, но, учудващо не успях да завъдя... Трябва пак да пробвам.

Днес цял ден празнуване.  Палим барбекюто и почваме - агнешки ребра,  кебапчета,  адана кебап.

# 161
  • Germany
Честит празник!

# 162
  • Ямбол
Мони, как си?

Значи, Маре, искам най-златния медал. Два апартамента и половина са готови - прозорци, подове, тераси, прах и тоалетните, спираме водата зимата и леко жълтееха, та и тях белосах. Остават ми още два и половина, но май ще ги отложа за по-късно, че напече и ще се приготвям за плажна разходка и обяд.

# 163
  • някъде ... тук ...
Честит празник на всички именици и военни!
Здрави да сте!
Здрави да са ми и тате и дреб!

# 164
Честити да са всички именици.
Здрави да сте 🍀

Общи условия

Активация на акаунт