Искам да кажа ... (182) през май 2021

• 57 571
  • 1 125
  •   1
Отговори
# 615
  • югозапад, под "Марков камък"
Честито, Яна, каква прекрасна новина, здраве на малкото човече!

# 616
Честито, Яна, здраво и щастливо да е внучето! 🥰

# 617
  • Бургас
Честито,Яна! Много да ви радва внучето, да хапва и да спи!
Аз си бях млада баба, на 44 станах за първи път. Наистина и сили за гледане си има, и адекватна помощ, когато ти я поискат.
Но моята дъщеря си беше подготвила домашното, а и бебка беше проблемна с храненето, тя си знае най-добре какво й мина през главата с алергично бебе. Извода е - да са ни издържливи децата с деца, ние около тях за подкрепа. Когато потрябва да откликнем и да ги отменим.

# 618
  • София
Честито Янче,много се радвам.

# 619
  • някъде ... тук ...
Честито, бабче Янче! Всички да сте здрави!

Направих майка ми баба на 45, ама... Аз, на почти 45, не съм готова да ставам баба все още. Дано поизчакат.

# 620
  • Ямбол
Яна, честито внуче. Здраво и спокойно да е и много радост да ти носи.
Уговорих и с дружките следващата седмица. Много съм доволна. Някак си ми е по-приятно, когато всяка седмица съм в очакване на някакво събитие, особено с морска и релакс тематика. Само тази седмица оставам, че да уважа абитуриентите ни на бала им, иначе ми се събират 5 почивни дни.
Днес ми хареса един виц за учители - Попитали един учител да изброи 3 причини да си харесва работата и той отговорил - юни, юли, август.

# 621
  • Canada
Честито, Янче! Дни, изпълнени със здраве, усмивки и любов ви пожелавам! И много късмет да има малкото човече 🍀

Тути, Монката на моята схема залага, добре се е ориентирала, доскоро ме питаха сестри ли сме 😁

# 622
  • София
Яна, добре дошла в отбора на бабите! Много е хубаво тук! Да е живо и здраво внучето! Много да ви радва!

# 623
Момичета, наминавам да кажа, че чета редовно, но не пиша.
Радвам се с радостите ви и споделям проблемите. Стиснати палци за всички!
Янче, честито бебче, да е здраво и всички да сте щастливи! На 52 не знам рано ли ми е, късно ли...когато, тогава.
Бъдете здрави!

# 624
Янче, честито бебче. Здраво и щастливо да е!
Аз ще съм от старите баби, детето ми след 5 дни навършва 11:) няма да остарявам толкова бързо, все пак съм само на 50.

Мари, на пейнтбол ще са децата. В гората.

# 625
  • някъде ... тук ...
Тит, сега те прочетох за пейнтбола.
Аз отрязах навършващият 16, че за непълнолетни не може. И вие ли ще участвате? Или все пак може?

# 626
ЕлиТ, има и за деца. Ние няма да участваме, ще има инструктори с децата. Имат и специална опция за организиране на РД.
За родителите , дето ще чакат децата съм приготвила вино и бира.

# 627
  • някъде ... тук ...
Може ли име или сайт, да разгледам. Къде ще е?
Моите са ходили, но с нас.
Засега обмисляше картинг. Миналата година бяха на уейкборд, но не ще да повтаря.

# 628
  • при моите деца .....
Честито, Яна!!!
Да е здраво и с късмет малкото човече!
Да изпълни домът ви с радост.
Дай Боже и аз да стана баба... Да изпитвам тази емоция...

# 629
  • гр.София
Добро утро 🍀
Забравих, че малката не е на училище и пак станах рано!
Сега си пия кафето на спокойствие, май ще сготвя нещо набързо 😁
И моята щерка има скоро РД и тя прави разни планове за басейн, ама ми се струва абсурдно да поемам отговорност за 11-12 годишни!
Хубав ден от мен 🤗

Общи условия

Активация на акаунт