Искам да кажа ... (182) през май 2021

• 57 571
  • 1 125
  •   1
Отговори
# 600
  • Бургас
Честито, бабче! Добре дошло на този свят на малкото човече! Да расте здраво, спокойно и усмихнато дете!

Тит, само за комплекс Марково съм чувала аз.

# 601
  • гр.София
Честито, Янче!
Живо и здраво внуче Heart

# 602
Янче, и тук да те поздравя, и да ти пожелая здраве и щастие на цялото семейство. Много да ви радва новото попълнение и да има късмет в живота Flowers Four Leaf Clover

# 603
Честито, Янче! Да е родено под щастлива звезда!

# 604
Честито ти "повишение", бабче Яна Simple Smile. С гордост и радост да си носиш новата титла, а на бебчо и майка му много здраве и спокойни дни и нощи. Да радва цялата родА, да папка, да спинка и да расте щастливо и безметежно.
Увеличаваме се бабите в темата Joy, ама да ви кажа, че е хубаво да си млада баба. Все още помниш какво е да гледаш бебе и "да влезеш в обувките" на младите родители, та да им помагаш, без в края на деня да си като изцеден лимон.

# 605
Янче, честито!
Да е живо и здраво малкото човече!

# 606
Ау, Яна, каква изненада.
Насълзиха ми се очите.
Честито внуче, много да ви радва, да стане голям човек, да успява във всичко в живота!

И аз ще съм млада баба, ако девойката следва плана си;)
Монката искала да роди на 21-22;), за да има малка разлика с детето си;)
Имам още девет - десет години за себе си и към 50 ще се похваля в темата;)
Живи и здрави само да сме!

# 607
Честито внуче, Янче!Здраво, кротко и поспаливо да е!И скорошна да ви е първата среща 🤩!
2в1,млади родители,с млади баби и дядовци е най-хубаво,да!Но,всеки с късмета си.Сега с номер две за съжаление не е на моя страна.Живи и здрави да сме само,ще се справим,пък и се справяме,все някак.
От мен глас за Марково резорт и спа и Старосел.Второто Алето ще го похвали 😜. Около него има и повече забележителности.Но пък на първия територията е огромна,игрища(футболно,тенис ако не се лъжа),басейни външни,езерце, зоокът и невероятна панорамна гледка към Пловдив и околията.

# 608
  • Germany
Честито, Яна! Здраво и щастливо да е внучето!

# 609
Ама какви млади баби ще сте на 50? Тая безсънна вечер докато превъртвах каналите по ТЛС даваха организиране на бебешко парти. Бъдещият дядо бе само на 37 години.

# 610
  • София
Честито, Янче! Heart

# 611
Маре, на 50 ще съм млада, дай Боже и здрава. Тия по ТЛС не са правило, изключение са.

# 612
  • На брега на реката
Честито, Янче! Кротко и щастливо бебче и спокойни родители!
Много е хубаво да си баба, а като гушнеш малкото човече, всичко друго губи смисъл! Heart

# 613
- Бабо, бабо, защо ти е толкова гладка кожата и нямаш никакви бръчки!
- Щото съм на 24-ри, ма Айше!
JoyJoyJoy

Каквото такова, когато тогава Grinning
Само да сме здрави.

# 614
  • дядовата ръкавичка
Честито внуче, Яна! Да расте здраво, весело и щастливо!

Общи условия

Активация на акаунт