Искам да кажа ... (182) през май 2021

• 57 494
  • 1 125
  •   1
Отговори
# 165
Значи, Лиле, аз обичам чистото и бих ти дошла сега на гости....след тази дезинфекция. Обаче бербекюто на Али повече ме впечатли. Simple Smile, та само до там бих стигнала. Подарявам ти купата на чистофайницата, ама от нея много файда няма.

# 166
  • Germany

По добре съм. Днес занесохме урина за контрола и си взех бележката за ваксина. Сега ще хвана големият да се обади да ми запише час, че нещо не се ориентирам на сайта. Притеснява ме само, че от сутринта подсмърчам и се филмирах дали не са ме заразили миналата седмица в болницата...
Така ми се ходи и на мен на моренце. Да му кажеш "здрасти" и от мен Simple Smile

# 167
  • Mediterraneo
Честит празник на имениците!

Обожавам люляк! Толкова години носът ми не е помирисвал този вълшебен аромат. Едно време около блока ни имаше десетки люлякови храсти, даваха адски много цвят, всички беряхме и все имаше. 20 дни миришеше и на улицата, и вкъщи от всевъзможни вазички...

# 168
Честит празник!
Ели, специални поздрави за баща ти и сина ти!

Люляк вкъщи имам от Великден, взех си от черквата. Много го харесвам.

Празнуваме и ние, на двор, с печено агне и двама именици;)

# 169
  • Ямбол
Моренце

И рекичка(Дяволска)

А тук реката се влива в морето

# 170
  • Бургас
Честит Гергьовден!
Да са здрави имениците!

Мони, специално за теб направих тези снимки. Има вятър, но е 25 градуса. Имаме си и плажуващи.

# 171
  • София
Ех, момичета, размечтахте ме с тези морски снимки! Благодаря!

# 172
  • Germany
Лили, Карз, прекрасни снимки, благодаря ви! Така ми се ходи на нашето си море. Много ми липсва. Няма да е скоро обаче. Малкият прави спазми на нашето море и не сме стъпвали от 7 години.

# 173
  • Бургас
Ели, много здрави да са имениците ти!

Лили, приятно моренце!

Убихме се от ходене, шест часа в жегата трамбовахме из Морската, но накрая компенсирах загубените калории с повечко филийки хляб с хайвер и голяма биричка. Флората я откривили в събота, та хортензия не купих, но набрахме люляк.

Последна редакция: пт, 07 май 2021, 08:27 от selleste

# 174
Селесте, от случките ти с Марто, които си споделяла с нас, съм останала с впечатлението, че си е едно ......хм бебе. А той вече голямо момче е станал.

# 175
  • Бургас
Марѝ, бебе, бебе, на цели 4. Този букет отиде и го джасна в едни трънки секунди след снимката.

# 176
  • Бургас
Олеее,Селесте,още ви помня,като се кърмихте,на първата ни среща с другите момичета на Хепито!
Много е пораснал Марто!

Мони,какви спазми прави детето на нашето море,че ми стана интересно?

На всички момичета,пожелавам да видят морето ни по-скоро!

# 177
Честит празник, честито на имениците!
Ние си имаме рожденици! Цели три при това!
Преди година станах баба.

Последна редакция: чт, 06 май 2021, 23:52 от Лятo

# 178
  • Бургас
Оооо,бе,Лятоооо....няколко пъти чета,чета,...,,станах баба,, и си викам нещо се бъгнах!
После отворих снимката и май разбрах Simple Smile за котките иде реч Simple Smile
Много сте хубави!

# 179
Хаха, Карз, да. Шарените са децата. Минчето е по-голяма на размери от майка си.
Подаръкът е до тях: катерушката.

Общи условия

Активация на акаунт