Искам да кажа ... (182) през май 2021

• 57 497
  • 1 125
  •   1
Отговори
# 180
Честити да са ви, Лято.

# 181
Мислех, че само моята щерка чества рожден ден на котето, но Лято ме разби;)

# 182
  • Germany

Мони,какви спазми прави детето на нашето море,че ми стана интересно?

Бронхо спазми прави. В Гърция, където сме били, също. Там където ходим в Италия и до Барселона не се е случвало. Подозирам, че е свързано с някаква растителност.

# 183
  • Бургас
Мони, много интересно...
По принцип морето лекува-сутрешните изпарения, морската вода... Странно, кое е това, което му пречи..
Въздухът 🙄
Растителност - къде, каква..🤔

# 184
  • при моите деца .....
Привет!
Късно през нощта се прибрахме, днес се опитвам да наваксам с пране....
Няма край...
Апартаментът плаче за чистене....
Лили, благородно за видях...
Утре съм на работа, а не ми се ходи 😂🤣
Много харесвам нашето море....
Възхутих се в Турция...
По-малко природни дадености, а какъв туризъм развиват....
В леглото съм, дано се наспя...
Лека вечер!

# 185
  • Germany
БГ педиатъра на децата, който също е астматик, ми е казвал, че той също има проблеми на нашето море и че ходят на едно и също място в Гърция от години, защото там се чувства добре.

# 186
  • при моите деца .....

Една морска снимка и от мен....
Дано видя пак морето...

# 187
Мислех, че само моята щерка чества рожден ден на котето, но Лято ме разби;)
Ние винаги чествахме рожден ден на дългогодишната ни котка. Също и на кучето, което имахме за кратко.

Мони, пробвайте на Обзор. Климатът е съчетание между морски и планински, по-различно е от останалото Черноморие.

# 188
  • гр.София
Добро утро 🍀
Само ден работа! Харесва ми 😁
Нямах никаква реакция след ваксината, даже ръката не ме боли, сертификат ми дадоха, чакам и ММ да повтори и отиваме към Гърция!
Времето ще е страхотно днес 😊
Ще ходя до църквата, ММ е намерил икона в тъмницата, като я е осветил с фаровете, как я е видял шофирайки в тъмницата не знам, но ще ида да питам дали да я осветим и оставим във вкъщи!

# 189
  • На брега на реката
Добро утро!

Деско, това с иконата е много интересно!  Аз бих си я оствила, това е някакъв невероятен късмет!  Някак, много тайнствено ми е!

За мен, не е последен работен ден, че и утре съм на работа, ама на вас, да ви е честит петъка!

# 190
Добро утро.
Много ми харвсват такива работни седмици, ако можеха всички да са такива.
Вчера се размазахме от ходене, доволна съм.
Хубав да е денят ви.

# 191
  • при моите деца .....
Добро утро!
Трудно, много трудно станах....
Добре ми се отрази - 8 дни без телевизия и новини...
Хубав ден!

# 192
Добро утро и от мен.
Боби щерката беше ли с вас? Интересно ми е нашата кака дали ще поиска да ни придружи някъде.
Ние също честваме рождените дни на животните. Момчето следи за тях, купуваме лакомства и с това се приключва. Сега да ви разсмея. От три дни едната ни котка я няма. У дома сме тъжни, особено момчето. Аз се опитвам да го успокоявам и постоянно измислям варианти къде може да е отишло- я по жени, я да разучава територията....(но си мисля, че е умряло, признавам си). Снощи разбираме от комшии, че котката е заключена в съседен учебен център, който е с големи витрини и на някой му е направило впечатление. ММ се обади- дойдоха и я освободиха. Човекът се притеснил, че куца....после разбра, че е с три крачета. И след малко се оказва, че докато е извеждал едната котка, другата ни се е намушкала в центъра и сега тя е заключена. Днес ще започнат работа и ще я освободят.
Деси, случката ме впечатли. Ще чакам развитието.

# 193
  • при моите деца .....
Мари, идва Каката с нас...
Обича...
Ще ходи и сама, на лагер.

# 194
Оле, много хубава снимка.

Общи условия

Активация на акаунт